Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

s.ileli

s.ileli

Üye
S3ler 4.2.2 alayacagi resmi olmayan bilgilere göre duyuruldu direk 4.3 alacağı söyleniyor bu arada bu güncellemeler root u kaldırabilir

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Benide ekleyin :-) 16 gb. Çakıl mavisi ;-)

• Beğen
Tepkiler: bby-34

zybk116

Üye
arkadaslar bende s3 klon var kardeşm cok fazla model denemesi yapmış gmaili bilmiyorum factory reset atacktm ama yatık android resmi icnde ünlem cıkıyor fakat yazılar gelmiyor lütfen yardım edin simdidn tesekkrler hayırlı byramlar

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bende s3 klon var kardeşm cok fazla model denemesi yapmış gmaili bilmiyorum factory reset atacktm ama yatık android resmi icnde ünlem cıkıyor fakat yazılar gelmiyor lütfen yardım edin simdidn tesekkrler hayırlı byramlar

ilkerator

ilkerator

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu kadar basit bir soru sorduğum için kusura bakmayın.Ancak sadece forumda değil, tüm internette de çelişkili bilgiler var. Benim merak ettiğim custom rom yüklenince yurtdışından orjinal bayiden alınan, Türkiye'de kayıt ettirilen (BTK nın sitesinde kayıtlı imei yazıyor) telefonlarda da imei kaybolması vs gibi sorunlar oluyor mu? Telefonu Almanya'dan bir nokia bayisinden sıfır aldım (gs3). Stock almanya için 4.1.2 rom yüklü. Ancak bu Samsung'un tembelliği yetti artık diyerek özellikleri sağlam bir custom rom yüklemek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi? EFS yedeği de aldım ancak sorun yaşayanlar restore'da da sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar. Daha önce htc desire'ıma custom rom yüklemiştim sorun olmamıştı ama bu imei vs sorunları pek yoktu piyasada o zamanlar.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
mikrofon kardeş.

- - - Eklendi - - -

mikrofon kardeş.

Admin resmrn dalga geciyor
Adamın o kadar actigi konu var
Micro girisini mi
Bilmiyrcek

Ya arkadaslar s3 kullanmayanlar yazmasin ltfen fsrketmrz
Bilip bilmeden konusmasin
Sinir bozucu

Oo kesin nfc yada s beam
Uste de var
Altada var ..
Her iksisidd olabilir...

pusatt

pusatt

Üye
2 tarafinda da var bende ne diyodum :)

maytin

maytin

Üye
cakil mavisi benide ekleyin d

Ulysseus

Ulysseus

Üye

NFC'ye bakın. O haldeyken NFC ye tıklandığında bir süre donuyor ardından Sistem UI durduruldu hatası alıyorum, sizde de oluyor mu?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

NFC'ye bakın. O haldeyken NFC ye tıklandığında bir süre donuyor ardından Sistem UI durduruldu hatası alıyorum, sizde de oluyor mu?
Malesef benim telefondada aynı şekilde ; başka forumlarda da bu peoblemi yaşayan arkadaşlara rast geldim . Sanırım 4.1.2 yazılımı ile alakalı ; daha onceki sürümde bu problemi yasamiyordum , 4.1.2 sürümünden sonra olustu bu problem bende. ..

ati_x_

Üye
Merhaba arkadaşlar. Dayım Galaxy S3 kullanıyor ve bir dava için telefondaki mesajları bilgisayara kaydedip çıktı olarak mahkemeye sunması gerekiyor. Mesajları bilgisayara kaydedip, flash belleğe atabileceğimiz bir program varmı? Acil yardımcı olursanız çok sevinirim. Telefon İstanbul Bilişimden alındığı için Turkcell bayileri ve Samsung bayileri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

Türe

Türe

Üye
Merhaba arkadaşlar. Dayım Galaxy S3 kullanıyor ve bir dava için telefondaki mesajları bilgisayara kaydedip çıktı olarak mahkemeye sunması gerekiyor. Mesajları bilgisayara kaydedip, flash belleğe atabileceğimiz bir program varmı? Acil yardımcı olursanız çok sevinirim. Telefon İstanbul Bilişimden alındığı için Turkcell bayileri ve Samsung bayileri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

Operatörden tüm dökümanları alabilirsiniz.

ati_x_

Üye

Hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak 3 farklı Turkcell bayisine gitti dayım. 3 bayi de telefonun İstanbul Bilişimden alındığı için KVK garantisi olmadığını öne sürerek işlem yapmayı reddetmişler. O yüzden bende mesajları .txt veya .docx olarak kaydebileceğimiz bir program aramaktayım.

- - - Eklendi - - -

Sorunu Wondershare Mobile Go programıyla hallettim. Tüm mesajları isim, numara, tarih ve saat ile metin belgesi olarak bilgisayara kaydedebiliyorsunuz. Ancak telefonun kişi başı kaydedilen mesaj limiti 200'e ayarlıymış. Esas önemli olan mesajlar silinmiş doğal olarak. Turkcell'i aradık ama onlar da mahkeme kararı olmadan veremeyiz mesajları dediler. Ona göre bakıcaz artık duruma.

tomm

tomm

Üye
kardeşş ekle beni

mska

Üye
s3 cep telefonunun sahte olup olmadığını nasıl anlarım ?

zeynalabidin02

Üye
Bildirim geldiğinde titremiyor yardımcı olabilir misiniz?

jasper1

jasper1

Üye
S3'te bi sıkıntı var mesaj geliyor ama görünmüyor mesajlar kısmında bu sorunla karsılaasan varmı ?

Üst Alt