Aynı sorun bende de var aynı şekilde yüzde 99da kalıyor olmuyorarkadaşlar merhaba
ben telefon güncellemesini yapmak istiyorum şu 25mb olan güncelleme fakat kies %99 a gelince öyle kala kalıyor sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı 1 saat geçmesine rağmen bi değişiklik olmuyor o ekranda
telefondan yaptığım zamanda yüzde 29da çöküyor yüklenmiyor yani bir türlü yapamadım bu güncellemeyi kaç kişiye sordum kimse yardımcı olmadı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar ekran resmim yukarida blututla erkin korayn albumunu attm rar dosyasi seklinde snra rardan cikrdim ama yukArdaki dosyasini silemiyorum. nasil silmeliyim
s.a beyler 3g mi aktif etmek istiyorum napmam lazım
Eğer telefonun 3g olmayan bir modelse ve s3'e geçtiysen avea sana mesaj atıcak 3g hizmetimizden yararlanmak için bilmem ne bilmem neye mesaj atın diye onu bekle ya da internettten araştır. Böyle değilse yukarıdan çek bir bar gelicek orada mobil veri yazar.s.a beyler 3g mi aktif etmek istiyorum napmam lazım
Ilk güncelleme değil bu daha önce yaptım güncelleme bir sorun yaşamadım ayrıca garanti belgesi var cihaz da yazan imei aynı *#06# ile arkasında yazan da aynı cakma olduğunu sanmıyorumeqer teldrnde yaptiqinda cokuyorsa imei cakilmis demektir telefona oyizden yapma odinden de yaparsan sebeke problemi cekersin
arkadaşlar telefon almayı düşünüyom ama hangisi karar veremedim samsung galaxy s 3 mu yoksa htc one x mi
yukardan çekerek açtığın bildirim çubuğunda mobil veriyi etkinleştirmelisin

Eğer telefonun 3g olmayan bir modelse ve s3'e geçtiysen avea sana mesaj atıcak 3g hizmetimizden yararlanmak için bilmem ne bilmem neye mesaj atın diye onu bekle ya da internettten araştır. Böyle değilse yukarıdan çek bir bar gelicek orada mobil veri yazar.
arkadaşlar bişey sorcam kies den girdiğinizde son yazılım ne olarak görünüyo
PDA:LFB:/PHONE:LFB/CSC:LF3(KSA)
BENİMKİ BU VE BANA 25 mb lık güncelleme gelmedi son sürüm diyor sizde ne (tel arabistandan alındı ve KSA KİNGDOM OF SAUDİ ARABİA demekmiş bunu türkiyeye çevirebilirmiyiz
şunu bilen yokmu ya jelly beandada ayni sorunu yasamak istemiyorum