Mrb arkadaşlar,
Bendeki problem şu; samsung s3 telefonumun yeni msj yazma bölümüne girdiğimde, alıcı ekle kısmındaki rehber butonuna basıyorum ve rehberden bi kişi (alıcı) seçiyorum ve tamam diyorum. Fakat bana
''Bazı alıcılar geçersiz numaralar sahip. Geçersiz alıcılar eklenmedi'' şeklinde bir uyarı veriyor ve kişiyi alıcılar kısmına eklemiyor.
(bu alıcı eklememe işlemini numarasının başında +90 olmayan kişilerde yaptığını farkettim. Ama bu sorunun diğer s3 kullanıcılarında olmadığını biliyorum) Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar. kafayı yememe ramak kaldı.
lütfen yardım edin. sorunumu
Samsung müşteri hizmetleri bile çözemedi.
Mrb arkadaşlar,
Bendeki problem şu; samsung s3 telefonumun yeni msj yazma bölümüne girdiğimde, alıcı ekle kısmındaki rehber butonuna basıyorum ve rehberden bi kişi (alıcı) seçiyorum ve tamam diyorum. Fakat bana ''Bazı alıcılar geçersiz numaralar sahip. Geçersiz alıcılar eklenmedi'' şeklinde bir uyarı veriyor ve kişiyi alıcılar kısmına eklemiyor. (bu alıcı eklememe işlemini numarasının başında +90 olmayan kişilerde yaptığını farkettim. Ama bu sorunun diğer s3 kullanıcılarında olmadığını biliyorum) Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar. kafayı yememe ramak kaldı. lütfen yardım edin. sorunumu Samsung müşteri hizmetleri bile çözemedi.
Mrb Arkadaşlar,
Dün gece sabaha kadar uyumayıp uzun uğraşlarım sonucu sorunumu çözdüm. Kendi soruma kendim cvp vereyim! Tlfnu kiesten yedekledim ilk önce ve telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. (sd kartı çıkararak). Tlfn sıfırlandığında kendi kendine bi güncelleme yaptı. baktım sorunum düzelmemiş. daha sonra tlfnu kiesten tekrar geri yükledim. bu geri yüklemeden sonra tlfn tekrar bi güncelleme yaptı ve kapanıp açıldı. ve bu yeni güncellemeden sonra sorunum düzeldi. ayrıca tlfna yeni özellikler geldi. Bu son güncelleme neyin nesi anlamış değilim ama sorunum bu güncellemeden sonra çözüldü. Bugün arkadaşımın s3 üne baktım, onun tlfnunda da en son sürüm yüklü demesine rağmen sürümlerimiz farklı. ve bendeki ek özellikler onda yok. Galiba Samsung dün gece ki halimi hissetmiş olacak ki gece bana özel sürüm yükledi tlfna! :-)
Dün gece ki uykusuzluktan sonra Şimdi uyumak istiyorum artık :-))