Samsung Galaxy S3 ve Note 2 için 4.2.2 Gelmeyebilir

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 ve Note 2 için 4.2.2 Gelmeyebilir
Herkese merhaba!

Sammobilede verilen bir habere göre S3 ve Note 2 için merakla beklenen 4.2.2 rom çıkmayabilir. S4'ün çıkmasıyla beraber hayatımıza giren androidin 4.2.2 romu S3 ve Note 2 kullanıcılarınıda sabırsızlandırmış ve en yeni romu kullanmak için gün sayıyorduk ki Sammobile sitesinden S3 için şu ana kadar sızdırılan 2 adet 4.2.2 romu denemiştik fakat bu rom şarj, ısınma, ram kullanımı ve S4 ile gelen uygulama ve özelliklerin tam olarak bizim telefonlarımız ile uyumlu çalışamaması etkenleri başta olmak üzere bizleri tatmin etmediği gibi sorunsuzca kullanamadık. Mayıs ve Haziran aylarında S3 ve Note 2 içinde resmi olarak gelmesi beklenen 4.2.2 hala çıkmış değil ve Temmuz ayına aksadığı belirtilmişti.

Sammobilede yazılan haberde Temefy adlı sitede verilen habere göre S3 ve Note 2 kullanıcılarına 4.2.2 gelmeyecek ve direk 4.3 romu verilecek. Gerekçe olarakta Samsung'un 4.3 rom üzerinde çalışması ve romun Kasım ayında gelecek olması nedeniyle 4.2.2 yerine direk 4.3 verilmesi mantıklı olarak karşılanıyor. Sammobile sayesinde test aşamasındaki 4.2.2 denedik fakat Not 2 için hala hiç bir çalışma yok.

Bu yüzden maalesef dostlarım 4.2.2 alamadan Kasım aylarını bekleyebilir ve daha sonra 4.3 sürümüne geçmiş olabiliriz.

Kalın sağlıcakla.

OğuzcanAbi

Üye
Galaxy grand a bile gelecek :sahan:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

partyhard

Üye
sadece note2 için değil samsung direk olarak 4.3e atlayabilir. 4.2.x sürümler 4.1 e göre sıkıntılı biraz yeni arayüzün bazı yerlerinde fps kaybı var

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Evet baya sıkıntıları var romun bir çok özel romda da 4.2.2 deneyimini yaşama şansı bulmuş olsakta bir çok hata ile karşılaştık. Gelecek olan romda tüm bu sıkıntılar giderilmiş ve tamamen stabil bir rom olacaksa ve değecekse beklemeye değer.

enterneoll

enterneoll

Üye
bence beklediğimize deyecek :) iyi oldu 5.0'ı alıcağımı bir daha duyunca dahada bi sevindim :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 devam :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
ben 4.2.2 test sürümünde batarya sorunu olmasa süper aslında :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
dgrszz

dgrszz

Üye
arkadaslar dırek 4.3 gelecek

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
TheMadness

TheMadness

Üye
CM kullanın en iyisi...

TheMadness

TheMadness

Üye
Kasım çok geç. Zaten aylardır bekleniyor güncelleme.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
İlk sızıntı sürümde batarya berbattı ikinciyi bende denemedim ama ikinci sızıntıyı kullanan bir custom rom denedim onda fena değildi ama bir sürü hatalar olduğu için 4.1.2 ye döndüm. Kasım geç evet ama inşallah beklediğimize değer birşey olur ve bu bi haber bakalım ne olacak :D

baypinar35

Üye
hay ben böyle işin ayladır bekliyoruz keske s4 ü satmasaydım :) güncelleme cıkar diye note 2 ye gectim bu gidişle yine s4 e donecegim

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
evet beyler samsung Eşşeğin kulağına su kaçırmıştir bu güncelleme politikaları ile ; şöyle bir geçmişe baktığımız da Samsung un nasıl bizlerle dalga geçtiğini görebilirsiniz:( önce 4.2.1 güncellemesi ni verecegiz dediler ; bunun üzerine sızıntı rom yayınlandı ; sonra 4.2.2 çıktı , 4.2.1 iptal edildi . Şimdide iki kere 4.2.2 sızıntı sürüm yayınlanmasına rağmen ; bu seferde 4.3 güncellemesi bahane edilerek , gene güncelleme vermeyecek. Bilen bilir 4.2 surumlu guncelleme çıkalı baya bir zaman oldu , samsung devamlı olarak müşterisini potansiyel kek olarak görmekte ; be Allahsız Kitapsız herifler ; Kasım ne lan !!! Kasım ayı gelir bu seferde baska bir güncellemeyi bahane edip , gene güncelleme vermez bu hayvan herifler ......

alier411

Üye
evet beyler samsung Eşşeğin kulağına su kaçırmıştir bu güncelleme politikaları ile ; şöyle bir geçmişe baktığımız da Samsung un nasıl bizlerle dalga geçtiğini görebilirsiniz:( önce 4.2.1 güncellemesi ni verecegiz dediler ; bunun üzerine sızıntı rom yayınlandı ; sonra 4.2.2 çıktı , 4.2.1 iptal edildi . Şimdide iki kere 4.2.2 sızıntı sürüm yayınlanmasına rağmen ; bu seferde 4.3 güncellemesi bahane edilerek , gene güncelleme vermeyecek. Bilen bilir 4.2 surumlu guncelleme çıkalı baya bir zaman oldu , samsung devamlı olarak müşterisini potansiyel kek olarak görmekte ; be Allahsız Kitapsız herifler ; Kasım ne lan !!! Kasım ayı gelir bu seferde baska bir güncellemeyi bahane edip , gene güncelleme vermez bu hayvan herifler ......
Aynen kardeş çok haklısın bu konuda aylardır bir güncellemeyi vermediler bekletip bekletip duruyolar resmen insanlarla dalga geciyolar en iyisi gene nexuslar bir dhaki sefere nexus alicam

ANIL

ANIL

Admin
hay ben böyle işin ayladır bekliyoruz keske s4 ü satmasaydım :) güncelleme cıkar diye note 2 ye gectim bu gidişle yine s4 e donecegim

İlginç. S4 zaten 4.2.2 sürümünü kullanıyor.

Bu gidişle güncellemeler sarkacak gibi, bakalım.

partyhard

Üye
abi kurun aosp tabanlı romları hem telefon aksın hem sürüm ne bekliyonuz samsungu

Üst Alt