Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Shadowman07

Shadowman07

Üye
benide ekleyebilirsinz.. ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
Androidsever, Madness'in açtığı Binary Counter'i Sıfırlamak ve Benim açtığım Oyun Datalarını Hafıza Kartından Çalıştırmak konularını ana konuya bağlantı olarak eklersen arkadaşlara yardımcı olabilir. Buna benzer S3 için değerlendirilebilecek konuları toplaman ortak bir nokta oluşturmak için iyi olur. ;)

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Androidsever, Madness'in açtığı Binary Counter'i Sıfırlamak ve Benim açtığım Oyun Datalarını Hafıza Kartından Çalıştırmak konularını ana konuya bağlantı olarak eklersen arkadaşlara yardımcı olabilir. Buna benzer S3 için değerlendirilebilecek konuları toplaman ortak bir nokta oluşturmak için iyi olur. ;)

1.mesaja sitemizdeki faydali konular bolumu eklenmistir :)

2 adet konu eklenmistir :)

Bertan34

Üye
Merhaba.
Bende yeni aldım galaxy s 3 ve ilk defa android kullanıcam. Sayfanın basında cok güzel anlatım ve paylaşım yapmısınız ama ben beceremedim :) Gta oyununu nasıl yüklüycem ne yapsam olmuyor yada ben beceremiyorum...

erkin2503

Üye
navigasyona girdğim zaman '' Dikkat Google Haritalar Navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor'' uyarısı veriyor ben sesli navigasyon kullanamazmıyım bu telde

ndr777

Üye
Hayır navigasyon icin baska programlar kullabilirsin ama google navigasyonu su an icin calismiyor malesef... Arkadaslar wi-fi cekim gucu zayıf mı bana mı oyle geliyor ?

Suyaka

Suyaka

Üye
navigasyona girdğim zaman '' Dikkat Google Haritalar Navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor'' uyarısı veriyor ben sesli navigasyon kullanamazmıyım bu telde

Türkiye'de navigasyon çalışmıyor ama sen direkt Haritalar uygulamasından yol tarifi alabilirsin. O da aynı işi yapıyor. Yahut Sygic ya da NDrive tipi üçüncü şahıslar tarafından üretilen uygulamaları kullanabilrisin.

WebStyle

WebStyle

Üye
Tamam oraya da bir göz atayım. Ancak yarın sizde ekleyebilirseniz çok sevinirim..

- - - Eklendi - - -

Son birşey daha soracağım bu problem sadece bende mi yoksa genel mi bilmiyorum. Ekrana düz baktığım da sarımtrak gözüküyor. Yana yatırdığım da aşağıdan ve yukarıdan baktığım da normal beyaz rengini alıyor.. Donanımsal bir sorun olabilir mi acaba? Tüm ekran ve parlaklık ayarlarını denedim sonuç değişmedi..
Arkadaslar bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

delil delil

Üye
kardeş bende mermer beyazı aldım adımı ekleyebilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
werirsen samsung un garantisi sıkıntı onu diyeyimde baştan

WebStyle

WebStyle

Üye
Biraz yan yatırınca düzeliyor. Ama illaki bir sorun olacak yani :) neyse bir müddet daha bu şekilde kullanayım.

-------

Bu arada cihazı ben halen daha güncelleyemedim.

danismaz61

Üye
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum mesaj yazarken 3 karakterden sonra multimedya mesajına geçiyor kısa yazmak zorunda kalıyorum onun için buna bir çözüm var mı?

erkin2503

Üye
Arkadaş lar s memoyu ana ekrana aliyorum orada tek not yaziyorum başka yazamadim yardım lütfen

sergei95

sergei95

Üye
Bir şey soracağım.Bende 5800 varken şarkı sözü ekleyebiliyordum.S3 te de var sanırım müzik çalara girince ayarlara girince şarkı sözlerini gösterme seçeneği var işaretliyorum ama bir türlü ekrana gelmiyor şarkı sözleri.Yardım edebilir misiniz?

erkin2503

Üye
Arkadaşlar mskjlarda rehbere ekledigimz fkişi fotoğrafları gorubmuyrmu

Üst Alt