Ben EFS klasorune baktim, ici bos gorunuyor. Ne yapmak lazim?
Napak yazak mı listeye
(( Beyazı olsa dakika düşünmeden alacaktım. Beyazını arıyorum adama orda neredeyse sövecektim cihaz güzel fiyat güzel telefon sıfır daha kutu açılmamış içim gitti çok kararsız kaldım ama almadım ne diye beyaz almıyosun kardeşim dedim adama bide
Telefon hala duruyo gidip alayım mı diye düşünüyom ama sonra vazgeçiyorum beyaz istiyorum ya beyazı çok daha güzel gösteriyor telefon ben burdayım diyo ^^[alikan];5068105' Alıntı:Telefoncu bir arkadaşım var dün bir tane S3 gelmiş eline haber saldığım için hemen beni aradı 1 günlük telefon adam Özşanal dan taksitle 2000 tl ye almış onu nakite çevirmek için satıyormuş 1300 tl ye alalım sana dedi daha kutusunu açmamış telpa garantili cihaz nitekim cihaz mavi renk(( Beyazı olsa dakika düşünmeden alacaktım. Beyazını arıyorum adama orda neredeyse sövecektim cihaz güzel fiyat güzel telefon sıfır daha kutu açılmamış içim gitti çok kararsız kaldım ama almadım ne diye beyaz almıyosun kardeşim dedim adama bide
Telefon hala duruyo gidip alayım mı diye düşünüyom ama sonra vazgeçiyorum beyaz istiyorum ya beyazı çok daha güzel gösteriyor telefon ben burdayım diyo ^^

Root Explorer uygulaması ile içini görebilirsin.
Ben de beyazı sevmedim 3 gün bekledim almak için
- - - Eklendi - - -
ES ile de görülebiliyor su yetkileri alınarak.
arkadaşlar son bir kaç gündür telefonda kasılmalar başladı neden acaba yaa yardımcı olur musunuz?

oyunları hafıza kartına yükliyemiyormuyuz ya 8 gb hafıza kaldı telefonda :S