hilal444
samsung galaxy s3 mini sarj sorunu (6 saat giden batarya)
Arkadaslar merhaba. samsung galaxy s3 mini kullanıyorum 1,5 ay oldu sıfır aldım ürünü aldıgımdan beri sarj gitmiyor sarjını düzgün bir şekide ediyorum tüm arka plan uygulamarı kapalı kullanmadıgım uygulamalar pasifte guc tasarrufu acık batery saver vb gbi programlar çare etmiyr sistem uygulamarı dısında office ve temple run gibi bir kaç oyun mevcut ark fazda çalışcak hiç bir program yok.
telefonu sarj ediyorum %100 prizden çekiyorum 3 dk içinde 2 sarj yiyor yüzde yüzken %98-97 oluyor üç dakıkada. kullanmayıp tüm uygulamarı kaptsam köşeye koysam bile otuz dkda %100ken %90-85 oluyor toplam 6 saat gidiyor sarjı. batarya mı sorunlu genel sorun mu uzun oldu ama yardım ederseniz gidip yeni batarya mı alayım yoksa genel sorun mu? Naıl düzeltirim rootsuz telefon. teşekkürler şimdiden.
telefonu sarj ediyorum %100 prizden çekiyorum 3 dk içinde 2 sarj yiyor yüzde yüzken %98-97 oluyor üç dakıkada. kullanmayıp tüm uygulamarı kaptsam köşeye koysam bile otuz dkda %100ken %90-85 oluyor toplam 6 saat gidiyor sarjı. batarya mı sorunlu genel sorun mu uzun oldu ama yardım ederseniz gidip yeni batarya mı alayım yoksa genel sorun mu? Naıl düzeltirim rootsuz telefon. teşekkürler şimdiden.