Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben güncelledim odin ile.

danismaz61

Üye
arkadaşlar daha fazla beklemek istemiyorum odin ile jelly bean yüklemek istiyorum türkiyede sorun çıkarmayacak orjinal jelly bean romu için bildiğiniz sağlam bir link var mı?

Suyaka

Suyaka

Üye
arkadaşlar daha fazla beklemek istemiyorum odin ile jelly bean yüklemek istiyorum türkiyede sorun çıkarmayacak orjinal jelly bean romu için bildiğiniz sağlam bir link var mı?

XXDLIB sürüm numarasını indireceksin. Xda'da bağlantı verilmişti. Mobildeyim şimdi. Polonya sürümü. 2 haftadır kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

danismaz61

Üye

XXDLIB sürüm numarasını indireceksin. Xda'da bağlantı verilmişti. Mobildeyim şimdi. Polonya sürümü. 2 haftadır kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
evet güncelledim telefonu artık bende bir jelly bean kullanıcısıyım bunca zaman boşuna bekledim yaa resmen inşallah bir sorun çıkmaz :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Suyaka

Suyaka

Üye
Kardeşim nerden guncellediniz aciklayin bizde yapalım

ODIN programı ile, jelly bean dosyalarını telefona flashlayarak. Bu basit bir olay değil tabii, önce araştır biraz. Custom rom yüklemek ile ilgili konuları. Sonra da netten galaxy s3 jelky bean polonya sürümü olarak araştır. Devamı gelir zaten.

muckraker

Üye
Arkadaşlar merhabalar. Ben telefonu yurt dışından aldım ve dil seçenekleri arasında Türçe yok. Telefonu daha rahat kullanabilmek adına Türkçe seçeneğini nasıl yüklerim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaşlar merhabalar. Ben telefonu yurt dışından aldım ve dil seçenekleri arasında Türçe yok. Telefonu daha rahat kullanabilmek adına Türkçe seçeneğini nasıl yüklerim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yukarıda anlattığım yolla Türkçe sürümünü yükleyerek yapabilirsin.

yolandax

Üye
Galaxy s3 bugün aldım şarj ettim açtım menüleri dolaşırken farkettim ki, hoperlorden pıt diye ses geliyor herhangi bir ses çalarsa ya da sessizdeyse de oluyor (bir menu islemi vs yaptigimda). Sanki boyle hoperlor calisti bitti, sonra power save etmek icin küt diyip elektrigini kesiyor gibi... hani mikrofona birisi konusur sonra kapatirken mikrofonu küt diye ses cikar ya.. iste ona benzer bir sey fakat hoperlorde oluyor.. muzik dinlerken ya da video izlerken da bir seylere bastiktan kisa bir sure sonra o ses duyuluıyor ama bu sefer arkadaki videonun sesiyle birlesip daha kuvvetli bir pıt sesi geliyor. normal olamaz herhalde?

paganini58

paganini58

Üye
Herkese merhaba Artık S3 ile yola devam ...

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır li olsun kardeşim

dans_dans_34

Üye
beni de ekleyebilirsin listeye dostum...

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlar Ekim biticek nerede kaldı bu Jelly Bean ?

yolandax

Üye
ARkadaşlar, garantiyi aradım, factory reset attırdılar bir işe yaramadı hala hoperlorde pıt pıt ses geliyor. Dediler ki yazılım atarız düzelir. gönderdim kargoyla bugün...

O ne yazılımı olabilir? Neden bahsediyor olabilirler? Eğer yazılım sorunu olsaydı zaten her galaxy s3 ü olan aynı şikayeti yapmaz mıydı? Lütfen yardım...

Galaxy s3 bugün aldım şarj ettim açtım menüleri dolaşırken farkettim ki, hoperlorden pıt diye ses geliyor herhangi bir ses çalarsa ya da sessizdeyse de oluyor (bir menu
islemi
vs yaptigimda). Sanki boyle hoperlor calisti bitti, sonra power save etmek icin küt diyip elektrigini kesiyor gibi... hani
mikrofona
birisi konusur sonra kapatirken
mikrofonu
küt diye ses cikar ya.. iste ona benzer bir sey fakat hoperlorde oluyor.. muzik dinlerken ya da video izlerken da bir seylere bastiktan kisa bir sure sonra o ses duyuluıyor ama bu sefer arkadaki videonun sesiyle birlesip daha kuvvetli bir pıt sesi geliyor. normal olamaz herhalde?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sgs3 sahibi forumdaslara bir sorum olacak; bilindiği üzere sgs3 un dosya formatı fat32 ve benim bildiğim fat32 sistemi 4 gb. üzeri dosyayı kabul etmez! Dun bir deneme yaptım 8 kusur gb. lık bir hd film attım telefona ; rahat bir sekilde filmi seyredebildim;) isin güzel yanı ise bsplayer programının dts ses formatını desteklemesiydi:ehe. Soru: bu telefon 8 gb. lık hd filmi nasıl aldı? Yoksa sgs3 fat32 degilde ; ntfs formatında bir cihazmı? Cevaplayan herkese teşekkürler ......

SabroN

Üye
Telefondan çok memnun çok yararlı bi konu açmışsınız eklerseniz sevinirim ayrıca oyun linkleri yenilebilirmi ? :) Emeği geçen herkeze Teşekkürler :)

sergei95

sergei95

Üye
Jelly Bean gelmedi mi daha ya? Bakıyorum kies'te yok hala.

laww

Üye
mermer beyazı :D

es_timate

Üye
iyi günler bende s3 kullanıcı oldum ancak bana yüklemem gereken programlar hakkında yardımcı olurmusunuz flash player ilgilin link istiyorum

Üst Alt