Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
ewe gidinnce bkem bi ben

newguard

newguard

Üye
benimki arabistan olunca yok bişey:ağlarım:

nofear445

Üye
kardeşim güncellemem gelmis kieste var bişeler ama ins jb dir . sarj az yapmıyoo acaba neee :) dolmadı gittii yüzde 50 yi gecmeden yapmıcak galiba .çatlatcak beni :P

ali_axe

Üye
Valla benimkine birşey gelmemiş zaten parça parça gelecekmiş şanslı kişilerden değilim

TheMadness

TheMadness

Üye
Şanslı olmanıza gerek yok odinden kurun

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

ali_axe

Üye
O işleri pek anlamam bide kies veya wireless dan olmadıkça indirmicem

SilentOne

SilentOne

Üye
baktım ama banada gelmemiş

elyn_noyt

Üye
hayırlı günler arkadaşlar benimde s3 var ve yurt dışı cihazı ben bu cihazı kiesten güncelleye bilirmiyim ayrıca üst barı düzenleye biliyormuyuz

bosjo

bosjo

Üye
Beni de ekleyin. :)

sergei95

sergei95

Üye
Baktım ama gelmemiş :(

kozirog

kozirog

Üye
Samsung Galaxy S3 Siyah
Bana da gelmemiş bekliyorum

ogretmen551

Üye
Harika bir telefon, özellikle de beyazı :)))

ss1928

Üye
Beklemedeyim ama hala yok..

evrnangn

Üye
Galaxy s3 16GB Çakıl mavisi :)

tolyo43

Üye
Arkadaşlar bu JB ye root çıktı mı bilen var mı?

firatcakici

Üye
siyah s3 bende

mhmzergn

mhmzergn

Üye
cahillik basa bela arkadaslar bana bi yardım eder misiniz s3 de jb kurmadan once telefonu wi-fi modem yapıp bilgisayarden nete baglanıyordum jb guncelledikten sonra bu ozellik kayboldu bulamadım bi yardım edermisiniz

mkumuz

Üye
Arkadaslar ekran kırıldı bunu en makul nasıl yaptırabılırız. ekran saglam ama usttekı mıka kırıldı. ama mıka ıle ekran beraber degısıyormus.en uygun nasıl yaptırırız. samsung servısı makul olmayan fıyatla tamır edıyor aynı zamanda suresıde cok fazla....

gldnrrw

Üye
Herkese simdiden iyi bayramlar. Daha once yazildiysa kusura bakmayin ancak bnm bi sorum olacak;
Telefona 500 civari sarki yukledim ancak muzik calara girdigimde 200 civari sarki gorunuyo ve bunlari calmak istedigimde desteklenmeyen dosya uyarisi veriyo. Ayni sarkilari sd karta aktardigimda da ayni durum mevcut. Yukledigim sarkilarin hepsi mp3 formatinda ve bu sarkilari eski telefonumda(s2) sorun yasamadan dinleyebiliyordum. Yardim eden olursa cok sevinirim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaslar ekran kırıldı bunu en makul nasıl yaptırabılırız. ekran saglam ama usttekı mıka kırıldı. ama mıka ıle ekran beraber degısıyormus.en uygun nasıl yaptırırız. samsung servısı makul olmayan fıyatla tamır edıyor aynı zamanda suresıde cok fazla....

Üstteki mika değil gorilla glass 2. Komple değiştirmekten başka şansın yok çünkü yapışık, ayırırken ekrana zarar verebilirsin.

Üst Alt