Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

erkin2503

Üye
Kullanıcılara, yazılım güncelleme hizmetine erişim, talepte bulunma sıralarına göre sağlanmaktradır. daha sonra deneyin. arkadaşalr güncelleme yap dedğimde bu çıkıyor. burdan jelly bean gelyor diye düşünebilirmiyiz

omursevim

omursevim

Üye
Kullanıcılara, yazılım güncelleme hizmetine erişim, talepte bulunma sıralarına göre sağlanmaktradır. daha sonra deneyin. arkadaşalr güncelleme yap dedğimde bu çıkıyor. burdan jelly bean gelyor diye düşünebilirmiyiz

Hayır telefona 25mbyt lık bir güncelleme gelecek.bende jelly bean zannettim ama değil.benim telefonda son zamanlarda problem vardı.internetnetinde sanıyorum onun için geldi bu güncelleme.

nofear445

Üye
nofear445 yazar misin kardeşim beyaz :)32gb

abbleix

abbleix

Üye
S.a , telefonu 3 gün önce felan aldım iljk şarzını 8 saat gibi bi süre yaptım 2. şarjını yapıcam yüzde 10larda gene bi 7,8 saat tutayımmı yoksa normal doldugunda bırakayımmı ne diyosunuz ?

erkin2503

Üye
Bataryaniz eski bataryalar gibi değil dilediğiniz zaman tak çıkar ypabilirsiniz pilin dolması yeterli. Yüzde 5in altna dsmeyn yeter

nofear445

Üye
arkadaşa bugün güncelleme geldi. bana hala yokk

Sergenc

Sergenc

Üye
guncellemeden sonra titanium backup calısmadı sılıp tekrar yukleyeyım dedım bu seferde yer hok yukleyemezsınız dedı ama 4gb bos alanım var,sızce sorun neden kaynaklıdır yardm edebılırmısınız ltfn

TheMadness

TheMadness

Üye
guncellemeden sonra titanium backup calısmadı sılıp tekrar yukleyeyım dedım bu seferde yer hok yukleyemezsınız dedı ama 4gb bos alanım var,sızce sorun neden kaynaklıdır yardm edebılırmısınız ltfn

Yer yok hatası ile ilgili bir konu açmıştım arama bölümünden bak

SilentOne

SilentOne

Üye
bu gncellemede root gidiyordu galiba

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar bi yardım edersiniz.unroot program ı ile galaksi S3 e root yapabilimiyim..bu program S3için kullanılabiliyormu.ayrıca bu programı kullanmış biri varsa içinizde yardımcı olursa çok iyi olur.nasıl yapıcağım hakkında buraya yazarsa çok sevinirim.teşekkür.

Yokmu hiç yardım eden yahu

maxwell78

Üye
benide ekleyin

SilentOne

SilentOne

Üye
Yokmu hiç yardım eden yahu

walla hacin normal cf root ile yapta bence jb nin turkiye surumu gelsin kur jbyi sonra root yap cunku ben ole yapicam sonra skinti olabikir de jb de root calismaz flen

newguard

newguard

Üye
arkadaşlar bişey sorcam kies den girdiğinizde son yazılım ne olarak görünüyo
PDA:LFB:/PHONE:LFB/CSC:LF3(KSA)

BENİMKİ BU VE BANA 25 mb lık güncelleme gelmedi son sürüm diyor sizde ne (tel arabistandan alındı ve KSA KİNGDOM OF SAUDİ ARABİA demekmiş bunu türkiyeye çevirebilirmiyiz

erkin2503

Üye

Arkadaslar ekran resmim yukarida blututla erkin korayn albumunu attm rar dosyasi seklinde snra rardan cikrdim ama yukArdaki dosyasini silemiyorum. nasil silmeliyim

celik37

Üye
iphone sattım galaxs3 aldım süper

erkin2503

Üye

Arkadaslar ekran resmim yukarida blututla erkin korayn albumunu attm rar dosyasi seklinde snra rardan cikrdim ama yukArdaki dosyasini silemiyorum. nasil silmeliyim
....

gm34gm

Üye
beni ekle kardeşim 16 gb çakıl mavisi .

konser

Üye
Arkadaşlar bende yakında almayı düşünüyorum para biriktiriyorum bazı forumlarda olumsuz şeyler yazmışlar bi kaç sorum olucak
1- Ekranı çabuk çiziliyor mu htc one x ile çivi çakılan bi video gördüm onun kadar olmasada gideri var mı ?
2- şarjı günü çıkartıyor mu yoksa yarısında gidiyor mu ?
3- takılmalar, donmalar, vs. şeyler oluyor mu ?
4- Sesi ve kulaklığı iyi mi ? (kulaklığı sıklıkla kullanan biriyim)
5- Arka kapağı plastik gibi görünüyor göründüğü gibi dandik bişey mi yoksa güven veriyor mu?
6- İnternetten almayı düşünüyorum hangi siteyi önerirsiniz ?
sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim :)

erkin2503

Üye
Ekran ne olursa olsun illaki cizilir diye düşünüyorum ben filmli kullniyorum. Şarj performansı gyt iyi aktif kullanımda gunu çıkarıyor. Çok attf kullanmazsan 2güngider. Takılmaya bi kaç kere rastladım.ama güç tasarrufu modundaydim. Kulaklık iyi. Ses iyi. Arka kapak bence on numra. Internetten tavsiye etmem. Bnm dsncm bu yönde

• Beğen
Tepkiler: konser

Üst Alt