avcitalip
Üye
Ekranı Çalışan Temiz Arızalı Samsung Galaxy SIII arıyorum !
arkadaşlar s3'ümün ekranı kırıldı ve servis dünyanın parasını istedi,eğer s3'ü arıza yapmış ve hurda niyetine satmak isteyen varsa 200-300 TL arası fiyat verebilirim eğer elinizde ekran varsa ona da aynı fiyatı veririm bana videoda değişilen parça lazım
*ekranın orijinal olması şarttır !
*ekranın az çizikli olması şarttır ! (gorilla glass 2 zaten,en fazla tahminimce kılcal çizikler olur derin bir yarık varsa teklif bile vermeyin zaten !
*ekranın bu test menülerinden geçebilmesi önemlidir : *#0*# LCD Test Menüsü | #8999*523# LCD Parlaklığı
*ödeme cihaza takıldıktan sonra ekranda problem yoksa yapılacaktır sıkıntı varsa zaten iade edilir
*Türkiye'de satılan I9300'e ait olması şarttır
Not:şimdi para gelmeden ekranı yollamam diyebilirsiniz,haklısınız da ama kendinizi benim yerime koyun ve bir daha düşünün gerçi bunu tekrardan konuşuruz fiyatta bir anlaşalımda en kötü ihtimalle Gittigidiyor gibi aracı bir site kullanırız
ilanlarınızı bekliyorum max 300 TL dediğim gibidir üzeri fiyat kabul edemem...
[video=youtube;_70-W9JjVjg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_70-W9JjVjg#at=15[/video]
*ekranın orijinal olması şarttır !
*ekranın az çizikli olması şarttır ! (gorilla glass 2 zaten,en fazla tahminimce kılcal çizikler olur derin bir yarık varsa teklif bile vermeyin zaten !

*ekranın bu test menülerinden geçebilmesi önemlidir : *#0*# LCD Test Menüsü | #8999*523# LCD Parlaklığı
*ödeme cihaza takıldıktan sonra ekranda problem yoksa yapılacaktır sıkıntı varsa zaten iade edilir

*Türkiye'de satılan I9300'e ait olması şarttır
Not:şimdi para gelmeden ekranı yollamam diyebilirsiniz,haklısınız da ama kendinizi benim yerime koyun ve bir daha düşünün gerçi bunu tekrardan konuşuruz fiyatta bir anlaşalımda en kötü ihtimalle Gittigidiyor gibi aracı bir site kullanırız
ilanlarınızı bekliyorum max 300 TL dediğim gibidir üzeri fiyat kabul edemem...
)

ben takarım ya 400-600 TL arasında sıfır fiyatları değişiyor zaten