Ekranı Çalışan Temiz Arızalı Samsung Galaxy SIII arıyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı Çalışan Temiz Arızalı Samsung Galaxy SIII arıyorum !
arkadaşlar s3'ümün ekranı kırıldı ve servis dünyanın parasını istedi,eğer s3'ü arıza yapmış ve hurda niyetine satmak isteyen varsa 200-300 TL arası fiyat verebilirim eğer elinizde ekran varsa ona da aynı fiyatı veririm bana videoda değişilen parça lazım
[video=youtube;_70-W9JjVjg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_70-W9JjVjg#at=15[/video]​

*ekranın orijinal olması şarttır !
*ekranın az çizikli olması şarttır ! (gorilla glass 2 zaten,en fazla tahminimce kılcal çizikler olur derin bir yarık varsa teklif bile vermeyin zaten ! :oke:
*ekranın bu test menülerinden geçebilmesi önemlidir : *#0*# LCD Test Menüsü | #8999*523# LCD Parlaklığı
*ödeme cihaza takıldıktan sonra ekranda problem yoksa yapılacaktır sıkıntı varsa zaten iade edilir :oke:
*Türkiye'de satılan I9300'e ait olması şarttır

Not:şimdi para gelmeden ekranı yollamam diyebilirsiniz,haklısınız da ama kendinizi benim yerime koyun ve bir daha düşünün gerçi bunu tekrardan konuşuruz fiyatta bir anlaşalımda en kötü ihtimalle Gittigidiyor gibi aracı bir site kullanırız :evet: :oke: ilanlarınızı bekliyorum max 300 TL dediğim gibidir üzeri fiyat kabul edemem...

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Servis kac para istedi merak ettim benn laptop' un ekranı komple 300 tlye değiştirdim :))

Software95

Servis kac para istedi merak ettim benn laptop' un ekranı komple 300 tlye değiştirdim :))

Servisin eline düşene eyvahlar olsun. Çayda şıra oynamak gibi :ehe

- - - Eklendi - - -

İnşallah işine yarar bişi bulursun Talip'cim :tebessüm:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ya ekranı takarken sen bozarsan? Satıcıda bunu göz önünde bulundurur. O yüzden elden yapman daha sağlıklı kardeşim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Servisin eline düşene eyvahlar olsun. Çayda şıra oynamak gibi :ehe

- - - Eklendi - - -

İnşallah işine yarar bişi bulursun Talip'cim :tebessüm:

inşallah bulurum :)

- - - Eklendi - - -

Ya ekranı takarken sen bozarsan? Satıcıda bunu göz önünde bulundurur. O yüzden elden yapman daha sağlıklı kardeşim.

takarken videoya çekeceğim eklemeyi unuttum :oke: mantıklı değil mi ?

- - - Eklendi - - -

hiç sorma ya öküz servisçiler pentile ekrana 600 TL para istediler :( ben takarım ya 400-600 TL arasında sıfır fiyatları değişiyor zaten :evet:

komando04

komando04

Üye
inşallah bulursun talip

GangnamStyLe

Üye
Arkadaşım İnşallah BULURSUN

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Onu eklemen iyi olmuş çünkü diğer türlü satan çıkmazdı kardeşim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

exici12345

Üye
İnşallah bulursun kardeş

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah bulursun kardeş

İnşallah,zaten şuanda 5-6 kişiden mesaj aldım ama hepsi 370 ile 400 TL arası fiyat verdi ben ise 450 den aşağı veremiyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

gittigidiyor'dan alırsanız sıfır risk sistemiyle beraber kredi kartınıza 12 Taksite bölebilirsiniz bunuda hatırlatıyım fakat gittigidiyor benden 50 TL komisyon aldığı için fiyat 500 TL olur bunuda bildiriyim :oke: :evet:

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
bence 450'den aşağı verme sonuçta telefon sağlam dimi ? :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
evet Duhan,dediğim gibi 450 TL'den aşağı 1 kuruş inemem :evet:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt