Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Şu root rom isini bana ayrintili sekilde ögreteni begeniye bogarim :yuru

[alikan]

[alikan]

Üye
Napak yazak mı listeye :D

Telefoncu bir arkadaşım var dün bir tane S3 gelmiş eline haber saldığım için hemen beni aradı 1 günlük telefon adam Özşanal dan taksitle 2000 tl ye almış onu nakite çevirmek için satıyormuş 1300 tl ye alalım sana dedi daha kutusunu açmamış telpa garantili cihaz nitekim cihaz mavi renk :((( Beyazı olsa dakika düşünmeden alacaktım. Beyazını arıyorum adama orda neredeyse sövecektim cihaz güzel fiyat güzel telefon sıfır daha kutu açılmamış içim gitti çok kararsız kaldım ama almadım ne diye beyaz almıyosun kardeşim dedim adama bide :) Telefon hala duruyo gidip alayım mı diye düşünüyom ama sonra vazgeçiyorum beyaz istiyorum ya beyazı çok daha güzel gösteriyor telefon ben burdayım diyo ^^

TheMadness

TheMadness

Üye
[alikan];5068105' Alıntı:
Telefoncu bir arkadaşım var dün bir tane S3 gelmiş eline haber saldığım için hemen beni aradı 1 günlük telefon adam Özşanal dan taksitle 2000 tl ye almış onu nakite çevirmek için satıyormuş 1300 tl ye alalım sana dedi daha kutusunu açmamış telpa garantili cihaz nitekim cihaz mavi renk :((( Beyazı olsa dakika düşünmeden alacaktım. Beyazını arıyorum adama orda neredeyse sövecektim cihaz güzel fiyat güzel telefon sıfır daha kutu açılmamış içim gitti çok kararsız kaldım ama almadım ne diye beyaz almıyosun kardeşim dedim adama bide :) Telefon hala duruyo gidip alayım mı diye düşünüyom ama sonra vazgeçiyorum beyaz istiyorum ya beyazı çok daha güzel gösteriyor telefon ben burdayım diyo ^^

Ben de beyazı sevmedim 3 gün bekledim almak için :ehe

- - - Eklendi - - -

Root Explorer uygulaması ile içini görebilirsin.

ES ile de görülebiliyor su yetkileri alınarak.

ulashn

Üye
benide ekle kardeş mermer beyazı :)

Suyaka

Suyaka

Üye

Ben de beyazı sevmedim 3 gün bekledim almak için :ehe

- - - Eklendi - - -

ES ile de görülebiliyor su yetkileri alınarak.

Evet, Preferences bölümünde Sistem dosya erişimi işaretli olursa ES Task Managerde de görülebiliyor fakat bi Root Explorer kadar foksiyonel değil.

41kadir41

Üye
bende varım beyler

erkin2503

Üye
arkadaşlar orta tuşa uzun basıp tümünü kaldr deyip Uyg.kaldriyoruz bu tuşa basmak yerne aynı menyyu açan bi widgt yokmudur. bu task killer progrmlari dışında olan bşey o prgrmlr bi ise yaramıyor dusncesndeym

danismaz61

Üye
arkadaşlar son bir kaç gündür telefonda kasılmalar başladı neden acaba yaa yardımcı olur musunuz?

safakk34

safakk34

Üye
Çakıl mavisi benide eklermisin
Ve bi sorum olcak. Interneteyken ana ekrana gelip tekrar tarayıcıyı açınca sayfayı yeniden yüklüyor bütün yukledigim tarayicida böyle dolphin olsun chrome olsun kendi tarayıcısıda aynı nasıl düzeltebilirim yardımcı olun herkesdemi böyle.face de resim bile yuklenmiyor bu sebepten dolayı

mamisa1

Üye
oyunları hafıza kartına yükliyemiyormuyuz ya 8 gb hafıza kaldı telefonda :S

djhiguramos

djhiguramos

Üye
S3 sahiplerine sorayım hocam oynamayı deneyip ağır çalışan oyunları söyleyebilir misiniz? Zira sistem donanıma aç olduğundan eminim böyle birşeye denk gelmişsinizdir muhtemelon yazılımcının hatası

Suyaka

Suyaka

Üye
Henüz görmedim.

aebaran

Üye
benide ekleyebilirsiniz beyaz 16 gb

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
madnes kardesım ne yaptın rom konusunu? Beklemedeyım pasam :ehe

eminde

eminde

Üye
zirve kesinlikle s3 ayfon belki rakibi olur

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Kulübümüz 75 kişi oldu :)

barts

Üye
Merhaba oyunları sd ye atmak için roottan başka bir yolu yok mu ? birde root yapmak garantiyi bozuyor mu ?

Üst Alt