Samsung Galaxy S3 Ekran Çiziği Bıkkınlık verdi

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gta'daki arabalar aklima geliyo hizli carpinca bisey olmuyodu yavas sirtunce butun parcalari dagiliyo

• Beğen
Tepkiler: HolyCarboy

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Allah Allah. Bende c6-01 var. Ekranda vida çivi falan sürttüm tık yok. Anahtarla kazıdım falan. Çizik yok.

Not: Niye gelip Symbiancı burda geziyor demeyin. Galaxy SII almaya karar verdim bilgi sahibi olmaya çalışıyorum bazı şeylerde.

S2 dede gorilla glass var sanırım ?

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah. Bende c6-01 var. Ekranda vida çivi falan sürttüm tık yok. Anahtarla kazıdım falan. Çizik yok.

Not: Niye gelip Symbiancı burda geziyor demeyin. Galaxy SII almaya karar verdim bilgi sahibi olmaya çalışıyorum bazı şeylerde.

S2 dede gorilla glass var sanırım ?
Var tabi kardesm fakat gorilla glasin en buyuk dusmani tirnakmis :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HolyCarboy
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi

Yahu atasözleri vallaha çok doğru. İnsanların kendilerine verdikleri zararı başka hiçbişey veremez :hmmm
Aynen Öyle Kardesim Atasözlerinin sastığı görülmemistir zaten :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Var tabi kardesm fakat gorilla glasin en buyuk dusmani tirnakmis :)

İyide tırnak ile algılamıyor ki bu dokunmatikler. Nasıl çizebiliyorsunuz. İletken birşey ile dokunmanız gerek ve tırnak iletken değil O.o

SilentOne

SilentOne

Üye
tırnak demek bnde diyom niye bnim telefondanun camında çizk var

Suyaka

Suyaka

Üye
IPG markalı, önlü arkalı jelatin öneririm. Şahsen kullanıyorum ve bir jelatine göre çok fazla iyi ve korumalı. Fiyatı da 45 TL dolaylarında. Sadece küçük bir tavsiye. Özellikle Flip Cover kullanıyorsanız arka kapağı korumak için mutlaka jelatin kullanmanız gerekir çünkü ikinci bir koruyucu takamazsınız.

TheMadness

TheMadness

Üye
IPG markalı, önlü arkalı jelatin öneririm. Şahsen kullanıyorum ve bir jelatine göre çok fazla iyi ve korumalı. Fiyatı da 45 TL dolaylarında. Sadece küçük bir tavsiye. Özellikle Flip Cover kullanıyorsanız arka kapağı korumak için mutlaka jelatin kullanmanız gerekir çünkü ikinci bir koruyucu takamazsınız.

Ben orjinal flip coverdan almıştım. Dayanıklı hissi vermedi mıknatıslı flip cover aldım. Kılıf gibi arka kısmı kaplıyor. İstersen yarın atarım fotoğrafını

Suyaka

Suyaka

Üye

Ben orjinal flip coverdan almıştım. Dayanıklı hissi vermedi mıknatıslı flip cover aldım. Kılıf gibi arka kısmı kaplıyor. İstersen yarın atarım fotoğrafını

Flip Cover biraz işin görsel boyutu ama mıknatıslı için problem teşkil edebilir deniliyor. Sonuçta manyetik bir alan oluşuyor ne derece etkiler bilinmez. Yine de sen fotoğrafını koy buraya da arkadaşlar da bilgi sahibi olmuş olur. : )

TheMadness

TheMadness

Üye

Flip Cover biraz işin görsel boyutu ama mıknatıslı için problem teşkil edebilir deniliyor. Sonuçta manyetik bir alan oluşuyor ne derece etkiler bilinmez. Yine de sen fotoğrafını koy buraya da arkadaşlar da bilgi sahibi olmuş olur. : )

Mıknatıs küçük. Kapağı dahi zor tutuyor :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Koy bi resim de biz de görelim : )

TheMadness

TheMadness

Üye
Evde değilim. Bu akşam döneceğim eve. Yanımda laptop dahi yok :D 1gb internet paketi almıştım onla idare ediyorum :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Bu arada Turkcell'de 1 gb internet nasıl alınıyor?

cukuleaks

Üye
Üstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı :D

Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat

Yani dediğim gibi :) eger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim :)
Yemin ederim aynısı bana oldu bu tırnak yemeden dolayı. Çok doğru bişey :oke:

- - - Eklendi - - -

Evde değilim. Bu akşam döneceğim eve. Yanımda laptop dahi yok :D 1gb internet paketi almıştım onla idare ediyorum :D
Abi vodafonsan neden 1 gb alıosun sınırsız al :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Dampierre

Dampierre

Üye
Üstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı :D

Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat

Yani dediğim gibi :) eger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim :)

Ayni sekilde n8 i ilk aldigimda gorilla glass a guvendim ve bicak tornavida kapi kolu ne varsa denedim en ufak cizik bile olusmadi. Ancak daha sonra gozum gibi baktim telefona nasil oldugunu bilmedigim bir cizik olustu.

- - - Eklendi - - -

Miknatis telefona cok zararli. Kesinlikle kullanmayin diyorum. N8 de sim kart okumama, telefonun sapitmasi ve kapanip acilmamasi sorunlari oluyordu. Miknatisli flip cover i cikarttim ve sorun falan kalmadi

- - - Eklendi - - -

Miknatis telefona cok zararli. Kesinlikle kullanmayin diyorum. N8 de sim kart okumama, telefonun sapitmasi ve kapanip acilmamasi sorunlari oluyordu. Miknatisli flip cover i cikarttim ve sorun falan kalmadi

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
jelatini nerden aldin kardes bende ii bisi almak istiorumda

- - - Eklendi - - -

Bide siparis verdine gore yapistirmasi cok zor degilmi ya hep kopuk kaliordu ekranda telefoncuya getirmistim o adam bile zor yapistirmisdi okadar diyorum yani senmi yapistirdn kardes

Suyaka

Suyaka

Üye

- - - Eklendi - - -

Bide siparis verdine gore yapistirmasi cok zor degilmi ya hep kopuk kaliordu ekranda telefoncuya getirmistim o adam bile zor yapistirmisdi okadar diyorum yani senmi yapistirdn kardes

Evet, ben yapıştırdım. Bu biraz farklı. Sabunlu su falan kullanıyorsun. Zaten satın aldığında kılavuzda yazıyor yapman gerekenler. Youtube videosu da var. Rahat yani yapması aslında çoğuna göre. Çünkü önce yüzeyi sabunlu su ile ıslattığından dolayı yanlış yapıştırma lüksün yok istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, sonrada sabunu dışarı atıyorsun olay bitiyor. Ben pdateknoloji.com'dan aldım. Google arama motoruna yaz: Samsung IPG pdateknoloji arat :-)

Üst Alt