Samsung Galaxy S3 S-Voice uygulaması build prob gerektirmez Signed

Sponsorlu Bağlantılar

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 S-Voice uygulaması build prob gerektirmez Signed
Arkadaşlar galaxy s3`ün sesli asistanı günlük kullanımı kolaylaştıran çoğu konuda yardımcı olan S-Voice uygulamasını tüm androidlerde artık build probu düzenlemeden direk yükleyebilirsiniz network connection hatası vermez.

İndirmek için :

http://www.mediafire.com/?e5ll03wvvwedvvb

navti

navti

Üye
Su uygulamayi birazbda aciklasaydin daha uzel olurdu

klongs

klongs

Üye
direk apk olarak mı yüklüyoruz

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Şehriyar
alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi

samsungun sirisi.
alien kardeşim adam bilmeyebilir açıklarsan daha iyi olur.

Bilmeyebilir sonuçta sonradan kısaca açıkladım ama sanki bunu sürekli yapıyormuşum gibi bir his verdi.

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
ben yükledim hata veriyor yine ne iş :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar yükleyin ama memnun kalmayacaksınızdır.çünkü S3 te olan apk ve lib dosyaları olmadığından herhangi bir uygulama aç dediğinizde açmıyor.veya bana şu müziği çal dediğinizde yine açmıyor.yapabileceğiniz tek şey hava durmuna bakmak sanırım.iris şimdilik daha kullanışlı.her türlü işlevi yapıyor.

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı açıyor yanlış biliyosunuz s voice uygulamasının türkçe dil seçeneği yok ingilizce komut verirseniz örnek gallery veya map derseniz açıyor bizzat denedim.

oqlahoma

Üye
keşke türkçe olsaydı :( neyse deneyeceğim teşekkürler

-------------------------------------------------------------

paket ayrıştırma hatası var :( 4.0 lar için heralde

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Arkadaşlar yükleyin ama memnun kalmayacaksınızdır.çünkü S3 te olan apk ve lib dosyaları olmadığından herhangi bir uygulama aç dediğinizde açmıyor.veya bana şu müziği çal dediğinizde yine açmıyor.yapabileceğiniz tek şey hava durmuna bakmak sanırım.iris şimdilik daha kullanışlı.her türlü işlevi yapıyor.
ali senin cm9 da kamera çalışıyomu

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
aşikar53

aşikar53

Üye
Tesekkurler

indirdim ama yuklenmiyor ne yapmam gerekiyor
Galaxy s2 ics

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Teşkkürler galaxy s2 gelince deneyecem inşallah

PriZm

PriZm

Üye
uygulamayı açıyor yanlış biliyosunuz s voice uygulamasının türkçe dil seçeneği yok ingilizce komut verirseniz örnek gallery veya map derseniz açıyor bizzat denedim.
inglizce soracağımı bende biliyorum.sorun open angry birds/music vs dediğim zaman tekrar Hi galaxy yazıyor olduğu yerde bekliyor.yani daha tam olarak port edilemedi.

ali senin cm9 da kamera çalışıyomu

evet?

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Tam port edilmemiş olabilir bende sorunsuz çalışıyor büyük ihtimal telefona göre port edilmiş.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

inglizce soracağımı bende biliyorum.sorun open angry birds/music vs dediğim zaman tekrar Hi galaxy yazıyor olduğu yerde bekliyor.yani daha tam olarak port edilemedi.

evet?

ya denediğim hiçbir cm9 da kamera çalışmadı çalışmıyoda

Üst Alt