Samsung Galaxy s3 v Sony Xperia S LT26i

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu arada xperia s degl konu biraz sapmis sanirim.Xperia lt26i alicagim telin adi.Farklari ekrani 4,3 inc, ram 1 gb, ekran karti adreno 220, islemci 1.5 ghz.Yani oyun perf. bakimindan daha ustun diyebilirim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bu arada xperia s degl konu biraz sapmis sanirim.Xperia lt26i alicagim telin adi.Farklari ekrani 4,3 inc, ram 1 gb, ekran karti adreno 220, islemci 1.5 ghz.Yani oyun perf. bakimindan daha ustun diyebilirim.

mancukya

Üye
Oyun bakimindan S3 Gpusu ile Adreno 220 yarisamaz kardesim. Adreno 300 serisinin cok iyi bir GPU olucagi söyleniyor ama S3 deki GPU su andkai en hizli GPU android acisindan.

canaytekin

canaytekin

Üye
bence bıraz daha bekle ya da son cıkan xperia tx alabılırsın adreno 225 kullanıyor 1.5 ghz dual core ıslemcısı var ve yapılan test sonuclarında cıft cekırdeklı ıslemcıye ragmen galaxy s3 den daha ıyı performans verıyor ama ben olsam hala bu dedıgım telefonu almam onn yerıne sony nın adreno 320 gpu lu ve 4 cekırdeklı ıslemcıyle donatacagını umdugum yanı amıral gemısını beklerm daha erken

- - - Eklendi - - -

burdan test sonuclarına bakabılırsın

canaytekin

canaytekin

Üye

- - - Eklendi - - -

zaten lt26i xperia s in kod adıdır

SilentOne

SilentOne

Üye
xperia s hertürlü ezer geçer s3'ü arkadaş, ben kullanıyorum diyorum, uzaktan bakmadım yani, yada inceleme okuyup yorum yapmıyorum, kalite - performans hangi yönden kıyaslarsan kıyasla... ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğu için gameloft oyunlarında açılış ekranlarında sorun oluyor, tamamen telefon yeni olduğundan ve 1280x720 ekran çözünürlüklü başka telefon henüz piyasada olmadığından kaynaklı, kamerası bile mükemmel, ben artık fotoğraf makinası kullanmıyorum, 12mp flaşlı kamera, mükemmel fotoğraf çekiyor mesela... yani 14mp fotoğraf makinamdan çok daha iyi... :)))
ne konuda geçicek bravie ekranla 12mp kamera ile mi allah aşkına saçmala sen webte bol sprictli içeriğe girerken telefonun kasılmaktan suru kayıyor xperia s in size jb gelse anca s3 hızına anca erişebilir bide her türlü ezer geçer diyorsun ya

• Beğen
Tepkiler: newguard

cukuleaks

Üye
ne konuda geçicek bravie ekranla 12mp kamera ile mi allah aşkına saçmala sen webte bol sprictli içeriğe girerken telefonun kasılmaktan suru kayıyor xperia s in size jb gelse anca s3 hızına anca erişebilir bide her türlü ezer geçer diyorsun ya
S3 e hic bi telefon takamaz heleki xperia s yani yanindan gecemez :) haklısın :)

• Beğen
Tepkiler: newguard
SilentOne

SilentOne

Üye
hani hic bir telefon konusunda bisi diyememde ama xperia s gecemez:-)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ben xperia s kullanıyorum ve çok memnunum . özellikle beyazını alırsan çok karizmatik çok değişik bi duruşu var ve çok ilgi çeken bi telefon . altındaki cam şerit beyaz ışık saçıyo ayrı bi hava katıyo . telefon çok akışkan çok hızlı ama en çok sevdiğim özelliği kamerası bi harika . gece çek gündüz çek manzara çek sarı ışıkta çek hiç farketmez . kendi otomatik olarak ortamı algılıyo ve zifiri karanlıkta bile en iyi fotoğrafı çekiyo . bence Xperia S i tercih etmelisin .

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye
o zaman xperia tx veya v veyada t ye bakın yorum yapan arkadaslar cıft cekırdeklı ıslemcıyle ve adreno 225 ıle nasıl s3 gecılıyormus ızleyın bakalım paylastıgım lınkten test sonuclarına bakabılırsınız sonra da yenıden yorum yapın bakalım

hunter41

hunter41

Üye
Xperia s i inceleme fırsatım oldu cok hosuma gitti heleki fotograf cekımı benı bıtırdı.Cektiği fotografları gozumle gormesem prof makıne ıle cekılmıs zannedecektım ekran çözünürlüğü ayrı bi güzellik içine hd klipleri izlerken sankı dokunsam elleyecekmişim gibi bir his uyandırdı.

• Beğen
canaytekin

canaytekin

Üye
amacım bu sıtenın reklamını yapmak degıl bunu bastan soylemek ısterım cıft cekırdeklı Qualcomm MSM8260A Snapdragon islemci ile 1.5 ghz bu arada ve adreno 225 gpu ıle galaxy s3 nasıl gecılır arkadaslar asagıdakı baglantıya tıklayıp bakabılırsınız ve bu telefonlar daha ıcs kullanıyor jelly bean den sonra ne olur gerısını sız dusunun

- - - Eklendi - - -

ve xperia s s3 den tasarım olarak daha ıyıdır web performansı her zaman samasung akıllı telefonlarda daha ıyı oluyor ona soylenecek laf yok ama baglantıma bakarsanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız

• Beğen
Tepkiler: Xelord
Xelord

Xelord

Üye
Xperia s i inceleme fırsatım oldu cok hosuma gitti heleki fotograf cekımı benı bıtırdı.Cektiği fotografları gozumle gormesem prof makıne ıle cekılmıs zannedecektım ekran çözünürlüğü ayrı bi güzellik içine hd klipleri izlerken sankı dokunsam elleyecekmişim gibi bir his uyandırdı.

Aynen katılıyorum, "biraz daha bekleyip onu almalıydım" diye düşünmüştüm.

• Beğen

By_eLeN

Üye
Biri dacia diger peugot sen karar ver

denizci535

denizci535

Üye
xperia s cift işlemciyle kafa tutar kafada atar :)))

cortex47

cortex47

Üye
xperia s hertürlü ezer geçer s3'ü arkadaş, ben kullanıyorum diyorum, uzaktan bakmadım yani, yada inceleme okuyup yorum yapmıyorum, kalite - performans hangi yönden kıyaslarsan kıyasla... ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğu için gameloft oyunlarında açılış ekranlarında sorun oluyor, tamamen telefon yeni olduğundan ve 1280x720 ekran çözünürlüklü başka telefon henüz piyasada olmadığından kaynaklı, kamerası bile mükemmel, ben artık fotoğraf makinası kullanmıyorum, 12mp flaşlı kamera, mükemmel fotoğraf çekiyor mesela... yani 14mp fotoğraf makinamdan çok daha iyi... :)))

demek ki s3 kullanmamışsın o zaman.

- - - Eklendi - - -

1280x720 ekran çözünürlüğü xperia s ten önce galaxy nexus ve galaxy notede vardı

hatta note'un daha yüksek. 1280x800

- - - Eklendi - - -

böyle bir karşılaştırmada gs3 seçmek daha mantıklı ama gs3 ün işlemcisi biraz eski bence tegra3 ile one x de düşünebilirsin ama onada çok sorunlu diyorlar ama xperia s bence gs3 ün yanına yaklaşamaz bir tek ekran olarak üstün birde müzikdir.

Exynos 4412 Tegra 3'ten çok daha iyi.

Üst Alt