Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Telefonundaki samsung hesabı ile ilgili senkronizasyon ayarlarını kapsayan bir güncelleme. Çok mühim değil.
Cevap için teşekkürler kardesim;) bende bir halt zannettim bu guncellemeyi; herhalde cihazı jb. için hazırlıyorlar diye düşünüyordum :ehe megersem koftiden guncellemeymis:s

SilentOne

SilentOne

Üye
jb icin gelen guncelleme bide kiese gelse iyi olucakts:-)

akinao

Üye
sabah açtığımda bir güncelleme gösterdi ama öyle app güncellemesi gibi değildi ben de wireless olmadığı için o sırada ertele dedim şimdi de wirelessten indirmek istedim güncellemeleri denetle bölümünden girip hem o hatırlatma simgesi kayboldu hem de şimdi güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sırasına göre sağlanmaktadır daha sonra deneyin diyor bu ne böyle anlamadım

sergei95

sergei95

Üye
sabah açtığımda bir güncelleme gösterdi ama öyle app güncellemesi gibi değildi ben de wireless olmadığı için o sırada ertele dedim şimdi de wirelessten indirmek istedim güncellemeleri denetle bölümünden girip hem o hatırlatma simgesi kayboldu hem de şimdi güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sırasına göre sağlanmaktadır daha sonra deneyin diyor bu ne böyle anlamadım

Bana da aynısını dedi.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynısı banda oldu

- - - Eklendi - - -

guncelleme kiese düşmüş ama kies güncellemeyi indiriyor yapmıyor haberiniz olsun

metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
jb mi peki?

SilentOne

SilentOne

Üye
jb ye hazırlık

metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
Aksam yukledim. Android yama gibi bir sey. Versiyon degismemis. Samsung hesabi uyarilariyla ilgili ve Ayarlarda menu basliklarindan biri degismis gozlemledigim. Android versiyonu hala 4.0.4

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

noirperle

Üye
merhaba arkadaşlar bende güncelleme sorunu yaşıyorum wi-fi üzerinden güncellemeye çalıştım ama başarısız oldu daha sonra kies denedim oda cihazımı görmüyor. Bunun nedeni imei numarası olsa gerek cihazı yurt dışından getirttim ve dandik bir nokia imeisi yükledim. Sizce bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
kardesim sakin yeni versiyon yukleme yoksa sebeke problemi baslar sende

abbleix

abbleix

Üye
S.a arakdaşlar bende yeni katıldım , 3 gün önce s3 aldım gittim dün telefoncuya bi tane jiletin kaplattım 10 lira dedi turkcellde 15 demişşlerdi parasında deyildimde ne bilim telefoncuya gitmek daha iyi olur diye düşündüm ama adam affedersiniz b.k gibi taktı bide kendi malı deyil ya bi silişi var telefonu görceniz bastırıyo böle falan filan vs , tozlu felandı sonra avea bayisine gittim tanıdık bi abi vardı cıkardı tozsuz taktı ama bu sefer ekranda bişi yokta sag üst köşesi baloncuk gibi boş gibi yani yapışmamış gibimi ne varmı öneri yapcak iyisinden 49 tllik var bitane bi cıkıyo içinden o parada verilmez yani birde ekran çözünürlügü gitti flim takıldıktan sonra 7 tl lik bi flim taktılar şeffaf taktı galiba sizde neler var onu sorim dedim

SilentOne

SilentOne

Üye
ekran gorilla glass 2 kolay kolay cizilmez krilmaz ama on kamerani oradan dusuururssn ekran pert jelatinde fayda etmez

tatanga_ilker

Üye
S.a arakdaşlar bende yeni katıldım , 3 gün önce s3 aldım gittim dün telefoncuya bi tane jiletin kaplattım 10 lira dedi turkcellde 15 demişşlerdi parasında deyildimde ne bilim telefoncuya gitmek daha iyi olur diye düşündüm ama adam affedersiniz b.k gibi taktı bide kendi malı deyil ya bi silişi var telefonu görceniz bastırıyo böle falan filan vs , tozlu felandı sonra avea bayisine gittim tanıdık bi abi vardı cıkardı tozsuz taktı ama bu sefer ekranda bişi yokta sag üst köşesi baloncuk gibi boş gibi yani yapışmamış gibimi ne varmı öneri yapcak iyisinden 49 tllik var bitane bi cıkıyo içinden o parada verilmez yani birde ekran çözünürlügü gitti flim takıldıktan sonra 7 tl lik bi flim taktılar şeffaf taktı galiba sizde neler var onu sorim dedim

ben de ilk 15 tl verip almıştım. mattı koruyucu ekran karardı birden :) sonra pda teknolojiden 3 tlye aldım şeffaf gayet güzel duruyor. 40tl de neymiş bi ekran koruyucu için. onun yerine git flip cover al ekranı koruyor zaten

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
ekran gorilla glass 2 kolay kolay cizilmez krilmaz ama on kamerani oradan dusuururssn ekran pert jelatinde fayda etmez

Benim ekran çizik içinde (kılcal çizik) ekran koruyucu taktım görünmüyor

TheMadness

TheMadness

Üye
ben de ilk 15 tl verip almıştım. mattı koruyucu ekran karardı birden :) sonra pda teknolojiden 3 tlye aldım şeffaf gayet güzel duruyor. 40tl de neymiş bi ekran koruyucu için. onun yerine git flip cover al ekranı koruyor zaten

Ekran parmak izi içinde kalıyor sevmedim :D

omckomi08

Üye
çok sağol kardeşim bende yenı aldım cuma günü elimde olacak .... mavisinden aldım özelikle oyunlar sğper ama kesinlikle ınternet olmalı sanırım degılmı

newguard

newguard

Üye
Arkadaşlar bi sorum şu 25 mb lık güncellemeyi ben yapamadım telden denediğmde kies kullanarak deneyın dıyo kıes de teli gormuyo ne yapmalıyım

Üst Alt