Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sadoece.

Üye
Üstad n.o.v.a yı nerden indirdiysem çalışmadı sizin linki deniyim dedimlink ölmüş yeniler misiniz?

omursevim

omursevim

Üye
arkadaşlar bu son güncelleme ne işe yaradı bilen var mı

ımpheatusm

Üye
Ben kies üzerinden son güncellemeyi yaptım ama hala sürüm olarak 4.1.2 gözüküyo ve hiç bir özellik gelmedi yazılım güncellemeye girdiğimde de son yazılım güncellemesi diyo bi bilgisi olan varmı

omursevim

omursevim

Üye
Ben kies üzerinden son güncellemeyi yaptım ama hala sürüm olarak 4.1.2 gözüküyo ve hiç bir özellik gelmedi yazılım güncellemeye girdiğimde de son yazılım güncellemesi diyo bi bilgisi olan varmı
Evet sürüm bendede değişmedi bu güncelleme 4.1.2 iyileştirmek için yapılmış, Öyleyse 4.2.2nin gelmesine daha epey var.

aaeerr

aaeerr

Üye
4.2.2 yukledim ama perisan etti beni. Bir daha asla resmi rom cikmadan yuklemem.

goksel722

goksel722

Üye
beni de ekleyin şu uzuuun s3 listesine :D Mermer beyazı :)

Sixee1905

Sixee1905

Üye
Benide yaz :)

grknts

Üye
16 gb çakıl mavisi

aaeerr

aaeerr

Üye
16gb beyaz

sefakaryel

Üye
16 gb beyaz benide ekleyin ..
ayrıca telefon her iki yan tarafından kasadan çatladı neyden olduğunu bilmiyorum garanti kapsamı içindemidirir. kvk

cemozt4

Üye
arkadaşlar bu son güncelleme ne işe yaradı bilen var mı
Güncellemeyi yaptım ve şuan batarya ve RAM kullanımında iyileştirme olduğunu söyeyebilirim 650mb vuran RAM şuan 500 550MB arası ayrıca bataryamda yarım günlük bi extra oldugunu hissettim umarım 4,2 güncellemesi ile inşallah samsung yakışanı yapıcak

53 rizeli

53 rizeli

Üye
Arkadaşlar bende neden güncelleştirme gözükmüyor

omursevim

omursevim

Üye
53 rizeli

53 rizeli

Üye
En yeni güncelleştirmeler zaten yüklendi yazıyor.

dolunay32

Üye
S cevirmen e turkce dil ekleniyor mu

kuşçu

Üye
Galaxy S3 video/fotoğraf çekerken zoom yapamıyorum.Ne ekrandan ne de yandaki ses tuşlarından zoom yapılmıyor bunun bir çözümü var mı?

erkin2503

Üye
bugün bir güncelleme geldi neyin nesidir bu

sadoece.

Üye
16 gb beyaz

İsmimi görmedim :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Mermer beyazi nickimi yazin araniza yeni geldim

GT-I9300 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi