Samsung Galaxy S3 Ekran Çiziği Bıkkınlık verdi

Sponsorlu Bağlantılar

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Ekran Çiziği Bıkkınlık verdi
Arkadaslar Daha telefonu alalı 2 hafta oldu telefonda 2.çizik olustu nası olduğunu bile anlayamıorum artık
Gorilla glas 2 ye ne oldu peki bu telefonda İlk çiziği fazla önemi yok belki uzun olmasına rağmen kılcal bir çizik dikkat etmedikce görnmüyor ilk çizik dizimkadar mesafeden düsdüğü halde olustu 2. çizik ise cebimde Ekranın sağ üst kösesinde ufak fakat tırtıklı hafif bir çizik flip cover kılıf olmasına rağmen nası oluyor anlamadm. Amacım telefonu kötülemek değil tüm özelliklerinden fazlasıyla memnunum fakat gorilla glas 2 var diye telefonu şahlandırıyorlar okadar drop test var internette birçoğunu izledim fakat fasa fiso olduğunu anladım ve en çok koyan ise telefonum daha 2 haftalık ekranda 1 den fazla çizik var Morelim çok bozuldu bu olaya oysaki telefonun daha ilk taksidi ödenmemişken

FeC!

FeC!

Üye
:hmmm

m-eri

Üye
ewt drop testlerde sonuç felaket oluyo. bende ekran çizilmesin diye ekran koruyucu aldım telin arkası içinde kılıf aldım. nette bi adam bıçakla fruit ninja oynuyo telde sorun olmuyo ama seninki nasıl çizilmiş anlamadım.

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
ewt drop testlerde sonuç felaket oluyo. bende ekran çizilmesin diye ekran koruyucu aldım telin arkası içinde kılıf aldım. nette bi adam bıçakla fruit ninja oynuyo telde sorun olmuyo ama seninki nasıl çizilmiş anlamadım.
Bence telefonun camı gayet ince ve çizilmeye karşı meilli ekran koruyucu almakda gec kalmıs olabilirim

Androidsever

Androidsever

Üye
Üstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı :D

Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat

Yani dediğim gibi :) eger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi ve HacKLess
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi

Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat

Yani dediğim gibi :) eger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim :)
Valla çok saol kardeşim sen :) eğer soylemeseydin neydiği belirsiz çizikler devam edecekti evet tırnak yeme alıskanlığından oldu baska bir olanak göremiyorum bu stresten olan pis alıskanlığı artık umarım bunun sayesinde bırakırım :oke:

enes122

enes122

Üye

Evet ne tuhaftır ki zamanında 5800 kullanıyordum yer e filan düşerdi birşey olmazdı ama en sonunda tırnak yüzünden çizildi ekran bayağı bi tehlikeli bu tırnaklar :D

Androidsever

Androidsever

Üye
Valla çok saol kardeşim sen :) eğer soylemeseydin neydiği belirsiz çizikler devam edecekti evet tırnak yeme alıskanlığından oldu baska bir olanak göremiyorum bu stresten olan pis alıskanlığı artık umarım bunun sayesinde bırakırım :oke:

Yardımcı olabildiysem sevindim fazla stres yapma kardeşim :)

PriZm

PriZm

Üye

çok ilginç.benim ekranın tam ortasında da tırnak büyüklüğünde bir çizik oluşmuştu hiç tırnaktan olabileceği aklıma gelmezdi:D

- - - Eklendi - - -

bayağı bi tehlikeli bu tırnaklar :D
aynen :D

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabildiysem sevindim fazla stres yapma kardeşim :)
Bide ekranları çok pahalı diye duydum 600-750 tl arası diye aslı varmı bilmiorum ama sadece ekran değişmiyormuş ön panel komple değişiyormuş oyüzden bukadar pahalıymış sanırım

Androidsever

Androidsever

Üye
Bide ekranları çok pahalı diye duydum 600-750 tl arası diye aslı varmı bilmiorum ama sadece ekran değişmiyormuş ön panel komple değişiyormuş oyüzden bukadar pahalıymış sanırım

Aynen öyle kardeşim

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Ekrana bir jelatin yapıştırsam çiziği çok belli edermi acep :hmmm her ihtimale karsı artık önlem almak lazım

PriZm

PriZm

Üye
Ekrana bir jelatin yapıştırsam çiziği çok belli edermi acep :hmmm her ihtimale karsı artık önlem almak lazım
benim telefonun ekranı öyle çizildikten sonra mat olmayan ekran koruyucu ile kapattım.şimdi o çizik neredeyse hiç belli olmuyor ama ekran koruyucu telefonun ekranından daha beter çiziliyor :D

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi

benim telefonun ekranı öyle çizildikten sonra mat olmayan ekran koruyucu ile kapattım.şimdi o çizik neredeyse hiç belli olmuyor ama ekran koruyucu telefonun ekranından daha beter çiziliyor :D
Kardeşim Sorun değil jelatin istediğkadar çizilebilir fazla yıpranınca yenisini alır takarık problem yok bu arada senn demi S3 Çizildi ?

PriZm

PriZm

Üye
Kardeşim Sorun değil jelatin istediğkadar çizilebilir fazla yıpranınca yenisini alır takarık problem yok bu arada senn demi S3 Çizildi ?
bendeki telefon S3 değil S1.Corning Gorilla Glass var.

telefonu bisikletle giderken çakıllı yola düşürmüştüm bir gram çizik yoktu ama bir tırnak ekranın ortasında 1 Cm lik çizik yaptı :s

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi

bendeki telefon S3 değil S1.Corning Gorilla Glass var.s
telefonu bisikletle giderken çakıllı yola düşürmüştüm bir gram çizik yoktu ama bir tırnak ekranın ortasında 1 Cm lik çizik yaptı :s
Anladım Kardesim G.o sanada gerçekten Telefonun ekranının çizilmesi adama koyuor hele birde pahalı ve yeni olunca

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu gorilla cok acayip bicak dayasan bisey olmaz ama en ufak gorunmez kazada ciziliyo telefon elimde dururken cizilmisligi bilr olmustur sadece dizime koymustum nasil oldu anlamadim. ama kac kez yere dustu hic bi dusmede etkilenmedi

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
bu gorilla cok acayip bicak dayasan bisey olmaz ama en ufak gorunmez kazada ciziliyo telefon elimde dururken cizilmisligi bilr olmustur sadece dizime koymustum nasil oldu anlamadim. ama kac kez yere dustu hic bi dusmede etkilenmedi
Valla aynen dediğin gibi kardeş adamlar çok ağır darbelere karşı dayanıklı fakat en ufak darbeye karşıda çizilebilen bir ekran tasarlamışlar

enes122

enes122

Üye
Valla aynen dediğin gibi kardeş adamlar çok ağır darbelere karşı dayanıklı fakat en ufak darbeye karşıda çizilebilen bir ekran tasarlamışlar

Garip biraz bu şuna benziyor karıncayı yüksekten yere bırak bisey olmaz hayvana ama elinle biraz bastirdihin zaman geberiyo hayvancagiz :D

• Beğen
Tepkiler: HolyCarboy

Üst Alt