Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
garantili

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
ama imei klonlanmiş

53 rizeli

53 rizeli

Üye
Şuanda ithal s3 telefonuma 24 mb.güncelleme geldi.ekran açılması düzelmiş.

bytllh

bytllh

Üye
4.3 güncellemesi türkiyeye geldi mi arkadaşlar s3 için

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hayır resmi olarak gelmedi.

s.ileli

s.ileli

Üye
Sanırım 4.3 u ota ile verecekler...

anemik

anemik

Üye
Bugun nexus 4 denk geldi.arkadasla konusurken takas etmekten bahsettik. S3 telefonumu nexus4 le takas edeyim mi? Ikiside garantili.
Adamlar 4.4.2 guncellemesini aldi.şaka gibi ve 2gb ram var iphone 5 gibi hizli telefon.kamerasi ve sesi eksi yanlari banada bunlar farketmez.
Sizce?
Ama s3 e 4.3 gelince daha guzel olcak diyolar ne kadar dogrudur bu? telefondaki kasmalar donmalar duzelirmi?

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
yaarddiimm s3 guncelleme sonrasi imei degisti hat gitti agda kayitli degil hatasi veriyor

monteboy

monteboy

Üye
Bugun nexus 4 denk geldi.arkadasla konusurken takas etmekten bahsettik. S3 telefonumu nexus4 le takas edeyim mi? Ikiside garantili.
Adamlar 4.4.2 guncellemesini aldi.şaka gibi ve 2gb ram var iphone 5 gibi hizli telefon.kamerasi ve sesi eksi yanlari banada bunlar farketmez.
Sizce?
Ama s3 e 4.3 gelince daha guzel olcak diyolar ne kadar dogrudur bu? telefondaki kasmalar donmalar duzelirmi?
cihaz temizse ve güvendiğin arkadaşınsa takasla dostum pişman olmazsın

anemik

anemik

Üye
Peki tamam.konustum anlastim.aksama takaslicaz ins.

beliz14

Üye
Gmail'e gelen maillerde Autocad (dwg) dosyasını sürekli fotograflarda açmaya calisiyor.bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Arkadaşlar telefonumu root yapıcam bilgisayar yok oyüzden framaroot diye bir program buldum bunla yaparsam bi sorun olurmu

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Yeni sürümü çıkmış framarootun 1.8.0

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar telefonumu root yapıcam bilgisayar yok oyüzden framaroot diye bir program buldum bunla yaparsam bi sorun olurmu
Tavsiyem yapmaman.Zaten çok yakın bir zamanda güncelleme gelecek.Ama illa yapacağım diyorsan da odinle yap.

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Zaten o güncelleme yüzünden bi root yapamadım gitti :/

s.ileli

s.ileli

Üye
Framaroot guncellemeyi engel teskil etmeyecek sekilde root etmekte yani framarootun guncelestirmeye sorun teskil etmiyor fakat framaroot emf6dan sonra calismiyordu 1.8.0 root edermi bilmem gelistiricisine mesaj yazmistim umarim gunceller alephzain xda da mesaj atabilirsiniz ben 4.3 icin yazdim s3 e
Framaroot disindaki tum rootlar telefon durumunu custom yani degistirilmise ceviriyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Gmail'e gelen maillerde Autocad (dwg) dosyasını sürekli fotograflarda açmaya calisiyor.bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eğer android 4.1.2 kullanıyorsanız ayarlar > uygulamalar > hepsi > menü butonu basın > varsayılanları sil işlem tamam

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Hala 4.3 den haber yok:angry:

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Ewet yaa bi gelsin artık :(

Üst Alt