Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Lenneth

Üye
Temasek Rom 4.2.2 v116.1 + Yank kernel kullanıyorum 1 aya yakındır.

Telefonumun performansından epey memnunum. Lag'dan eser yok. Tek kötü yanı stock rom ile 5 saat ekran alıyorken bu kombinasyonla 4.30 saat civarına düştü ama performans artışı bunu örttü benim için. Ayrıca Boeffla denen ses uygulaması biraz sorunlu olsa da kulaklarımı bayram ettirdi. Rom arayışında olanlara tavsiyedir.

dragonfb

Üye
Beni de ekleyin

McBoltt60

McBoltt60

Üye
[video] [/video]
Samsung Note 3
Canlı Yayın

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Benide ekler misiniz? Daha bu topicten haberim bile yoktu :D

- - - Eklendi - - -

Temasek Rom 4.2.2 v116.1 + Yank kernel kullanıyorum 1 aya yakındır.

Telefonumun performansından epey memnunum. Lag'dan eser yok. Tek kötü yanı stock rom ile 5 saat ekran alıyorken bu kombinasyonla 4.30 saat civarına düştü ama performans artışı bunu örttü benim için. Ayrıca Boeffla denen ses uygulaması biraz sorunlu olsa da kulaklarımı bayram ettirdi. Rom arayışında olanlara tavsiyedir.

Bende dun yukledim cok seri 0 kasma

muratteas

muratteas

Üye
Millet Samsung Mobile tarafından resmi açıklama geldi.

S3 ve S4 için Android 4.3 Ekim'de yayınlanacak. Note 2 bu guncellemeden mahrum kalacak.

Acoun16

Acoun16

Üye
Benıde Eklermısınız Galaxy S3 Beyaz

ati_x_

Üye
Merhaba arkadaşlar. Galaxy S3'te konuşurken karşı tarafın sesini veya hem bizim hem karşı tarafın sesini kaydedebileceğimiz bir program veya telefonun kendi özelliği varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir de eğer program varsa kullanabilmek için telefonu root'lamak gerekirmi?

aalpeer01

aalpeer01

Üye
şu 3g ye geçemedim bi türlü internete edge ile bağlanıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

orhanerbay33

Üye
s3 mini kullanıcısıyım bendeeeee

53 rizeli

53 rizeli

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak.facebook ve benzeri yerlerde paylaştığım resimleri galeriye kaydediyor ve silinmiyor.silme yöntemini bilen varsa lütfen söylesin.

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir sorum olacak.facebook ve benzeri yerlerde paylaştığım resimleri galeriye kaydediyor ve silinmiyor.silme yöntemini bilen varsa lütfen söylesin.
Ayarlardan uygulama yöneticisine girin.En sağda hepsi bölümünde galeriyi bulun ve veriyi silin.

hamathamat

Üye

warlock35

Üye
Oncelikle iyi gunler 19 agustosta bir arkadasima hediye olarak s3 getirtirdim buraya kadar 2 eylulde kapatilcagina dair bir msj aldimdun harc parasi ve kayit islemlerini gerceklestirdim telefon dun aksam 9 gibi sarji bitip kapaninca sebeke sorunu oldugunu ve aga kayitli olmadigini soyledi arkadasim btk da imei kontrol ettigimde kayitli gozukuyor tele rom rem ivir ziwir hicbisey yuklenmedi
Hatta sotun yokmus baska bi telde calisiyor..
Wifi acip kapama pili cikarma fabrika ayarlarina dondurme ayarlardan wcm otomatigi secme gibi butun ayarlari yaptigini fakat sonuc alamafigini belirtti

Malum yurt disindan geldigi icin samsung musteri hizmetleride yardim etmiyor... Garantiside yok ...
Bu sorun daha once bircok kisinin basina gelmis ama ben bisey buladim bu sorun basina gelipte cozum bulmus kimse varmi ...
Tsk edrim

trgt57

Üye
benide ekleyin s3 mavi kullanıyorum 2,5 ay oldu alalı.

Üst Alt