S4 için de çıkartsalar ilk müşterisi benim :)
oznkrts Üye -qarapapaq-' Alıntı: Maliyet artacak, o zaman fiyatta artacak onlarda 50artsa biz de 500artacak, 2000lira olan 3000lira olacak. Çok mu zor günde bir şarja takın işte. =P Genişletmek için tıkla ... Dünyanın her yerine kargo yapıldıgına göre her yerde aynı fiyat
-qarapapaq-' Alıntı: Maliyet artacak, o zaman fiyatta artacak onlarda 50artsa biz de 500artacak, 2000lira olan 3000lira olacak. Çok mu zor günde bir şarja takın işte. =P Genişletmek için tıkla ... Dünyanın her yerine kargo yapıldıgına göre her yerde aynı fiyat
Invoke Üye oznkrts' Alıntı: Dünyanın her yerine kargo yapıldıgına göre her yerde aynı fiyat Genişletmek için tıkla ... Ondan bahsetmiyorum. Daha küçük ve daha uzun süre giden bataryalar isteyen arkadaşlara söyledim.
oznkrts' Alıntı: Dünyanın her yerine kargo yapıldıgına göre her yerde aynı fiyat Genişletmek için tıkla ... Ondan bahsetmiyorum. Daha küçük ve daha uzun süre giden bataryalar isteyen arkadaşlara söyledim.
oznkrts Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ondan bahsetmiyorum. Daha küçük ve daha uzun süre giden bataryalar isteyen arkadaşlara söyledim. Genişletmek için tıkla ... Hayal kuruyorlar ya :P
-qarapapaq-' Alıntı: Ondan bahsetmiyorum. Daha küçük ve daha uzun süre giden bataryalar isteyen arkadaşlara söyledim. Genişletmek için tıkla ... Hayal kuruyorlar ya :P