Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ulysseus

Ulysseus

Üye
berbat bir telefon n8 den s3 e geçiş yaptım. Pişmanım.sesli rehber arama özelliği yok yolda en çok işime yarayan özellikti. Kamera ve fotoğraf çekimi berbat. Kapalı iken alarm çalmıyor.ve tek elle kullanılamıyor.

Sesli rehber arama derken sen arayacağın kişiyi söyleyeceksin, o arayacak onu mu kastettin? Oysa eğer S Voice ike yapabilirsin. Call Yusuf diyerek mesela. Kapalı iken alarm çalmaması yeni nesil bütün akıllı telefonlarda var diye biliyorum S3 le kısıtlı bir şey değil. Kamerası da cam gibi gayet güzel :)

hamathamat

Üye
Selam arkadaslar ben gorusme sesi duzeyini ayarliyorum. Telefonu acip kapatinca tekrar son ses oluyor. Birde parlalik sensoru kapali olmasina ragmen bazen kafasina gore ayarliyor tel bu sorunu nasil cozebilirim ?

hamit_95

Üye
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi saat widgeti ram'i temizlediğimde saat widgetini de kapatıyor ve saat widgeti guncellenmiyor. Ama ben bu programlari silmek istemiyorum (clean master ve mobilecare) çünkü telefonu hizlandirip ram'i siliyorlar. Bu saat widgetini yoksayilanlara eklemek istedim ama bu saat widgetinin yoksayilanlar arasindaki adi ne onu bilmiyorum. Sizce ne yapmam lazim? Yardim edebilecek olan var mı?

omursevim

omursevim

Üye
Batarya Problemi:
Arkadaşlar şarj ve batarya problemi başladı. Sorun şu film seyrederken yada internette gezerken telefonu şarj, a taktığımda telefon yeteri kadar şarj edemiyor yani telefon açıkken harcanan enerji yi yerine karşılıyamıyor servise vermeyi düşünüyorum bu problemi yaşıyan varmı ..

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Batarya Problemi:
Arkadaşlar şarj ve batarya problemi başladı. Sorun şu film seyrederken yada internette gezerken telefonu şarj, a taktığımda telefon yeteri kadar şarj edemiyor yani telefon açıkken harcanan enerji yi yerine karşılıyamıyor servise vermeyi düşünüyorum bu problemi yaşıyan varmı ..
Bende de bir süre önce vardı.Fakat çözdüm.Öncelikle recovery moddan battery wipe yapın.Sonra telefonu tamamen bitene kadar kullanın ve kapalı halde şarj edin bir kaç kez tekrarlayın bu işlemi.Düzelme olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Bende de bir süre önce vardı.Fakat çözdüm.Öncelikle recovery moddan battery wipe yapın.Sonra telefonu tamamen bitene kadar kullanın ve kapalı halde şarj edin bir kaç kez tekrarlayın bu işlemi.Düzelme olacaktır.
Denedim inşallah düzelir. :)

• Beğen
Tepkiler: Joker

dark_stone6

Üye
Mermer beyazı -ALİ RIZA KORKMAZ

masumserseri82

Üye
selam s3 kullanıcısıyım söyle bir sorunum var benim
arama ekranım geç geliyor birisini arıcak olduğum zaman 3 sn bekletiyo yardımcı olabilirsenız sevinirim

painkira

painkira

Üye
painkira bnde varım :Dpainkira bnde varım :D

ezjiyan

Üye
bende bende s3 lü oldumbende bende s3 lü oldum

mavzer1907

Üye
Bende varım benide ekle kardeşim.Bende varım benide ekle kardeşim.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Batarya Problemi:

yeni temiz sarj aleti al
cin malı sakın alma elfon un sorun görebilr
en iyisi nokia N9 lerde olan bi şarj aelti al hersey aynı volt vss
herklezde o sorun var
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi saat widgeti ram'i temizlediğimde saat widgetini de kapatıyor ve saat widgeti guncellenmiyor. Ama ben bu programlari silmek istemiyorum (clean master ve mobilecare) çünkü telefonu hizlandirip ram'i siliyorlar. Bu saat widgetini yoksayilanlara eklemek istedim ama bu saat widgetinin yoksayilanlar arasindaki adi ne onu bilmiyorum. Sizce ne yapmam lazim? Yardim edebilecek olan var mı?

Arkadasım bu resmi bana atabilrsen sevinrim ...

hamit_95

Üye
yeni temiz sarj aleti al
cin malı sakın alma elfon un sorun görebilr
en iyisi nokia N9 lerde olan bi şarj aelti al hersey aynı volt vss
herklezde o sorun var

Arkadasım bu resmi bana atabilrsen sevinrim ...

google görsellere moto x wallpapers yazıp da bulabilirsiniz :)

confilax

confilax

Üye
Sevgili S3 kullanıcıları ,

Galaxy S3 telefonunuz için yurt disindan kapak getirtiyorum sınırlı sayıda cok ozel bir kapak, telefonunuzun basına gelebilcek birçok darbeye karsı mukemmel koruma saglar.

O kadar para verip takside girdiyseniz kapak konusunda da hakkını vermelisiniz diyerek.Simdiye kadar ki en harika tasarıma sahip ve maksimum guvenlik saglayan yurt dısında 1numara ama ülkemizde henuz olmayan
URBAN ARMOR GEAR kapaklarını getirdim.

Forum için özel fiyat yapıyorum ve alışveriş sitelerine koymadan öncelik hakkını forumdaki kullanıcılara veriyorum çunkü elimdeki stok şimdilik kısıtlı anında biter haberiniz olsun acele edin derim teknolojiden anlayan hakkını verip arastıran insanlar burada oldugu için size öncelik verdim.

siteye ozel 50 tl den satıyorum perakende satıs fiyatı 70 lira olacaktır !!!

ürün videosu:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mail adresim : [email protected]

serhataqin

serhataqin

Üye
MERHABA ARKADASLAR,

BENDE S3 KULLANICISIYIM TELEFONUM ROOTLU 4.2.2 SÜRÜMLÜ 2 FARKLI SORUNUM VAR VE YARDIMINIZI BEKLIYORUM 1. Sİ : BU FORUMDAN VE BULABILDIGIM BIR COK YERDEN APK OLARAK PROGRAM VE OYUN INDIRIYORUM FAKAT OYUNLARIN COGU ACILMIYO ( N.O.V.A 3 , ASPHALT 7, RE-VOLT CLASSİC , THE DARK KNIGHT RISES , MODERN COMBAT 4 , MASS INFILTRATOR bunlar acılmayan oyunlardan bır kacı :( ) SIYAH EKRAN OLARAK KALIYO YADA HIC BASLAMADAN HATA VERIP ATIYO BI KAC YERDEDE AYNI SORUNLA KARSILASAN ARKADASLAR OLMUS AMA COZUMUNU BULAN VARMI BILMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM,

2.Sİ : TELEFONDA YUKLU PROGRAMLARI VE OYUNLARI SD KARTIMA NASIL TASIIP ORDAN FAALIYET GOSTERMELERINI SAGLAYABILIRIM ? BI KAC PROGRAM INDIRDIM AMA BECEREMEDIM

LUTFEN YARDIMCI OLUN KAFAYI SIYIRCAM :)

gerekirse mail adresim : [email protected]

Son düzenleme:

HsnTs52

Üye
Ben interneti açar açmaz otomatik olarak google play e giriyor. Yardımcı olurmusunuz

Üst Alt