Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana msj laşma durduruldu diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.
Bence fiyatına ve kibarlığına nazaran performansı çok iyi bir cihaz, millet s3 ile mukayese ettiği için kötülüyor, hem500-600 hatta700 lira daha az para ödeyeceksin hemde aynı performansı isteyeceksin, bu piyasa şartlarında zor, ben eski bir galaxy ace 5830i kullanıcısı olarak o telefonla kıyasladığım zaman s3 mini telefonunun performansı nerdeyse 3-4 katı daha iyi, beğenmeyenler kesenin azını açsın gitsin daha iyi bir cihaz alsın
arkadaşlar merhaba bende 1 hafta once s 3 mını aldım fakat tam cozebılmıs degılım henuz mesela rehberımde hem normal numaralarım hemde facetekı arkadaslarım var onu nasıl kaldırabılırım ve mesajlarımda facebook mesajlarım ıle karıstı :/
Arkadaşlar denemediğim program kalmadı iki sorunum var reklamlar!!! bunları nasıl kaldırırm ayrıca root etmeme rağmen oyunları hafıza kartına taşıyacak düzgün bir program bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bende bu telefonu yeni aldım ve çözemediğim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.benim telefonda sayfa geçişleri çift dokunuşla oluyor yani tek parmağımla sayfa geçişi yapamıyorum bunu nasıl düselteceğimbirde telefondan birini arıcam önce numarayı seçiyorum sonra çift tıklayınca giriyor yani numaraya bir kez basmamda yazmıyor bunu ne yapabilirim
arkadaşlar babam bana almanyadan s3 mini getirdi dün pasaport kaydı için yarın gidcem ve bu arkadaşın yaşadığı sorunun aynısı bendede var bu nasıl bişe anlamadım gitti yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?
not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık