Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

barbo149

Üye
Beni de ekle kardes beyaz renk :cool:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
benide ekle kardesim titanyum gri

muratcan1999

muratcan1999

Üye
S.A arkadaslar S3 kullanıcısıym neredeyse alalı 1 ay oluyo

android kullanıcısı olarak yeni sayılırım.. binevi
sorunum s3 de hava widgets konumu dogru göstermiyor
sizdede aynı mı acaba yada böle sorun yasayıpta düzeltebilen varsa ltfen anlatın delirmek üzereyim
Her dosyaya girip cıktım bulamadım...

çözümü bilen varsa beklyrm !!!

Bu arada gps arak dene derseniz blyrm ynaii degişen brsyy yokk yada acuweat bulundugum l yok daha dgorusu sitesine giridm bulundgum ili bulamadım

arkadasta yazıyorken bende niye yok
onu anlayamıyorum
...
Bekliyrmm !!!
Ordan widgedin sağ alttan güncelle

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
çakıl mavisi benimde

ayrıca ben bişey soracam arkadaşlar yerimi bilmiyorum bu kadar s3 çü toplanınca yardımcı olursunu artık
ben telefonumu hmdi ile lcd tv ye bağlıyorum normal görüntü ve ses var filmi izlerken 3-5 saniye birden görüntü ve ses gidiyor sonra geri geliyor ama telefonda devam ediyor görüntü neden olabilir kabloları teknosadan aldım durumu anlattım mhl adaptör ile hdmi kabloların yenisini verdiler ama yine aynı şey oluyor neden olabilir

Bahsettiğiniz bu problemi bir çok s3 kullanıcısı yaşamakta ; öncelikle hd kablonuzun uçları sarı renkmi? Eğer değilse, kablonuzu değiştirip ; uçları sarı renkli kablo ile deneyin ; yada birtane allshare cast dongle alın, kablosuz bağlantının bütün nimetlerinden faydalanın....

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Beyler telefonum son 3 gündür yavaş şarj oluyor niye böyle bir türlü çözemedim. Tamamen bitmeden takıyorum şarja mesela 10% ken falan bide şarjdayken kullanıyorum telefonu internette falan geziniyorum ondan olabilir mi?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Beyler telefonum son 3 gündür yavaş şarj oluyor niye böyle bir türlü çözemedim. Tamamen bitmeden takıyorum şarja mesela 10% ken falan bide şarjdayken kullanıyorum telefonu internette falan geziniyorum ondan olabilir mi?

Telefonun şarjı nı fulleyin ; şarj aletini çıkartıp, kişi arama bölümüne girip *#0228# kombinasyonu nu girin, çıkan menünün altında yazan Quick START yazan yere dokunun ve telefonu kapatıp açın. Telefon açıldıktan sonra tekrar şarj aletini telefona takın ve şarjı fulleyin. Bu anlattığım işlemi yaparsanız probleminiz ortadan kalkacaktır ; 1 senedir kullanıyorum ve ayda 1 kere bu işlemi cihaza uyguluyorum. Ortalama şarj sürem 2-2/5 saat arası :evet:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Telefonun şarjı nı fulleyin ; şarj aletini çıkartıp, kişi arama bölümüne girip *#0228# kombinasyonu nu girin, çıkan menünün altında yazan Quick START yazan yere dokunun ve telefonu kapatıp açın. Telefon açıldıktan sonra tekrar şarj aletini telefona takın ve şarjı fulleyin. Bu anlattığım işlemi yaparsanız probleminiz ortadan kalkacaktır ; 1 senedir kullanıyorum ve ayda 1 kere bu işlemi cihaza uyguluyorum. Ortalama şarj sürem 2-2/5 saat arası :evet:

Teşekkürler deneyeceğim :)

youareaddiction

youareaddiction

Üye
telefonu wipe chech fix permission wipe data chech enson olarak wipe data factory yap olmazsa odin ile normal rom yükle 4,1,2 aklıma bu geliyor.
Teşekkür ederim kardeşim yardımın için 50 lira para verip yeni rom yüklettim sorunu çözdüm :( ama şimdi yeni bi sorun çıktı meşhur şeytan tüylü kilit ekranı teması değişti eskiden şeytan tüyleri uçuyor dokununca tepki veriyordu artık haraket etmiyor???

fufaze

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 3ay önce s3 aldım. hiçbir sorun olmadı. evdeki modemden gayet hızlı bir şekilde internete giriyordum. 1ay önce şehirdışına çıktım ve 1gb internet paketi aldım. yine hiçbir sorun yoktu. eve döndüğümde telefonumdan wifi ile internete bağlandığımda bilgisayardaki internetin çok yavaşladığını ve telefonumdaki internet hızınında eskisi gibi olmadığını fark ettim..telefondan wifiyi kapattığım an bilgisayardaki internet hızlanıyor. neden olduğunu bir türlü bulamadım. ( şehir dışına çıkmadan önce 4.1.2 güncelleme geldi telefonuma onu kurmuştum..)

Sizce bu neden kaynakalanıyor yardım ederseniz sevinirim..

sessizusta

sessizusta

Üye
bendeki de beyaz

ahelboy

Üye
arkadaşlar şöyle bir sorum olacak cep telefon için balık gözü makro ve geniş lensler satılıyor birde teleskop lens link leri buraya koyuyorum. bu iki linkteki bunları deneyerek alabileceğim bir yer arıyorum İstanbul Avrupa yakasında youtube den bazı videolara baktım bazıları gerçekten çok güzel bazılarıda ekrandanın kenarında siyahlık oluşturuyor bu tarz ürünleri deneyip alabileceğim bir yer arıyorum doğubank tahta kale tarına gidip bakmayı düşünüyorum ama birde kullanıcılara sorayım dedim.

mesut6464

Üye
benide ekle :D

avci123456789

Üye
Bende galaxy s3 var güç tuşu çok gevşek normal mi acaba?

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
beni de ekle kardeş çakıl mavisi

k_karetta

Üye
merhaba benıde eklersen sevınırım 16 gb gri :)

bytllh

bytllh

Üye
belki telefonun güncelleme yaptığı için neti o yüzden kasıyordur

bydermen

Üye
Model: GT-I9300
Country: Turkey
Version: Android 4.1.2
Changelist: 1287119
Build date: Thu, 27 Jun 2013 15:44:00 +0000
Product Code: TUR
PDA: I9300XXEMF6
CSC: I9300OJVEMF1
MODEM: I9300XXEMA5

VAR MI DENEYEN ARKADAŞLAR?

riveryilmaz

riveryilmaz

Üye
Kim kimi nereye ekliyor :) benide ekleyin o zaman beyaz.

46ceran46

46ceran46

Üye
benide ekle titanyum gray

elleya081

Arkadaslar ben telefonumi baya kurcaladim ve kiesten en son kurtarma moduna alip tekrar stock rom yukledim ama suan orijinal mi bilmiyorum.icim icimi kemiriyor.cihaz hakkinda bolumune girince android surumu ksrnel vs. Gibi yerlerde ne yazmali

Üst Alt