Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hamit_95

Üye
Sorun çözüldü

hydrotick

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu kadar basit bir soru sorduğum için kusura bakmayın.Ancak sadece forumda değil, tüm internette de çelişkili bilgiler var. Benim merak ettiğim custom rom yüklenince yurtdışından orjinal bayiden alınan, Türkiye'de kayıt ettirilen (BTK nın sitesinde kayıtlı imei yazıyor) telefonlarda da imei kaybolması vs gibi sorunlar oluyor mu? Telefonu Almanya'dan bir nokia bayisinden sıfır aldım (gs3). Stock almanya için 4.1.2 rom yüklü. Ancak bu Samsung'un tembelliği yetti artık diyerek özellikleri sağlam bir custom rom yüklemek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi? EFS yedeği de aldım ancak sorun yaşayanlar restore'da da sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar. Daha önce htc desire'ıma custom rom yüklemiştim sorun olmamıştı ama bu imei vs sorunları pek yoktu piyasada o zamanlar.

Birçok custom yükledim, 4 - 5 kez de imeim 000000 benzeri bişey oldu :) efs yedeğin olduğu sürece geri dönüşü var. kullandığın modemden daha yeni sürümlü bir modeme geçtiğinde sorun olmuyor, ancak tekrar eskiye döndüğünde imei uçabiliyor.

enjoyss

Üye
arkadaşlar s3 telefonum şebeke modu yanlızca gsm seçili iken konuşmalarımda hiçbir sıkındı yok. ama gsm/wcdma modunda yani otomatik de ise gelen veya giden aramalarda konuşmam kapanıyor.şebeke 3 çektiği halde. veya çektiği halde. 2 g de iken şebeke tek çekse bile konuşmalarım kapanmıyor.uzun zamandır forumlarda araştırıyorum çözümü bulunamadı. bazı forumlarda parazit azaltma filan diyor ama hepsini denedim olmuyor. tam hatırlamıyorum ama en son güncellemeden sonra oldu galiba. telefona hiçbirşekilde rom root atmadım çünkü bilmiyorum :).teli servisede vermek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

hydrotick

Üye
arkadaşlar s3 telefonum şebeke modu yanlızca gsm seçili iken konuşmalarımda hiçbir sıkındı yok. ama gsm/wcdma modunda yani otomatik de ise gelen veya giden aramalarda konuşmam kapanıyor.şebeke 3 çektiği halde. veya çektiği halde. 2 g de iken şebeke tek çekse bile konuşmalarım kapanmıyor.uzun zamandır forumlarda araştırıyorum çözümü bulunamadı. bazı forumlarda parazit azaltma filan diyor ama hepsini denedim olmuyor. tam hatırlamıyorum ama en son güncellemeden sonra oldu galiba. telefona hiçbirşekilde rom root atmadım çünkü bilmiyorum :).teli servisede vermek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
telefonun 3g ile edge bağlantı geçişleri sırasında kopmalar oluyor olabilir. Bulunduğun yerle alakalı olabilir. Her yerde oluyorsa telefona temiz bi format atabilirsin.

TheMadness

TheMadness

Üye
Birçok custom yükledim, 4 - 5 kez de imeim 000000 benzeri bişey oldu :) efs yedeğin olduğu sürece geri dönüşü var. kullandığın modemden daha yeni sürümlü bir modeme geçtiğinde sorun olmuyor, ancak tekrar eskiye döndüğünde imei uçabiliyor.

Efs yapısı yeni modemde değiştiğinden öyle oluyor. Sorun yok devam :D

enjoyss

Üye
telefonun 3g ile edge bağlantı geçişleri sırasında kopmalar oluyor olabilir. Bulunduğun yerle alakalı olabilir. Her yerde oluyorsa telefona temiz bi format atabilirsin.

Bir kac kez fabrika ayarlarina dondum degisiklik olmadi. Temiz format nasil oluyor aciklayabilirmisin. Konusmalarda kesilme oldugunda teli kapatip aciyorum problem 5 10 dakka normake donuyor sonra tekrar kesilme basliyor. İlginiz icin tesekkurler.

amelejoe

Üye
s3 almaya karar verdim ama en uygun fiyata nerede bulabilirim yardımcı olabilir misiniz ?

cadrage

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba...

Forumda yeniyim bu arada... 8 aydır S3 kullanıcısıyım ve maalesef bir haftadır telefonda donma sorunu yaşamaya başladım... Telefonum yurt içinden alındı.. Garanti kapsamında ve kesinlikle root yapılmadı.. Telefon çalışırken, menü veya internette gezerken donuyor kalıyor bazen ekranı da kararıyor ve açma kapama düğmesine uzun basmadan yani restart yapmadan açılmıyor... 4.1.2 yüklüydü fabrika ayarlarına döndüm ama donma arada devam ediyor... Bu yazılımsal bir sorun mu yoksa cihazın ana kartı ile mi ilgili..

