Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

omursevim

omursevim

Üye
Online olan varmı bana yardım etsin lütfen.Paranoid android rom yükleyeceğim ama siyah karnel yükleyip flashlamam gerekiyormuş bu nasıl yapılıyor CWM den yüklemek yeterlimi oluyor karneli ayrıca flashlamak gerekiyormu,gerekiyorsa nasıl yapıcaz deneyimli biri lütfen
anlatsın...Aramaştırdım internette ama konuyla alakalı bişey bulamadım..Uğraştırmak istemem ama gerçekten bulamadım link de olabilir..teşekürler..
http://www.maxicep.com/samsung-andr...s3-v1-9-1-samsung-galaxy-s3-i9300-800407.html
şu linkteki ...
Bu konu iptal oldu arkadaşlar .Yazıyı kaldıramadım kusura bakmayın

sonuykuu

Üye
sonuykuu bende s3 kullanıyorum.

muradr

Üye
merhaba arkadaşlar otg kablo ile oyun kolu bağlayıp oyun oynamak istiyorum modern combat 3 te deniyorum olmuyor. Tuşlar her biri farklı bir şey yapıyor.

şirinler1990

Üye
Samsung siii 16 gb çakil mavisi yeni aldim ekleyin

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
Artık bi S4 kullanıcıları kulübü de gerekiyor ama.

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar S3 Orjinal 4.0.4 olan romlarından birinde siyah karnel yüklüydü bu hangi sürümündeydi hiç bilgisi olan varmı ben kullandım iyi hatırlıyorum.Tekrar onu kurmayı düşünüyorum.

sdstc

Üye
beni de ekleyin beyaz

Tiko1

Üye
beyaz 9305

Tiko1

Üye
beni de yazın :) beyaz 9305

arifolcaytu

Üye
benide ekleyın

ekrematun

Üye
S4 icin navi tel nerden bulabilirim

omursevim

omursevim

Üye
arkadaslar 4.2.2 de bulunan hani ekrana basılı tuttugumuzda görev yöneticisini geri dönüş ayarlar kısa yolu çıkaran yelpaze şeklinde bir uygulama vardı
Adı nedir nerden indirebilirim.

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar odin ile android 4.0.4 ;e geri dönsem yüklesem sorun çıkarmı rot falan gerekirmi..

lion414141

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben s3 almaya karar verdim, daha doğrusu siparişte verdim :)

Fakat araştırıyorum, donmalar, kapanmalar vs. şikayetlerle dolu sanal alem, kimiside çok memnun.Gerçekten sorunlu telefon mu?

Benim ilk akıllı telefonum olucak inşallah, yani telefona aşırı yüklencekte değilim, sosyal ağlarda gezerim, arada oyun oynarım (oda büyük ihtimal temple run olur :D ) vs. Sizce işimi rahatça görür mü?

He tabi android dünyasına dalınca sadece bunlarla kısıtlı kalır mıyım bilemicem :)

Tabiki gönül ister s4 almak veya daha iyisini almak ama bütçe max. bu kadar çıkıyor.Sizde böyle sorunlar oluyor mu ne diyorsunuz bu konuda..

Teşekkürler

asx5

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben s3 almaya karar verdim, daha doğrusu siparişte verdim :)

Fakat araştırıyorum, donmalar, kapanmalar vs. şikayetlerle dolu sanal alem, kimiside çok memnun.Gerçekten sorunlu telefon mu?

Benim ilk akıllı telefonum olucak inşallah, yani telefona aşırı yüklencekte değilim, sosyal ağlarda gezerim, arada oyun oynarım (oda büyük ihtimal temple run olur :D ) vs. Sizce işimi rahatça görür mü?

He tabi android dünyasına dalınca sadece bunlarla kısıtlı kalır mıyım bilemicem :)

Tabiki gönül ister s4 almak veya daha iyisini almak ama bütçe max. bu kadar çıkıyor.Sizde
böyle sorunlar oluyor mu ne diyorsunuz bu konuda..

Teşekkürler

Ben alalı 7 ay oldu daha bir defa kapanmadı agır kullanımda bile. 3. Defa 2 metreden düşürdüm korumasız ve kılıfsız en ufak bir cizik oluşmadı. Kısaca ben memnunum

- - - Eklendi - - -

Güncellemeyi yaptım ve şuan batarya ve RAM kullanımında iyileştirme olduğunu söyeyebilirim 650mb vuran RAM şuan 500 550MB arası ayrıca bataryamda yarım günlük bi extra oldugunu hissettim umarım 4,2 güncellemesi ile inşallah samsung yakışanı yapıcak

Keşke güncellemeseydim müzik çalar sesi cok azaldı geri dönmenin bir yolu varmıdır acaba

mevozi

mevozi

Üye
Odin ile 4.2.2yi nasil yukleyecem bana bilgi verebilecek var mi dostlar :))

alikucuk

Üye
arkadaşlar s3 üm durduk yere masanın üstünde duruken çöktü ve ondin bax larla olmuyor faıled mi nedir ondan oluyor cwm moda geçiyor dowland moda da geçiyor şarj alıyor ama açilmiyor s3 yazisi geliyor orda kalıyor bir bilgisi olan warmı yardım

dragonaxe

Üye
arkadaşlar s3 üm durduk yere masanın üstünde duruken çöktü ve ondin bax larla olmuyor faıled mi nedir ondan oluyor cwm moda geçiyor dowland moda da geçiyor şarj alıyor ama açilmiyor s3 yazisi geliyor orda kalıyor bir bilgisi olan warmı yardım
Odin ile tekrardan yükleyiniz !

alikucuk

Üye
kardeş 500 tl lik bax denediler olmadı odinle ben defalarca denedim olmuyor teli görüyor ama hata weriyor daha başlamadan failed diyor jtag olucak dediler onuda yapan yeri bulamıyorum

adReeeee

Üye
Benide ekleyin arkadaşlar beyaz s3

yalnız benim birkaç sorum olacak öyle çok kurcalayan birisi değilim telefonu

24 saatte 15 er dakikalık 2-3 görüşme ortalama
45 dakika wifi
kesintisiz 2 saat msj
45 dakikada oyun

buna rağmen şarjım 2. günü görmemekte ve ben bunları 24 saat içinde yapıyorum bazı tanıdıklarım var elinden düşmüyor telefon 14 saat kullanıyor oyunda wifide bildiğin telefona tecavüz ediyor benim batarya sıkıntılı olabilirmi acaba diye düşünüyorum daha 1 hafta oldu avea bayinden alalı

Üst Alt