interneti açar açmaz derken ? ana sayfa ayarlarıyla ilgili bişey olabilirmiBen interneti açar açmaz otomatik olarak google play e giriyor. Yardımcı olurmusunuz
Merhaba benimkisi aslında sorun mu bilmiyorum ama beni gıcık ediyor. Bor programa tıkladığımda (örn. Facebook) bu pencere 1 saniye duruyor, sonra program açılıyor. Sizce nasıl çözülür bu? Root yok telefonda.
interneti açar açmaz derken ? ana sayfa ayarlarıyla ilgili bişey olabilirmi
telefonunun tam marka modelini yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm yollarını çevirim içi olunca paylasabılır basit olarak telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi denedinmi ?
Bu her galaxy s3 te oluyor ve kaç kere resetledim duzelmedi. Arayuzden mi kaynaklaniyor?Hayır kameranın klasörü o kendisi otomatik açar o klasörü (çektiğin resimleri ve uygulamalardaki küçük resimleri oraya atar) istersen telefonun kendi hafızasına kurabilirsin.kayıt kütüğü gibi birşey..Arkadaşlar sd kartta .thumbnails diye bi program her sefer silmeme rağmen bi müddet sonra kendiliğinden geri geliyor vede içinede alakasız bir sürü dosya 0 kb. Boyutunda bi virüs falan mı acaba birde DCIM diye bi dosya var o da aynen geri geliyo resimleri ekstra sd kart hafızasından telefona taşıyor
Hamza hangi kayıt anlayamadimNereye kayıt yaptiriyozs3 beyaz benide ekleyin
![]()
bu konunun 1. sayfasında s3 kullanıcılarının isim ve telefon renkleri listelenmiş onu belirtmiş arkadasHamza hangi kayıt anlayamadim
senın model telefonla ılgılı herhangı bır ıslem hıc denemedım bılmıyorum ama kendı s3 umu odınle rootlarken telefunu gormuyodu pc samsun all share kontrol falan bu tarz samsung programlarını yukledım pc ye ondan sonra telefonu gordu pc belkı ısıne yarar :/arkadaslar merhaba bende s advance kullanıcısıyım bugün recovery mod ile supressed rom v 3 ü yüklerken telefeonum kapandı geri acmaya calıstıgımda telefon acılısta kalıyor recovery moda girmeyi denedim yine girmiyor yazıda donup kalıyor. telefonuma odin ile yeni rom atmayı denedim bu kezde pc telefonu görmedi bu iş içinden nasıl çıkabilirim yardımlarınızı bekliyorum...
Ekranı gayet sağlam merak etme.Günde kaç kez düşürüyorum bilmiyorum.Çizilme dahi yok.iyi akşamlar arkadaşlar
bende en kısa zamanda s3 almayı pilanlıyorum ama çekincem var ekranı hassas kırılır filan birsürü para alırsamda cüzdan kılıf filan var onunla kullanasım var![]()

eyvallah sağol çok güzel telefon.Ekranı gayet sağlam merak etme.Günde kaç kez düşürüyorum bilmiyorum.Çizilme dahi yok.![]()