samsung galaxy s3 mini sarj sorunu (6 saat giden batarya)

Sponsorlu Bağlantılar

hilal444

Konu Sahibi
samsung galaxy s3 mini sarj sorunu (6 saat giden batarya)
Arkadaslar merhaba. samsung galaxy s3 mini kullanıyorum 1,5 ay oldu sıfır aldım ürünü aldıgımdan beri sarj gitmiyor sarjını düzgün bir şekide ediyorum tüm arka plan uygulamarı kapalı kullanmadıgım uygulamalar pasifte guc tasarrufu acık batery saver vb gbi programlar çare etmiyr sistem uygulamarı dısında office ve temple run gibi bir kaç oyun mevcut ark fazda çalışcak hiç bir program yok.
telefonu sarj ediyorum %100 prizden çekiyorum 3 dk içinde 2 sarj yiyor yüzde yüzken %98-97 oluyor üç dakıkada. kullanmayıp tüm uygulamarı kaptsam köşeye koysam bile otuz dkda %100ken %90-85 oluyor toplam 6 saat gidiyor sarjı. batarya mı sorunlu genel sorun mu uzun oldu ama yardım ederseniz gidip yeni batarya mı alayım yoksa genel sorun mu? Naıl düzeltirim rootsuz telefon. teşekkürler şimdiden.

burak_yksl_88

Üye
yeni yazilim yukle

V/RS

V/RS

Üye
pil kullanımına bak bi ayarlardan yüksek ihtimal ya medya yada android os pili sömürüyor. ama medya ise durdurmaya zorla dersen şarj yemez ama 5-6 kere 5 er dakika aralıklarla bak medya açılmışmı diye açıldıkça durdurmaya zorla de 5-6 kereden sonra bi daha açmayacaktır zaten

hilal444

Konu Sahibi
Ekran %41 android os %21 ekran isigi hep en dusukte

oyuncakcocuk

Üye
yeni yazılım yükle

reaperfather

Üye
Bu sorun bendede var neden böyle bir çözümü yokmu yav :S

goguryeo

Üye
arkadaşlar 8 ay önce s3 mini aldım hiçbir sorun yoktu taa ki 2 ay öncesine kadar. telefonumu şarja taktığım zaman hepimizin bilgisayarlarda görmeye alışık olduğu karıncalanma oluyor. şarj cihazını çıkarttığım an düzeliyor. son bir kaç gündür de % 70 olarak gösterdiği şarjı telefonu açıp kapadığım da % 30 larda gösteriyor. yeni bir orjinal batarya aldım ama karıncalanma devam ediyor. sadece kapatıp açtığımda olusan % de sorunu geçti şarjım normal seyr halinde. bir de cihazı çıkarınca telefon hala şarj ediliyor yazıyor yani şarj panelim de algılamıyor. lütfen yardım

iremssss

Üye
Arkadaşlar bende s3 mini kullanıyorum ve sorunum hilal444 ile tamamen aynı ne yapmam lazım ve hilal444 sorunu çözebildin mi nasıl çözdun anlatir misin ?

Üst Alt