codblackops2
Üye
S Voice kullanmayanlar
S Voice i açıp
Menü > Settings > Open via home key i devre dışı bırakırsa menu tuşu tepkisini 2 kat hizlandirabilirler.
iste bunu ariyordum
dostumS Voice kullanmayanlar
S Voice i açıp
Menü > Settings > Open via home key i devre dışı bırakırsa menu tuşu tepkisini 2 kat hizlandirabilirler.
dostumTeşekürler..
iste bunu ariyordumdostum

Sabredebilirsen biraz daha para biriktirip S4 al tabiki arasında 400 tl fark ediyor ben sabredip S4 ü tercih ederim şahsen..S3 için se şunu söyliyeyim hala iyi telefon ..Peki beyler s3 şuanda 1100-1300 arası bu fiyat verdigimz para degermi donanımsal kamera ve her türlü bakımdan detaylı bi yorum beklıyorum yoksa 3-4 ay daha bekle s4 mü al diyosunz bi yardımcı olun kardeşlerim
valla kardeş kendim de deniyorum.. videodaki gibi ses kısma menü ve açma tuşuna basılı tutunca download geliyor..il başta WARNING diye uyarı geliyor sonra continue demek için ses açma tuşuna basmak yeterli..ses açma tuşuna basınca recovery menüsü çıkıyor karşıma.kendim orjinal yazılım kullanıyorum..eğer böyle bir şey ile karşılaşan varsa biri el atsın buraya...bu arada videodaki odinle root atma zaten...
S3 ile ilgili soruydu codblack tabiki note 2 de süper .
arada note 2 var s4ten önce![]()
4.2.2 nin leakini kurdum.
Ayarlar menusu ve bildirim cubugunu begenmedim
İsinma artmis.
4.1.2 nin aksine arkaplanda uygulamalar acik olunca takilmalar oluyor, ram yonetimi kotu.
Sonuc olarak 4.1.2 ye geri donus yaptim, Samsungla işimiz var resmi surumde boyle olacaksa.