Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Resmi sürüm hala gelmedi arkadaşlar.Ocak sonuna kadar geleceği biliniyor.Başka bir tarih verilmedi malesef.İlla denemek isteyenler başka ülkelerin yazılımını indirip kurabilirler.Ama önerim türkiye romunu beklemeniz.
Örneğin ingiltere sürümü ile Türkiye sürümü arasında ne gibi farklar olacak ki yani beklemeye değecek kadar birşey olmaz sanırım?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Örneğin ingiltere sürümü ile Türkiye sürümü arasında ne gibi farklar olacak ki yani beklemeye değecek kadar birşey olmaz sanırım?
Fark olacağını sanmıyorum ama sorunlar yaşayabilirsin.Bildiğim kadarıyla 4.3'e güncellersen geri dönüşü yok.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Fark olacağını sanmıyorum ama sorunlar yaşayabilirsin.Bildiğim kadarıyla 4.3'e güncellersen geri dönüşü yok.
Imei sorunu olabilir ama tedbiri alınıyor doğru modem yüklenince sıkıntı olmuyor. Geçen yıl s2 için ispanya sürümünü yüklemiştim tek sorun game hub music hub gibi uygulamalar ülkemizde desteklemiyor hatası vardı :) bir hafta içinde gelir umarım

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Imei sorunu olabilir ama tedbiri alınıyor doğru modem yüklenince sıkıntı olmuyor. Geçen yıl s2 için ispanya sürümünü yüklemiştim tek sorun game hub music hub gibi uygulamalar ülkemizde desteklemiyor hatası vardı :) bir hafta içinde gelir umarım
Dediğim gibi ocak ayının sonuna kadar güncelleme bütün s3'lere ulaşmış olacak.Tahminimce bir iki hafta içerisinde ülkemize gelir.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Joker
bytllh

bytllh

Üye
bu saatten sonra ne olacaksa olsun :))ben 4.3 ü yeniden kurdum, ingiltere versiyonunu, şuan her şey düzgün, bir sorun yok

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
bu saatten sonra ne olacaksa olsun :))ben 4.3 ü yeniden kurdum, ingiltere versiyonunu, şuan her şey düzgün, bir sorun yok
Imei sorunu olmadı değil mi bugün yarın bende ingiltere sürümünü yüklemeyi düşünüyorum da bir de rica etsem hangi linkten indiriniz?

Baysan17

Üye
Bende yeni aldım arkadaşlar daha önce çakmasını kullanıyordum. 900 lira verdim tech ürünü dediler magazalarda sergilenen ürünlerden miş aldıgım gun antutu kurdum 14077 cikti deger uc gun oldu yani bugun oyun filanda yukledim simdi 18036 ya cikti iyimi kotumu bu degerler

s.ileli

s.ileli

Üye
Bende yeni aldım arkadaşlar daha önce çakmasını kullanıyordum. 900 lira verdim tech ürünü dediler magazalarda sergilenen ürünlerden miş aldıgım gun antutu kurdum 1477 cikti deger uc gun oldu yani bugun oyun filanda yukledim simdi 18036 ya cikti iyimi kotumu bu degerler
18036 iyi bir deger standart veri 15000 s3icin

• Beğen
Tepkiler: muratcan1999 ve Baysan17
asroc

asroc

Üye
4.3 guncellemesi gelene kadar avrupaya 4.4 yayinlicaklar yakinda

bytllh

bytllh

Üye
Imei sorunu olmadı değil mi bugün yarın bende ingiltere sürümünü yüklemeyi düşünüyorum da bir de rica etsem hangi linkten indiriniz?
önce ki sürümde ki uykudan geç uyanma gibi sorn bunda pek belli değil ama bu sefer de şarj çok gidiyor hocam, bence bekle biraz daha:)s3 için orjinal android 4.1.1 sürümünü nerden indirebiliriz bilen var mı arkadaşlar?
o kadar çok test sürümü yükledim ki ,yine en iyisi avrupa test sürümü oldu, şarj öncekine göre çok iyi, ekran gecikmesi yok, şu an her şey stabil :)

Son düzenleme:
blackcat67

blackcat67

Üye
bu türkiyede ne kadar yavaştan alıyorlar bu işi brezilyada bile yayınlandı bir halttan çaktıkları yok ya sanki birşey yapıyorlar 4.4 çıktı biz hala 4.3 bekliyoruz :D illa avrupa güncellemesimi kuralım

asroc

asroc

Üye
Sıvı sabun kacti herhalde 4.3 e

nrcnozkn

Üye
merhaba
forum hala hayattamı acaba?

asroc

asroc

Üye
4.3 geldi hayırlı ugurlu olsun demek isterdim ama malesef hicbise yok . Bunlar babadan oğula nesil herhalde..

DrYxHeaD

DrYxHeaD

Üye
guncelleme ne zaman gelicek yaa

xxsavasxx2

Üye
arkadaşlar bende samsung s3 var 4.1.2 kendi orjinal yazılımı yüklü ama bu sürüm türkiye sürümü değil ben bunu türkiye sürümüne geçirebilirmiyim garanti için yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
arkadaşlar bende samsung s3 var 4.1.2 kendi orjinal yazılımı yüklü ama bu sürüm türkiye sürümü değil ben bunu türkiye sürümüne geçirebilirmiyim garanti için yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
stock rom kurulu ise garanti dışı kalmıyor zaten cihaz. Yani stock rom olduğu sürece garantiden faydalanılabiliyor.
Türkiye sürümünü yinede yüklemek isterseniz cihaza uygun Tr 4.1.2 stock romu indirip Odin ile flashlamak.

xxsavasxx2

Üye
imei falan silinmez dimi anabant sürümü I9300XXEMH1 CSC İSE I9300COAEMH1 telefonumda bu sürüm mevcut

Üst Alt