Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

konser

Üye
Cevapladığın için teşekkür ederim :D
Ben kvk nın sitesinden almayı düşünüyorum çünkü burada vodofone bayiye sordum fiyatı ne kadar diye 1920 dedi peşin dedik siz öğrencisiniz 1900 olur dedi kvk da ise 1650 lira hemde güvenilir.

danismaz61

Üye
Bir şey soracağım arkadaşlar dolphin browser beta mı daha iyi yoksa normal olanı mı ne artısı veya eksisi var?

bjkarantina

Üye
arkadaşlar merhaba

ben telefon güncellemesini yapmak istiyorum şu 25mb olan güncelleme fakat kies %99 a gelince öyle kala kalıyor sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı 1 saat geçmesine rağmen bi değişiklik olmuyor o ekranda

danismaz61

Üye
arkadaşlar merhaba

ben telefon güncellemesini yapmak istiyorum şu 25mb olan güncelleme fakat kies %99 a gelince öyle kala kalıyor sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı 1 saat geçmesine rağmen bi değişiklik olmuyor o ekranda
Aynı sorun bende de var aynı şekilde yüzde 99da kalıyor olmuyor:s telefondan yaptığım zamanda yüzde 29da çöküyor yüklenmiyor yani bir türlü yapamadım bu güncellemeyi kaç kişiye sordum kimse yardımcı olmadı:(

SilentOne

SilentOne

Üye
eqer teldrnde yaptiqinda cokuyorsa imei cakilmis demektir telefona oyizden yapma odinden de yaparsan sebeke problemi cekersin

Aqess

Üye
bende kullanıyorum ve cok memnunum :)

ali_axe

Üye
...

abbleix

abbleix

Üye
s.a beyler 3g mi aktif etmek istiyorum napmam lazım

foreverthe

foreverthe

Üye
s.a beyler 3g mi aktif etmek istiyorum napmam lazım
Eğer telefonun 3g olmayan bir modelse ve s3'e geçtiysen avea sana mesaj atıcak 3g hizmetimizden yararlanmak için bilmem ne bilmem neye mesaj atın diye onu bekle ya da internettten araştır. Böyle değilse yukarıdan çek bir bar gelicek orada mobil veri yazar.

konser

Üye
İstanbulbilişimden alışveriş yapanlar var mı güvenilir bir site mi ?

danismaz61

Üye
eqer teldrnde yaptiqinda cokuyorsa imei cakilmis demektir telefona oyizden yapma odinden de yaparsan sebeke problemi cekersin
Ilk güncelleme değil bu daha önce yaptım güncelleme bir sorun yaşamadım ayrıca garanti belgesi var cihaz da yazan imei aynı *#06# ile arkasında yazan da aynı cakma olduğunu sanmıyorum

emrullah151

Üye
arkadaşlar telefon almayı düşünüyom ama hangisi karar veremedim samsung galaxy s 3 mu yoksa htc one x mi

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Arkadaslar s3 icin JB guncellemesinin basladigini duydum en azindan isvec de baslamis ama telefon bulamiyor. Kies le denemedim hala fark edermi???

danismaz61

Üye
arkadaşlar telefon almayı düşünüyom ama hangisi karar veremedim samsung galaxy s 3 mu yoksa htc one x mi

Arkadaşım çok yanlış bi yerde sormuşsn bu soruyu bu sayfadaki herkes tercihini s3'ten yana kullanmış ki bu sayfaya katılmış herkes tabiki s3 diyecektir bu sruyu cep telefonu genel kısmında yönetirsen daha net cevaplar bulabilirsin ;)

abbleix

abbleix

Üye
yukardan çekerek açtığın bildirim çubuğunda mobil veriyi etkinleştirmelisin

Onu biliyodum kardeşim , *100# avea hizmetlerinden aktif ettim sonra zaten oldu aveaya şaşırdım evin her yerinden cekiyo :)

- - - Eklendi - - -

Eğer telefonun 3g olmayan bir modelse ve s3'e geçtiysen avea sana mesaj atıcak 3g hizmetimizden yararlanmak için bilmem ne bilmem neye mesaj atın diye onu bekle ya da internettten araştır. Böyle değilse yukarıdan çek bir bar gelicek orada mobil veri yazar.

Hallettim kardeşim eyw *100# yaptım sonra 3g abone oldum sonra zaten aktif oldu 3g yazıp 5555e mesaja bile gerek kalmadı , evin her yerindende cekiyo

newguard

newguard

Üye
arkadaşlar bişey sorcam kies den girdiğinizde son yazılım ne olarak görünüyo
PDA:LFB:/PHONE:LFB/CSC:LF3(KSA)

BENİMKİ BU VE BANA 25 mb lık güncelleme gelmedi son sürüm diyor sizde ne (tel arabistandan alındı ve KSA KİNGDOM OF SAUDİ ARABİA demekmiş bunu türkiyeye çevirebilirmiyiz

şunu bilen yokmu ya jelly beandada ayni sorunu yasamak istemiyorum

abbleix

abbleix

Üye
şunu bilen yokmu ya jelly beandada ayni sorunu yasamak istemiyorum

jelly bean güncelleyen yok sanırım ? benim telde güncelle diyo android 4.0.4 gösteriyo ayarlarda güncellesem jelly bean güncellermi türkiyeye gelmediyse nasıl güncellicek oda var ?

newguard

newguard

Üye
evet turkiyeye daha jelly bean gelmedi ama 25mb lik bi guncelleme geldi benimki arabistan olunca oda gelmedi

Üst Alt