Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

eyupbasol

Üye
arkdslar ben bsy sorcam uygulamalari kaldrmak icin hep orta tusa basili tutuyoruz bunun bi widgeti falan yok mu ya smdiden tesekrler
var arkadasım samsung apps de ara uygulamanını ısmı task manager

cliolar

Üye
Benide eklermisiniz 16 gb beyaz

guvencdikmen

Üye
Bir çok kez bahsedildi konular açıldı ama sonuç yok bu soruyu birde burada sorayım dedim.
Samsung Galaxy S3 te 3G üzerinden internet DNS değiştirmek için ne yollar izlediniz?
NOT: SET DNS yükleyin demeyin olmadı vs vs ROOT AT demeyin GARANTİ KAPSAMI DISINA ALINIYOR TELEFON KESİNLİKLE ROOT ATMAYIN (tabi yurtdışından alanlar hariç)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞU 3G İLE YASAKLI SİTELERE GİRELİM ARTIK :)

Birde konu sahibi listeye benide eklersen sevinirim... guvencdikmen - 16+16 gb white s3

Suyaka

Suyaka

Üye
Bir çok kez bahsedildi konular açıldı ama sonuç yok bu soruyu birde burada sorayım dedim.
Samsung Galaxy S3 te 3G üzerinden internet DNS değiştirmek için ne yollar izlediniz?
NOT: SET DNS yükleyin demeyin olmadı vs vs ROOT AT demeyin GARANTİ KAPSAMI DISINA ALINIYOR TELEFON KESİNLİKLE ROOT ATMAYIN (tabi yurtdışından alanlar hariç)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞU 3G İLE YASAKLI SİTELERE GİRELİM ARTIK :)

Birde konu sahibi listeye benide eklersen sevinirim... guvencdikmen - 16+16 gb white s3

Roottan kaçıyosun, 3G ile yasaklı sitelere girmek istiyosun. Yasaklı sitelere yasaksız bir yolla giremezsin. Burada bi çelişki var. Root yapmadan bu düşündüğün şey olanaksız çünkü şebeke ayarları üzerinde değişiklik yapma yetkisi yalnızca kök dizine erişebilen uygulamalarca yapılabiliyor. Hâliyle, bunu yapabilmek için Süperkullanıcı olman yani kök dizine erişim hakkı edinmen gerekiyor. Çok araştırma, uğraşma ve yorulma.

Root olmadan yasaklı sitelere girmek yasak.

• Beğen
Tepkiler: reberemo
TheMadness

TheMadness

Üye
Garanti gitmez ki sayacı sıfırlayıp stock roma dönersen

musti15fb

Üye
Facebook sohbette benim bulunduğum konumu göstermesini kapatacak bir şey yok mu?

SilentOne

SilentOne

Üye
ondada kernal atıcan etcen çok uzun iş :D

reberemo

Üye
bende an itibariyla katildim. actigim konuda yardimci olursaniZ minnettar olurum :)))))

newguard

newguard

Üye
arkadaşlar bi şey sorucam 1 kaç hafta önce telefonun yuz kilidine bi sey oldu ayarlardan giriyorum biraz bekleyip siyah ekran gelio sonra ayarlar durduruldu diyip cikiyo neden olur 4.1den sonra mi gecet bi yardim edin bu arada kameraya girdiğimde ön kamera callisiyo

Üst Alt