Samsung Galaxy SIII için koruyucu film önerilerinizi bekliyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII için koruyucu film önerilerinizi bekliyorum !
arkadaşlar çok kaliteli filmler arıyorum çünkü kılıf kullanmaktan nefret ediyorum aslına bakarsanız koruyucu filmde kullanmak istemiyorum çünkü ekranı kontrol ederken beni gıcık ediyor bazıları var mesela mübarek kasapların et kesme tezgahı gibi kap kalın onlara gıcık oluyorum telefonun görüntüsünü bozuyor

benim sizlerden istediğim cihazın üzerinde belli olmayacak şekilde film önermeniz

samsung GT-S5620 Monte'nin ilk aldığınızda üzerinde olan jelatin gibi bir jelatin istiyorum yani telefonun üzerinde jelatin olduğu belli olmayacak şekilde

benim bildiğim birkaç marka var

örneğin IPG,tam istediğim gibi aslında ;

ve T.Tec ;

sizce bunlardan birisini mi alıyım yoksa daha iyi markalarda var mı ?

NOT : Kılıf Kullanmayacağım,yani cihazı bir yere bıraktığımda da cihazı koruması gerekiyor !

NOT2 : Neden jelatin alıyorsun bu telefonlarda Gorilla glass 2 var diyeceksiniz,haklısınız bende eskiden öyle düşünüyordum ama gorilla glass'ta bir yere kadar babamın s2 sine bakıyorum ekranı hep çizik tabi kılcal çizikler :ağlarım: bende cihazı sıfır aldığım için zarar görmesini istemiyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

he bu arada bazı jelatinler fabrika'da yamuk yumuk kesiliyor yapıştırırken sıkıntı oluyor bunuda dikkate alın !

TheMadness

TheMadness

Üye
İlk aldığımızda gözümüz gibi bakardık, şimdi toprakta oynuyoruz :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ipg al

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim bildiğim daha iyisi yok kardeşim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
IPG al kardeşim şu an için en iyi film kılıfa da gerek kalmıyor :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
incitemfm

incitemfm

Üye
Nasıl ya benimkinde toz bile yok. Napican filmi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl ya benimkinde toz bile yok. Napican filmi

çizilmiyor mu yani ?

benim telefon beyaz çizilirse çok belli eder diye korkuyorum mesela sehbanın üzerine bırakıyorsunuz birincide birşey olmuyor ama aradan bir ay falan geçiyor sürekli sert bir yerlere koyuyorsunuz 1 ay sonra bakıyorsunuz ki cihazınızın arkasında kılcal çizikler var

daha sonra kot pantolon giyiyorsunuz yürürken telefon cebinizde hareket ediyor ve ekranında aynı şekilde sinir bozucu kılcal çizikler oluşuyor ben bu yüzden film taktırmak istiyorum :)

sen kaç aydan beri koruyucusuz kullanıyorsun ? bir bakarmısın arkasına ve önüne kılcal çizikler var mı diye ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
çizilmiyor mu yani ?

benim telefon beyaz çizilirse çok belli eder diye korkuyorum mesela sehbanın üzerine bırakıyorsunuz birincide birşey olmuyor ama aradan bir ay falan geçiyor sürekli sert bir yerlere koyuyorsunuz 1 ay sonra bakıyorsunuz ki cihazınızın arkasında kılcal çizikler var

daha sonra kot pantolon giyiyorsunuz yürürken telefon cebinizde hareket ediyor ve ekranında aynı şekilde sinir bozucu kılcal çizikler oluşuyor ben bu yüzden film taktırmak istiyorum :)

sen kaç aydan beri koruyucusuz kullanıyorsun ? bir bakarmısın arkasına ve önüne kılcal çizikler var mı diye ?
Ekrani kirilir ama cizilmez talip gorilla var ya :D bir de arka yuzu polikarbon :D

El-CD

El-CD

Üye
Benim sana tavsiyem mat ekran koruyucudur :oke: Güneş ışığını vs. ' de yansıma yapmaz ve parmakların çok daha kolay hareket eder şeffaf'a göre ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Ekrani kirilir ama cizilmez talip gorilla var ya :D bir de arka yuzu polikarbon :D

kanka ben zaten hor kullanmam,sadece dediğim gibi zamanla s2 de olduğu gibi kılcal çizikler olur diye korkuyorum polikarbon olunca çizilmiyor mu ?

- - - Eklendi - - -

Benim sana tavsiyem mat ekran koruyucudur :oke: Güneş ışığını vs. ' de yansıma yapmaz ve parmakların çok daha kolay hareket eder şeffaf'a göre ;)

onlara gıcık oluyorum işte tırtıklı oluyorlar birde ekranda takılı olduğu belli olmasın istiyorum

El-CD

El-CD

Üye
Tırtıklı değil aslında :hmmm Ama öyle istiyorsan ipg al sana daha uygun :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tırtıklı değil aslında :hmmm Ama öyle istiyorsan ipg al sana daha uygun :oke:

ben çarşıya inince bir bakarım IPG varmı diye yoksa sipariş veririm internetten ipg alacağım ozaman ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt