akıllı eğitim de açılmış 2 istanbul bir ankara görünüyor şimdilik. antalya ve bursa da gelecekmiş. iş adamı ve ileri düzey diye iki seçenek koymuşlar farklı seanslar var. her ikisi de değilim o nedenle ikisine de başvurdum 
Öğrenmek istediğim bir şey Sense arayüz de flip clock hava durumlu saat widgeti bunda da kullanabilir miyiz. S3 te kullanılanı pek beğenmedim.svocie kayboldu arkadaşlar nasıl geri getireceğim ve orta tuşu devre dısı brakbliyormuyuz
orta tus derken nasil anlamadimdevre dışı birakmisim sanrim silmemisim teli kapatıp açınca geri geldi. ama bir oncekinde gelmemişti. home tuşunu devre dışı bırakmak istiyorum nedeni de kilit ekranı kaldircam tamamen ama bu sefer de orta tuşa basinca tel ekranı açılıyor. bnu engellemk için home tuşunu pasiflestrmk istiyorumS voice nasil sildin kardesim anlamadim , sunu dene menudeyken secenekler tusuna basip gizli uygulamalari gostrr de kardesimorta tus derken nasil anlamadim
[alikan];5107022' Alıntı:Acaba buraya bir şey sormaya gerek var mı.?
Neredeyse cevap verecek kimse yok(
S3 ümde iş bankası buygulaması ddünden beri çalışırken şimdi birden çalışmıyor acaba neden
[alikan];5106102' Alıntı:Bugün itibarıyla beni de klübe dahil edebilirsiniz. Beyaz rengini aldım yaklaşık 6 ay Evo 3D kullanımından sonra Androide pek yabancılık çekmem diye düşünüyorum ama telefonun kendine özgü özellikleri için bir süre kurcalamak gerekecek sanırım. Yalnız Sense arayüzüne çok alıştığım için TouchWiz'i şimdilik pek beğenmedim herhalde alışınca oda geçerÖğrenmek istediğim bir şey Sense arayüz de flip clock hava durumlu saat widgeti bunda da kullanabilir miyiz. S3 te kullanılanı pek beğenmedim.
ya beyler s3 un içinde gomulu flash player gelmiyormuydu yoksa bnmi ole biliyom çünkü flash hatısı veriyorda videolar
ben iki hafta kullandım telefonumu sonra samsung yazisi cikiyodu ama cıhaz acilmiyodu servise yolladim kullanıcı hatasi yanliş yazilim yuklemişım onlara gore geri yollamişlardi yapmadan normal servise verdim 450 tl istiyolar onlarda bunlarda diyo vürüs bulaşmiş yeniden yazilim atcayız dıyolar napmagerek arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım ci olurlarsa sevinirim
Samsung i9300 Galaxy S 3
benide yazarsanız sevinirimGalaxy S3 mermer beyazı.
Bu arada arkadaşlar birisi root hakkında kapsamlı bir bilgi verebilir mi? nasıl yapılması gerektiği ve yapılmasının nasıl faydalar ve zararlar saglayacağı hakkında.
devre dışı birakmisim sanrim silmemisim teli kapatıp açınca geri geldi. ama bir oncekinde gelmemişti. home tuşunu devre dışı bırakmak istiyorum nedeni de kilit ekranı kaldircam tamamen ama bu sefer de orta tuşa basinca tel ekranı açılıyor. bnu engellemk için home tuşunu pasiflestrmk istiyorum