uguro
Üye
-
Konu Sahibi
-
her bataryası her telefon kaldırmaz mesela s2 max 2300 mAh bataryayı destekler
Çalıştırmayabilir alırsan elinde kalma ihtimali var Türkiye'de bulup denemen lazım kaldıki okadar küçük 3400 amper batarya olacağını pek sanmıyorum s3 e bile yeni batarya çıkardılar daha kalın olduğu için yanında yeni arka kapak veriyorlar eskisi olmuyor o yüzden 3400 amper olacağını pek sanmam
root garantiden çıkarır ama sd dosyalarını taşımak için istiyorsan formda bir konu olacaktı
rootsuz sd leri hafıza kartına taşıma diye arama yap bulursun
Teşekkürler dostum ancak bahsettiğin konuyu bulamadım :S
her bataryası her telefon kaldırmaz mesela s2 max 2300 mAh bataryayı destekler
Batarya kapasitesi ile telefonun desteklemesi arasında bir bağlantı yok. Sanirim sen aynı genişlikteki sigdirilabilecek batarya hücresi sayısı. Daha geniş bir kapakla akü bile baglayabilirsin
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/root-gerektirmez-telefon-belleginden-hafiza-kartina-tasima-unlock-3-612925.html#post5750807
Yanlış biliyorsun
Bilmeden yazmayın desteklememek diye birşey olamaz. Ben o zaman nasıl model aracimin 1200mahlik pilini 3800 ile değiştirdim? Bilmeden yazmayın. Yeterki boşluk olsun
mantıklı konuşmayı çok iyi biliyorsun o zaman bana bunu da açıklar mısın nasıl oluyor da bazı yan firmalar samsung un yaptığı bataryanın içine 3 katı daha yüksek mAh batarya koyuyorlar bir yan firma yapabiliyorsa pekala samsung da yapabilir işte ben bunu anlatamıyorum sana her telefonun belli bir desteklediği mAh değeri var ben bilmediğim bir şeyin arkasında durmam sonra da bana atarlandı diyorlarDostum yardımın için teşekkürler konuyu inceledim uyguladım ancak olmadı sanırım S3 MİNİ telefonlarda Jelly Bean 4.1.1 den sonra uygulamaları hafıza kartına taşıma yasaklanmış o yüzden başarılı olmuyor kafayı yicem :Sbizim telefonlar için Root ta yok vala telefon hafızası ful dolu yav
- - - Eklendi - - -
Arkadaş doğrubiliyor batarya ile aynı boyutlarda olduktan sonra problem yok yani telefona zararı falan olmaz
mAh (miliAmper per hour)degeri , pilin 1 saat boyunca bosaltabilecegi amper degerini gosterir. Ornek olarak 1000 mAh degeri olan bir pile 1000 mA lik bir alet baglarsak bu pil bu aleti 1 saat boyuca calistirabilir ve sonra bosalir. Yani mAh değeri yüksek olması daha uzun gitmesi demek ama problem yeterki o bataryayı sığdırabilcek boşluk olsun
ben bilmediğim bişiyin arkasında durmam !!Bilmeden yazmayın desteklememek diye birşey olamaz. Ben o zaman nasıl model aracimin 1200mahlik pilini 3800 ile değiştirdim? Bilmeden yazmayın. Yeterki boşluk olsun
mantıklı konuşmayı çok iyi biliyorsun o zaman bana bunu da açıklar mısın nasıl oluyor da bazı yan firmalar samsung un yaptığı bataryanın içine 3 katı daha yüksek mAh batarya koyuyorlar bir yan firma yapabiliyorsa pekala samsung da yapabilir işte ben bunu anlatamıyorum sana her telefonun belli bir desteklediği mAh değeri var ben bilmediğim bir şeyin arkasında durmam sonra da bana atarlandı diyorlar
- - - Eklendi - - -
ben bilmediğim bişiyin arkasında durmam !!
mantıklı konuşmayı çok iyi biliyorsun o zaman bana bunu da açıklar mısın nasıl oluyor da bazı yan firmalar samsung un yaptığı bataryanın içine 3 katı daha yüksek mAh batarya koyuyorlar bir yan firma yapabiliyorsa pekala samsung da yapabilir işte ben bunu anlatamıyorum sana her telefonun belli bir desteklediği mAh değeri var ben bilmediğim bir şeyin arkasında durmam sonra da bana atarlandı diyorlar
- - - Eklendi - - -
ben bilmediğim bişiyin arkasında durmam !!
arkadaşlar yeni konu acmayayim bende s2 için 2000 mah batarya arıyorum gg de var 75 tl ile 89 tl arasında değişen fiyatlar var sizce hangisini almalıyım ve memnun kalirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?