merhaba arkadaşlar size bi sorum olucak nova 2 apksini s3 miniye yükledim datasını indirdim sonra oyunu açtım ama videodan sonra kapandı oyun. hangi apkyi denediysem olmadı ve telefon rootlu değil rootdan dolayımıdır yoksa acaba???
Mini için TR Jelly Bean 4.2.1 official çıkmadı henüz. Diğer ülkeden güncelleyen var mı?
CM ekibi mutlaka UnOfficial rom portlamışlardır. Acaba deneyen test eden tavsiyede bulunabilecek var mı?
Mini için TR Jelly Bean 4.2.1 official çıkmadı henüz. Diğer ülkeden güncelleyen var mı?
CM ekibi mutlaka UnOfficial rom portlamışlardır. Acaba deneyen test eden tavsiyede bulunabilecek var mı?
Dostum kendim denemedim ancak diğer forumlarda okudum stabil değilmiş o yüzden tavsiye etmem yani ülkemize çıkmasını beklemelisin derim... Bağzı ülkelerde 4.2.1 ile gelmesi gereken yeni özellikler gelmeyebiliyormuş ... Yükleyenlerde çeşitki problemlerden dolayı 4.1.1 e geri dönmüşler..
Arkadaşlar hala Root yapamayan arkadaşlar var sanırım yada Unroot yapamama korkusunda olanlar varsa şu konudan Adım Adım S3 MİNİ root ve unroot yapımını anlattım ve dosyaların linklerini ekledim aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.....
S3 mini almayi dusunuyorum. Ilk defa android kullanicam. Bilmedigim bir konu var aydinlatirsaniz çok sevinirim. Telefonun hafizasi malum oyunlar icin pek yetcek gibi durmuyor. Google playdan uygulamalari direk hafiza kartina indirebiliyor muyuz? Indirilmiyorsa, telefondaki uygulamalari hafiza kartina tasiyabiliyor muyuz? Rom root falan bir şeyler diyolar ama bunu yapmak istemiyorum