Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

erkin2503

Üye
Bunun hakkında hiç bir bilgim yok ama kullandığım romda alta navbar ekleyip donanımsal tuşlardan istediklerini aktifleştirip istediklerini pasifleştirebiliyorsun.
teşekkür ederim

TheMadness

TheMadness

Üye
az önce ps3 sixaxis controllerı bağladım s3e, gta3'te sorunsuz oynattı. Diğerlerine de bakacağım.

Suyaka

Suyaka

Üye
Dead triggere bak Mad, ona göre bi coystik de ben alayım. : )

TheMadness

TheMadness

Üye
Dead triggere bak Mad, ona göre bi coystik de ben alayım. : )

tamam :) dlna da çalışıyor :haha:

- - - Eklendi - - -

trigger iniyor, bakınca haber veririm şimdi controllerı pairlemem gerekiyor :)

- - - Eklendi - - -

Çalıştı :) tuşların ayarını kendin yapmak zorundasın :)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye

tamam :) dlna da çalışıyor :haha:

- - - Eklendi - - -

trigger iniyor, bakınca haber veririm şimdi controllerı pairlemem gerekiyor :)

- - - Eklendi - - -

Çalıştı :) tuşların ayarını kendin yapmak zorundasın :)

Gamepad ayarları vardı sanırım oyunda. İyi iyi oluyorsa tamam : )

[alikan]

[alikan]

Üye
Çok büyük bir sorunum var ve çözemiyorum moralim bozuluyor çözecek arkadaşa çok dua ederim.

-Asphalt 7 oyununu önceki telefonumda hafıza kartına taşımıştım ve kartı vermedim şimdi o kartı S3'e taktım sonra oyunu Google Playden yine indirdim be telefon hafızasına kurdum ilk açtığımda oyun sıfırdan başladı yani save'ler yoktu. Sonra cihazı pc ye bağladım hafıza kartında obb içinde Asphalt 7 klasöründeki herşeyi (1.35gb) kopyalayıp yeniden indirdiğim Asphalt 7 klasörüne attım oyunu açtım ama yine sıfırdan başladı save'leri yine bulamadım. Aynı sorun Dungeon Hunter 3 oyunu içinde geçerli bu benim için çok büyük bir sorun çünkü 2 oyuna toplamda 50 dolardan fazla masraf yaptım ve çok keyif alarak oynuyordum şimdi save'lere ulaşamazsam hem hatırı sayılır oyun paraları gidecek hemde onca harcanan zaman :(

Suyaka

Suyaka

Üye
[alikan];5109175' Alıntı:
Çok büyük bir sorunum var ve çözemiyorum moralim bozuluyor çözecek arkadaşa çok dua ederim.

-Asphalt 7 oyununu önceki telefonumda hafıza kartına taşımıştım ve kartı vermedim şimdi o kartı S3'e taktım sonra oyunu Google Playden yine indirdim be telefon hafızasına kurdum ilk açtığımda oyun sıfırdan başladı yani save'ler yoktu. Sonra cihazı pc ye bağladım hafıza kartında obb içinde Asphalt 7 klasöründeki herşeyi (1.35gb) kopyalayıp yeniden indirdiğim Asphalt 7 klasörüne attım oyunu açtım ama yine sıfırdan başladı save'leri yine bulamadım. Aynı sorun Dungeon Hunter 3 oyunu içinde geçerli bu benim için çok büyük bir sorun çünkü 2 oyuna toplamda 50 dolardan fazla masraf yaptım ve çok keyif alarak oynuyordum şimdi save'lere ulaşamazsam hem hatırı sayılır oyun paraları gidecek hemde onca harcanan zaman :(

Önceki telefonundan dataları tam olarak hafıza kartına yedek aldığından emin misin? Eğer öyleyse oyunu tekrardan kurman ve hafıza kartından dataları doğru yere kopyalaman problem teşkil etmemeli.

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;BK318yBOvjw]http://www.youtube.com/watch?v=BK318yBOvjw&feature=player_embedded[/video]

[alikan]

[alikan]

Üye

Önceki telefonundan dataları tam olarak hafıza kartına yedek aldığından emin misin? Eğer öyleyse oyunu tekrardan kurman ve hafıza kartından dataları doğru yere kopyalaman problem teşkil etmemeli.

İlerde birininde işine yarar diye yazıyorum. Oyuna save'lerden vazgeçmiş halde giriş yapıp oynamaya başladım bir iki lvl geçtim sonra sonuçları karşılaştırayım ve paylaşayım diye gameloft account bilgilerimle sisteme giriş yaptım bir de baktım bütün önceki save'ler geri geldi. Bütün önceki yapılan yarışlar kazanılan paralar açıp modifiye ettiğim arabalar yıldızlar oyun parası oyun lvl'i herşey geri geldi. Acayip sevindim hem masrafım hem harcadığım zaman çöpe gitmemiş oldu. Şimdi buradan şu mantığı çıkarıyorum gameloft save'leri kendi bünyesinde sizin account'ınızda tutuyor sanırım pek anlayamadım ama save'ler geri geldi ya süper oldu :)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness ve Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
[alikan];5109726' Alıntı:
İlerde birininde işine yarar diye yazıyorum. Oyuna save'lerden vazgeçmiş halde giriş yapıp oynamaya başladım bir iki lvl geçtim sonra sonuçları karşılaştırayım ve paylaşayım diye gameloft account bilgilerimle sisteme giriş yaptım bir de baktım bütün önceki save'ler geri geldi. Bütün önceki yapılan yarışlar kazanılan paralar açıp modifiye ettiğim arabalar yıldızlar oyun parası oyun lvl'i herşey geri geldi. Acayip sevindim hem masrafım hem harcadığım zaman çöpe gitmemiş oldu. Şimdi buradan şu mantığı çıkarıyorum gameloft save'leri kendi bünyesinde sizin account'ınızda tutuyor sanırım pek anlayamadım ama save'ler geri geldi ya süper oldu :)

Buna sevindim : )

TheMadness

TheMadness

Üye
ps3 koluyla dead trigger oynamanın zevki bi başka :D

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

cliolar

Üye
Ps3 kolu nekadar ya

cliolar

Üye
Bende S2 de ve onex kullandigim mhl kablosu var fakat s3 e olmuyo,bole sacmalik olurmu

Suyaka

Suyaka

Üye
Olur, olacak. Kapitalizm bu, gölgesini satamadığı ağacı keser. : )

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Bu istanbul yagmurunda telefon cebimde ve sırılsıklam oldum :D ve telefonda oyle :D cebimde dıs yuzeyi islanmisti hem de cok soyle bi silkeledim yine baktim falan bise yok yani telefon 4 dusurme ( 2 si yuksekten ) ve birde islanma gecirdi ama yine ne cizik ne bi ariza :D tam yol devam :D

• Beğen
Tepkiler: geneluye

Üst Alt