Samsung Galaxy S3 Ekran Çiziği Bıkkınlık verdi

Sponsorlu Bağlantılar

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi

Evet, ben yapıştırdım. Bu biraz farklı. Sabunlu su falan kullanıyorsun. Zaten satın aldığında kılavuzda yazıyor yapman gerekenler. Youtube videosu da var. Rahat yani yapması aslında çoğuna göre. Çünkü önce yüzeyi sabunlu su ile ıslattığından dolayı yanlış yapıştırma lüksün yok istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, sonrada sabunu dışarı atıyorsun olay bitiyor. Ben pdateknoloji.com'dan aldım. Google arama motoruna yaz: Samsung IPG pdateknoloji arat :-)
Bende pdateknolojiden alıcam sanırım :hmmm fakat bana biri bir koruyucu daha önerdi önlü arkalı Markası Clear-Coat işte bu buyur bak ben inceledim şahsen tamamanıda okudum çok hoşuma gitti oda senin teknik sabunlu biraz farklı geldi fakat bana istersen bi gözatabilirsin

PremiumWork

PremiumWork

Üye
bende alcam clear coat daha once arkadasim nexsusa aldi ilk basta yapistiramadi 2. Sefer yamuk yapistirdi yikadik falan 3. Tam oldu ekrandan taviz vermiyor tavsiye ederim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ewt drop testlerde sonuç felaket oluyo. bende ekran çizilmesin diye ekran koruyucu aldım telin arkası içinde kılıf aldım. nette bi adam bıçakla fruit ninja oynuyo telde sorun olmuyo ama seninki nasıl çizilmiş anlamadım.
Bıçak vb. maddeler telefonu çizmez aslında asfalta düşünce anlaşılır her şey :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

krazy

krazy

Üye
Bende alali 3 gun oldu ekranda cizikler olustu gumus bi kupem vardi o kulagmdayken knusmustum acaba bu sebebden dolayi olabilirmi cok ince bi cizik dikkatli bakman gerekiyo gormen icin ama s3 olunca koyuyo adama

- - - Eklendi - - -

Bende alali 3 gun oldu ekranda cizikler olustu gumus bi kupem vardi o kulagmdayken knusmustum acaba bu sebebden dolayi olabilirmi cok ince bi cizik dikkatli bakman gerekiyo gormen icin ama s3 olunca koyuyo adama

Üst Alt