Bir sürü yerde bu sorunla ilgili çok yorum var ama kafa karıştırıcı... Başına gelen bir çözümünü bulan varsa lütfen yardım edebilir mi...

mevozi

mevozi

Üye
Sarj sorunu diyorsunda ben güncelleme yapmadan önce sorunluydu zaten güncelledim halen sorunlu benim sarjim. Sürekli geç doluyor .s.s.s

bayramq

bayramq

Üye
Benide ekleyin siyah renk 16gb

bulent_aksoy

Üye
arkadaşım şarj kablosunu değiştir düzelir bendede aynı sorun vardı düzeldi

plaquer

plaquer

Üye
bende s3 almak istiyorum ama çakıl mavisimi yoksa beyazmı karar veremedim sizce hangisi iyi yardımcı olur musunuz ?

hamathamat

Üye
Merhaba arkadaşlar ben kamera da bir bozukluk olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Birde s3 de kullanılan kamera lensinin adı nedir ? şimdiden teşekürler

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Merhaba arkadaşlar ben kamera da bir bozukluk olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Birde s3 de kullanılan kamera lensinin adı nedir ? şimdiden teşekürler

Kamera bzuklugu takilmayla olusur diye biliyorum...

Aspirwlee

Üye
siyah galaxy S4 kullanıyorum listeye ekleyin lütfen

xiyah

Üye
Teşekkürler.

Microp1987

Üye
arkadaslar iyi geceler telefonumdabi problem yoktu sarj olmadı önce sarj ısıgı yanoyordı daha sonra kapandı acma tusuna bastım ve factory mode diye bişey çıktı downloading dedi bi süre ve tekrar kapandı simdi acılmıyor sizce ne oldu ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz cok sevinirim simdiden tesekkürler

yusuf70

Üye
berbat bir telefon n8 den s3 e geçiş yaptım. Pişmanım.sesli rehber arama özelliği yok yolda en çok işime yarayan özellikti. Kamera ve fotoğraf çekimi berbat. Kapalı iken alarm çalmıyor.ve tek elle kullanılamıyor.

monteboy

monteboy

Üye
arkadaslar iyi geceler telefonumdabi problem yoktu sarj olmadı önce sarj ısıgı yanoyordı daha sonra kapandı acma tusuna bastım ve factory mode diye bişey çıktı downloading dedi bi süre ve tekrar kapandı simdi acılmıyor sizce ne oldu ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz cok sevinirim simdiden tesekkürler
bu durum nasıl oldu hiç bir fikrim yok çok garip bir durum ama şöyle düzeltebilirsin
ilk önce cihazı hazırlayalım, ses kısma tuşu-home tuşu-kilit tuşuna aynı anda bas ekrana samsung galaxy s3 yazısı geldiğinde sal, daha sonra ses açma tuşuna bas. ekrana yeşil android adamı gelirse cihazımız download modunda hazırdır. (eğer cihaz en ufak bir tepki bile vermiyorsa usb kabloyu takıp dene, olmuyosa garantiye götür direk alttakiler işe yaramaz.
kies yükle, menüde tools(araçlar) tıklayıp firmware upgrade and initialisation (yazılım yükleme ve başlatma gibi bir şey yazar sanırım), ona tıklayınca karşına evet/hayır'lı tüm ayarlar sıfırlanıcak diyen kutucuk gelicek, evet diyip devam et. hatırladığım kadarıyla cihazın numarası ve modelini isteyecek senden. Modele "GT-I9300" yaz, numarasını ise şöyle öğreniyosun: arka kapağı ve pili çıkart beyaz yapışık bi kağıt üzerinde tam hatırlayamadım ama I-N gibi bir şey sanırım gt-i9300'ün üstünde veya altında fark edersin zaten, ama dikkat et imei numarası değil. her neyse modeli ve cihaz numarasını yazdıktan sonra işlemi onayla de ve yeni yazılım yüklenicektir. emin olamıyorum ama uygulamaların falan silinmiycek fakat kesinlikle garantisini veremiyorum aklında bulunsun.
yükleme işlemi yaparken kablo bağlantısına dokunma bağlantı kopmasın aman.
umarım işe yarar dostum ben de rom yüklerken telefonu bozup soft brick denilen şeyi yaptım, ve böyle düzelttim.

berbat bir telefon n8 den s3 e geçiş yaptım. Pişmanım.sesli rehber arama özelliği yok yolda en çok işime yarayan özellikti. Kamera ve fotoğraf çekimi berbat. Kapalı iken alarm çalmıyor.ve tek elle kullanılamıyor.
s voice kullanarak (home tuşuna çift bas) da arama yapabilirsin, call *isim* demen yeterli.
android işletim sisteminde cihaz kapalıyken alarm çalmaz, s3te değil yani olay. kamera çekimini niye beğenmedin anlamadım bence gayet güzel

Üst Alt