Var tabi kardesm fakat gorilla glasin en buyuk dusmani tirnakmisAllah Allah. Bende c6-01 var. Ekranda vida çivi falan sürttüm tık yok. Anahtarla kazıdım falan. Çizik yok.
Not: Niye gelip Symbiancı burda geziyor demeyin. Galaxy SII almaya karar verdim bilgi sahibi olmaya çalışıyorum bazı şeylerde.
S2 dede gorilla glass var sanırım ?

Var tabi kardesm fakat gorilla glasin en buyuk dusmani tirnakmis :-)

Aynen Öyle Kardesim Atasözlerinin sastığı görülmemistir zaten
Yahu atasözleri vallaha çok doğru. İnsanların kendilerine verdikleri zararı başka hiçbişey veremez![]()

Var tabi kardesm fakat gorilla glasin en buyuk dusmani tirnakmis![]()
IPG markalı, önlü arkalı jelatin öneririm. Şahsen kullanıyorum ve bir jelatine göre çok fazla iyi ve korumalı. Fiyatı da 45 TL dolaylarında. Sadece küçük bir tavsiye. Özellikle Flip Cover kullanıyorsanız arka kapağı korumak için mutlaka jelatin kullanmanız gerekir çünkü ikinci bir koruyucu takamazsınız.
Ben orjinal flip coverdan almıştım. Dayanıklı hissi vermedi mıknatıslı flip cover aldım. Kılıf gibi arka kısmı kaplıyor. İstersen yarın atarım fotoğrafını
Flip Cover biraz işin görsel boyutu ama mıknatıslı için problem teşkil edebilir deniliyor. Sonuçta manyetik bir alan oluşuyor ne derece etkiler bilinmez. Yine de sen fotoğrafını koy buraya da arkadaşlar da bilgi sahibi olmuş olur. : )

Bu arada Turkcell'de 1 gb internet nasıl alınıyor?

Yemin ederim aynısı bana oldu bu tırnak yemeden dolayı. Çok doğru bişeyÜstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı
Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat
Yani dediğim gibieger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim
![]()

Abi vodafonsan neden 1 gb alıosun sınırsız alEvde değilim. Bu akşam döneceğim eve. Yanımda laptop dahi yok1gb internet paketi almıştım onla idare ediyorum
![]()

Yemin ederim aynısı bana oldu bu tırnak yemeden dolayı. Çok doğru bişey
- - - Eklendi - - -
Abi vodafonsan neden 1 gb alıosun sınırsız al![]()

Üstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı
Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat
Yani dediğim gibieger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim
![]()
Mıknatıs küçük. Kapağı dahi zor tutuyor![]()
Mıknatıs küçük. Kapağı dahi zor tutuyor![]()
jelatini nerden aldin kardes bende ii bisi almak istiorumdaIPG markalı, önlü arkalı jelatin öneririm. Şahsen kullanıyorum ve bir jelatine göre çok fazla iyi ve korumalı. Fiyatı da 45 TL dolaylarında. Sadece küçük bir tavsiye. Özellikle Flip Cover kullanıyorsanız arka kapağı korumak için mutlaka jelatin kullanmanız gerekir çünkü ikinci bir koruyucu takamazsınız.
jelatini nerden aldin kardes bende ii bisi almak istiorumda
jelatini nerden aldin kardes bende ii bisi almak istiorumda
- - - Eklendi - - -
Bide siparis verdine gore yapistirmasi cok zor degilmi ya hep kopuk kaliordu ekranda telefoncuya getirmistim o adam bile zor yapistirmisdi okadar diyorum yani senmi yapistirdn kardes