Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Ne yaptın be bilader ; daha önce burda sammobile sitesinin güncelleme tarihi ile ilgili yaptığı açıklamayı paylasmıstım. Haziran ayında büyük ihtimal başlarlar ; en kötü ihtimal temmuz olur.
http://www.maxicep.com/samsung/samm...4-2-2-guncelleme-tarihi-aciklandi-788409.html

Keşke erken çıksa ben sürekli takip ettiğim için durum bunu gösteriyor. Çünkü note 3 çıkmasından sonra dağıtıma başlanır. Ama şuan note3 için esnek ekran üzerinde çalışılıyor. Tahminler bu yönde olabilir

furkanyceda

Üye
Sorum olacakti galaxy s3lerde msjlasma ileti baloncuklarinin rengini nasil degistirecez?????

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Keşke erken çıksa ben sürekli takip ettiğim için durum bunu gösteriyor. Çünkü note 3 çıkmasından sonra dağıtıma başlanır. Ama şuan note3 için esnek ekran üzerinde çalışılıyor. Tahminler bu yönde olabilir
Kardeşim sammobile da sürümün hazır olduğu konuşuluyor (4.2.2) ortadaki tek muamma ; sızıntı sürümün piyasaya surulup , surulmeyecegi :oke: yani samsung bu sürümu sızdırmadan direk cihazlarada verebilir. Bana göre en erken Haziran 15 , en geç temmuz sonu gibi dağıtıma başlarlar :oke:

- - - Eklendi - - -

Sorum olacakti galaxy s3lerde msjlasma ileti baloncuklarinin rengini nasil degistirecez?????

Mesajlar / Ayarlar / Kabarcık sitili :oke:

kubilay_oral

Üye
1 aydır ben de kullanıyorum.

furkanyceda

Üye
Kardeşim sammobile da sürümün hazır olduğu konuşuluyor (4.2.2) ortadaki tek muamma ; sızıntı sürümün piyasaya surulup , surulmeyecegi :oke: yani samsung bu sürümu sızdırmadan direk cihazlarada verebilir. Bana göre en erken Haziran 15 , en geç temmuz sonu gibi dağıtıma başlarlar :oke:

- - - Eklendi - - -

Mesajlar / Ayarlar / Kabarcık sitili :oke:

Saolsında onun dışında bi programla falan olbilirmi farkli renkler?

AlicanL920

Üye
arkadaşlar arkadaşimda s3 mini var Google store durduruldu diyo nasıl çözeriz bunu yardım eder misiniz :)?

muratgün

Üye
Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda da yardım bekliyorum. Telefonum S3. Dosyalar içinde bir dosya var bir türlü silemiyorum. Silmek istediğim de silinemiyor diye uyarı veriyor. Dosya ismini degistirmek istediğim de dosya kullanımda diyor. Virüs programı ile taradim birsey bulamadı. Ayrıntılara baktım son değiştirme tarihi 1970 görünüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

omursevim

omursevim

Üye
Ya arkadaşlar telefon bazen güvenli mod , da açılıyor. Bunun ney ile alakası var..

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaşlar telefon bazen güvenli mod , da açılıyor. Bunun ney ile alakası var..

muradr

Üye
beyaz

murat_cs78

Üye
Bende varım arkadaşlar :))

omursevim

omursevim

Üye
4.2.2 çıkmış arkadaşlar odin aracılığı ile yükleyebilirsiniz...
veya burda indirebilirsiniz.

rarslan87

rarslan87

Üye
4.2.2 çıkmış arkadaşlar odin aracılığı ile yükleyebilirsiniz...
veya burda indirebilirsiniz.
ben de yükledim. akıllı kaydırma falan yoktu. acaba sızıntı sürüm olduğundan mı

omursevim

omursevim

Üye

i_miss_you

Üye
merhaba arkadaşlar... svoice mobil bağlantı kullanıyor ya. internet bağlantısı için ücret gidermi... faturada süprizle karşılaşmıyayım...

rarslan87

rarslan87

Üye
Evet bendede yok bendeki sürüm kasıyor biraz seninki nasıl
İsrail sürümü,mu sendekide
sammobile in verdiği linkten indirdim. kurduktan sonraa sistem ui durduruldu vs hataları yüzünden geri dönecektim eski sürüme,fakat formatladıktan sonra kendine geldi ve eskisinden daha iyi oldu.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
merhaba arkadaşlar... svoice mobil bağlantı kullanıyor ya. internet bağlantısı için ücret gidermi... faturada süprizle karşılaşmıyayım...

Internet paketın yoksa , faturadaki suprıze hazırla kendını.

barmen3334

Üye
arkadaşlar bana s3 telefona sygic navigasyon nasıl yüklenir yardım arkadaşlar

loserneu

Üye
Arkadaşlar,
bir konuda destek istiyorum. S3 cihazımı güncellemek istiyorum. Tam anlamıyla acemiyim.
İzlenecek yolu yazarsanız, bu işlemi yapacağım. İşlemi sırasıyla nasıl yapmam gerekiyor? (ana başlıklarını yazarsanız araştırarak detaylarını bulabilir)
O kadar çok okudum ki beynim bulandı.
Lütfen desteğinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

barmen3334

Üye
zafer nerde var bana yardımcı olsana hangi bölümde

Üst Alt