Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

uamihrac

Üye
SA beyler ben 1 hafta önce s3 aldım telefon güncellemesi şuan 4.1.2. ama güncelleme isityor bakıyorum ama hangi güncellemeye geçeçecek direk bilmiyorum samsung call centeri aradım siz hangi güncellemeden bahsedeiyonuz bizde 4.3 kayıtlı değil dedi. bende 4.3 cihazı çökertiyor diye 4.3 geçirmek istemiyorum şarj az gidiyomuş wifi kopuymuş tel donoyrmuş. yani kısacası cihazı şuan güncellesem direk 4.3 e mi geçer sorun yaratırmı bana acil yardımcı olabirmisiniz ?
4.3 güncellemesinde o sorunlar artık yok düzeltildi o sorunlar, eğer gelen 4.3 güncellemesi ise bence rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.
hmm ama bnm garibime giden samsung call centeri aradığımda bana 4.3 güncellemesi yok bizde böle kayıtlı bir güncelleme henüz gelmedi dedi ama cihazım güncelleme isityor kaça geçeceğinden emin değilim. şarj durumu nasıl oluyor peki ?hmm ama bnm garibime giden samsung call centeri aradığımda bana 4.3 güncellemesi yok bizde böle kayıtlı bir güncelleme henüz gelmedi dedi ama cihazım güncelleme isityor kaça geçeceğinden emin değilim. şarj durumu nasıl oluyor peki ?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Senin cihaza eğer 4.3 gelmişse paralel ithalat olduğu içindir. Evet Türkiye için daha gelmedi ama Türkiye de güncelleme alan cihazlarda var bu da paralel ithalat olmasındandır. Şarj durumu ise gayet iyi bence ben 4.3 almanya sürümünü kullanıyorum gayet de stabil bence rahatlıkla kurabilirsiniz.

riveryilmaz

riveryilmaz

Üye
Senin cihaza eğer 4.3 gelmişse paralel ithalat olduğu içindir. Evet Türkiye için daha gelmedi ama Türkiye de güncelleme alan cihazlarda var bu da paralel ithalat olmasındandır. Şarj durumu ise gayet iyi bence ben 4.3 almanya sürümünü kullanıyorum gayet de stabil bence rahatlıkla kurabilirsiniz.
Kardes bende de Almanya sürümü var. Ama hala gelmedi güncelleme. Almanya T-mobile sürümü sanirim bendeki . Sendeki farklı bi sürüm mü

uamihrac

Üye
pekala tşk ederim 1 kaç gün daha iyice araştırıp öle geçmek isityorum. çok zor şartlar içinde oldum sonradan sorun çıkartıp servise yollamak istemiyorum telefonsuz kalaırım yedek telefonda yok :) tekrar tşk ederim :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
pekala tşk ederim 1 kaç gün daha iyice araştırıp öle geçmek isityorum. çok zor şartlar içinde oldum sonradan sorun çıkartıp servise yollamak istemiyorum telefonsuz kalaırım yedek telefonda yok :) tekrar tşk ederim :)
Rica ederim ;)
Bende ki almanya sürümü dbt product kodlu sürüm yani operatöre bağlı sürüm değil.

batuhandesouza

Üye
Guncelleme Turkiyeye geldi mi ?

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
Sene oldu 2o14 biz hala güncelleme bekliyoruz

duman61

duman61

Üye
Bende sarj sıkıntısından başka bir sıkıntı yok şuan

bytllh

bytllh

Üye
Bende ki almanya sürümü dbt product kodlu sürüm yani operatöre bağlı sürüm değil.[/quote]

bende ingiltere sürümünü kullanıyorum, bende sıkıntı yok şuan. Bence o kadar beklemeye değmez:)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

uamihrac

Üye
Bende ki almanya sürümü dbt product kodlu sürüm yani operatöre bağlı sürüm değil.

bende ingiltere sürümünü kullanıyorum, bende sıkıntı yok şuan. Bence o kadar beklemeye değmez:)[/quote]
kardeş hangi sürüm oldugunu ben nasıl öğrenebiilrim ?kardeş hangi sürüm oldugunu ben nasıl öğrenebiilrim ?

xxsavasxx2

Üye
arkadaşlar benim samsung s3 de 4.1.2 sürümü var ama türkiye değil ben 4.1.2 türkiye sürümünü indirdim internetten nasıl kuracam yardımcı olurmusunuz? 4.3 e türkiye sürümü olarak girmek istiyorum

uqurykn

uqurykn

Üye
arkadaşlar benim samsung s3 de 4.1.2 sürümü var ama türkiye değil ben 4.1.2 türkiye sürümünü indirdim internetten nasıl kuracam yardımcı olurmusunuz? 4.3 e türkiye sürümü olarak girmek istiyorum
Virlesik krallik surumumde tr dil var ben kullaniyorum

riveryilmaz

riveryilmaz

Üye
Çok şükür banada dün geldi güncelleme. Almanya t mobile sürümü.
Şimdilik bi sıkıntı yok.

vgkarahan

Üye
*#0228# yapinca BatteryStatus aciliyo en asagida da Quick Start butonu var o butona basinca telefonumun sarji %20 kadar azaldi bunun sebebi ne o butonun islevi ne bilen var mi

Joker

Joker

Emekli Yönetici
*#0228# yapinca BatteryStatus aciliyo en asagida da Quick Start butonu var o butona basinca telefonumun sarji %20 kadar azaldi bunun sebebi ne o butonun islevi ne bilen var mi
Batarya istatistiklerini sıfırlamaya yarıyor.Bunu yapınca daha sağlıklı batarya bilgisi alabilirsiniz.Ama her zaman kullanmanızı önermem eğer batarya konusunda sıkıntılarınız varsa yapın.

muratcan1999

muratcan1999

Üye
O işlemi ilk olarak telefonu %100 şarj edin ve şarjdan çıkardıktan sonra yapın sonra tekrar şarja takip %100 dolunca kullanın

vgkarahan

Üye
bu yaptigim ne ise yariyo cihazima bi getirisi var mi

• Beğen
Tepkiler: Joker
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Şarjın seviyesini hesaplamada bi sapma filan varsa düzeliyor bi getirisi yok

Üst Alt