avcitalip
Üye
Samsung Galaxy SIII için koruyucu film önerilerinizi bekliyorum !
arkadaşlar çok kaliteli filmler arıyorum çünkü kılıf kullanmaktan nefret ediyorum aslına bakarsanız koruyucu filmde kullanmak istemiyorum çünkü ekranı kontrol ederken beni gıcık ediyor bazıları var mesela mübarek kasapların et kesme tezgahı gibi kap kalın onlara gıcık oluyorum telefonun görüntüsünü bozuyor
benim sizlerden istediğim cihazın üzerinde belli olmayacak şekilde film önermeniz
samsung GT-S5620 Monte'nin ilk aldığınızda üzerinde olan jelatin gibi bir jelatin istiyorum yani telefonun üzerinde jelatin olduğu belli olmayacak şekilde
benim bildiğim birkaç marka var
örneğin IPG,tam istediğim gibi aslında ;
ve T.Tec ;
sizce bunlardan birisini mi alıyım yoksa daha iyi markalarda var mı ?
NOT : Kılıf Kullanmayacağım,yani cihazı bir yere bıraktığımda da cihazı koruması gerekiyor !
NOT2 : Neden jelatin alıyorsun bu telefonlarda Gorilla glass 2 var diyeceksiniz,haklısınız bende eskiden öyle düşünüyordum ama gorilla glass'ta bir yere kadar babamın s2 sine bakıyorum ekranı hep çizik tabi kılcal çizikler
bende cihazı sıfır aldığım için zarar görmesini istemiyorum 
- - - Eklendi - - -
he bu arada bazı jelatinler fabrika'da yamuk yumuk kesiliyor yapıştırırken sıkıntı oluyor bunuda dikkate alın !
benim sizlerden istediğim cihazın üzerinde belli olmayacak şekilde film önermeniz
samsung GT-S5620 Monte'nin ilk aldığınızda üzerinde olan jelatin gibi bir jelatin istiyorum yani telefonun üzerinde jelatin olduğu belli olmayacak şekilde
benim bildiğim birkaç marka var
örneğin IPG,tam istediğim gibi aslında ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve T.Tec ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizce bunlardan birisini mi alıyım yoksa daha iyi markalarda var mı ?
NOT : Kılıf Kullanmayacağım,yani cihazı bir yere bıraktığımda da cihazı koruması gerekiyor !
NOT2 : Neden jelatin alıyorsun bu telefonlarda Gorilla glass 2 var diyeceksiniz,haklısınız bende eskiden öyle düşünüyordum ama gorilla glass'ta bir yere kadar babamın s2 sine bakıyorum ekranı hep çizik tabi kılcal çizikler
bende cihazı sıfır aldığım için zarar görmesini istemiyorum 
- - - Eklendi - - -
he bu arada bazı jelatinler fabrika'da yamuk yumuk kesiliyor yapıştırırken sıkıntı oluyor bunuda dikkate alın !

ben bugün bir çarşıda dolaşıyım burada varsa alıyım yoksa internetten alıp kendim takacam

bir de arka yuzu polikarbon