Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

ysf82

ysf82

Üye
bende aldım galax s 3 benıde ekle

geneluye

geneluye

Üye
anasayfaya yeni oyun ekler misiniz

albay3434

Üye
Benim galaxy s3 dışardan gelen aramayı gostermiyor ama arayan kişide benim tlf çalıyor gözüküyor formatta atıldı fabrika ayarında dönüldü sadece iki saat düzeliyor format atınca sonra yine aynı. Bide arama yapacağım zaman AĞDA KAYİT YOK diye yazı çıkıyor. Bunları nasıl düzelir yardımcı olabilirsiniz aldığımda pişman oldum valla

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Benim galaxy s3 dışardan gelen aramayı gostermiyor ama arayan kişide benim tlf çalıyor gözüküyor formatta atıldı fabrika ayarında dönüldü sadece iki saat düzeliyor format atınca sonra yine aynı. Bide arama yapacağım zaman AĞDA KAYİT YOK diye yazı çıkıyor. Bunları nasıl düzelir yardımcı olabilirsiniz aldığımda pişman oldum valla
Servise gotur kardesim telefonunda teknik bir sorun var yuksek ihtimal bizim yardimci olabilecegimiz bir durum soz konusu degil , servise bi yolla bakalim ne dicekler

albay3434

Üye
Servise gotur kardesim telefonunda teknik bir sorun var yuksek ihtimal bizim yardimci olabilecegimiz bir durum soz konusu degil , servise bi yolla bakalim ne dicekler

Suan kabedeyim cihazı burdan aldım. Faturası var. Türkiye de geçerliliği garantisi varmı

- - - Eklendi - - -

Suan kabedeyim cihazı burdan aldım. Faturası var. Türkiye de geçerliliği garantisi varmı

- - - Eklendi - - -

Aldigim yere götürdüm çat pat arapça anlattım. Sorunu gördü. Pc ye bağladı bi format attı düzeldi. Ama suna yine aynı. Dışardan bana arama gelmiyor. Bi hafta sonra donecem turkiyeye acaba garantisi gecerlimi. Türkiyede bi yıl garantisi var dedi

SilentOne

SilentOne

Üye
1 yıl uluslar arası garantisi var ve büyükbir ihtimal yazılımsal olabilir yada kurduğun bir uygulamadan kaynaklanabilir tabi bide telefon rootlu ise super user ayarlarına bi bak belki yanlış birşeyler yapmıssındır

albay3434

Üye
1 yıl uluslar arası garantisi var ve büyükbir ihtimal yazılımsal olabilir yada kurduğun bir uygulamadan kaynaklanabilir tabi bide telefon rootlu ise super user ayarlarına bi bak belki yanlış birşeyler yapmıssındır
t
Telefonu hiç kurcalamadim. Sadece msn ve face yükledik o kadar. Robot ayarları falan bilmiyor ben. Neyse ıstanbul a dönünce servise götürecek galiba. Forumlardada o kadar okudum bu sorunları araştırma yarım almadan önce. Herkes şikayetçi idi . Dedim belki o arızalı seri buraya gelmemisrtir ama maalesef . Tsk yardimlariniz icin. S.A

PremiumWork

PremiumWork

Üye
kardes made in vietnam yaziyor orijinaldir samsung fabrikalari cikislidir

- - - Eklendi - - -

adhoc wifi bglantisi nasil gordurebilirim?

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten onu bnde beceremedim

orenilker

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar :) bu 4.1 ne zaman gelicek bizim cihazlara ya meraklanıyorum artık touchwizz in kasıntısı biraz sıktı canımı rehberin falan geç açılması falan hoş değil :) Ama allaha şükür memnunum cihazdan çok iyi de benim bu cihaızn yanını çerçeveleyen metal renkli kısımda siyah noktalar ortaya çıktı

newguard

newguard

Üye
birinci sayfada 84. sıradayım rengim yazmıyo mermer beyazı yazıver :D

Bunu bilen yokmu

arkadaşlar bi şey sorucam 1 kaç hafta önce telefonun yuz kilidine bi sey oldu ayarlardan giriyorum biraz bekleyip siyah ekran gelio sonra ayarlar durduruldu diyip cikiyo neden olur 4.1den sonra mi gecet bi yardim edin bu arada kameraya girdiğimde ön kamera callisiyo

bunu kimse bilmiyomu :(

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
root yoksa zararlı uygulamalar sisteme erişemez ve telefona zarar veremez. Samsung'un servisine verin. Ayrıca 450 tl olamaz belki donanıma zarar geldiyse olabilir
tlefonum root luydu ama ondan oldu muhtemelen

SilentOne

SilentOne

Üye
bende biraz sistemi tanımak istiyorum ole root yapıcam kaç gün oldu hala karışık geliyor telefon ama sunu diyeyim rootsuz s3 s3 değildir onu anladım :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
metinkolsa

metinkolsa

Üye
130 tl orjinal indirim günlerinde 99 tl falan

- - - Eklendi - - -

bu araca benide dostum 16 gb mavi

reberemo

Üye
üf be s3... şarj sorunun beni öldürecek. gece 1.30 da ful dolmuşken şarjdan çekip yattım. 8.30 da yüzde 65 e düşer mi bir telefon.hiç el değmeden 7 saatte...

TheMadness

TheMadness

Üye
üf be s3... şarj sorunun beni öldürecek. gece 1.30 da ful dolmuşken şarjdan çekip yattım. 8.30 da yüzde 65 e düşer mi bir telefon.hiç el değmeden 7 saatte...

Akşam şarjda bırak :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Guc tasarrufunu ac ekranda otamatik parlaklıkta olsun! Bu kadar sarjın gitmez o zaman ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
İmkânı yok, benim şarjım %3 gidiyor sabaha kadar. Uygulama açık bırakıyorsundur arka planda.

reberemo

Üye
evet muhtemelen bir şeyler çalışıyor sürekli mesela interneti kapatmıyorum. canlı duvar kağıdı kullanıyorum. güç tasarrufuydu otomatik parlaklıktı kullanmıyorum... sevmiyorum da kısmayı kapatmayı :) muhtemelen bundan sonra bir ev de bir işte bir arabada şarj aletim olacak ya da birşeyleri kaldırmam kapatmam lazım..

- - - Eklendi - - -

evet muhtemelen bir şeyler çalışıyor sürekli mesela interneti kapatmıyorum. canlı duvar kağıdı kullanıyorum. güç tasarrufuydu otomatik parlaklıktı kullanmıyorum... sevmiyorum da kısmayı kapatmayı :) muhtemelen bundan sonra bir ev de bir işte bir arabada şarj aletim olacak ya da bir şeyleri kaldırmam kapatmam lazım..

Üst Alt