babasto4
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak ip4 tr ye gelmeden elimdeydi amerikadan getirttim gayette biliyorum vidget geçişlerinde kasıyo telefon anten sorunu şarj sorunu sorunda sorun wave 2 bnce kat kat daha iyi iphone 4 ten sarjı yarı yolda bırakır orda burda çekmez etmez arada kasar ekranı daha ufak kameraları aç yan yana ekran parlklğını fulle bak bakalm hangisi daha net gösteriyo bana böyle şeylerle gelme ayrıca burda konu wave 2 vs ip4 değil adam s2 diyo ya özellikleri gömer bırakır ip4 ü hala ip4 diyolar s2 ancak htc evo3d veya ip5 le karşılaştırılır anladn şmdi hadi şimdi
iphone bilmediğin belli keşke iphone 4ü satmadan önce bluetooth celeste programını yükleseydin ben diğer cihazlarla nasıl bluetooth alışverişi yapacağınızı gösterirdim.Ayrıca sadece kağıttaki verilere balarak telefon alıyosan vay haline...Sen al wave 2 yi bende 4ü alayım ikimizde elimizde sokaktan rasgele birine gösterelim kimse senin wave 2nde bada işletim sistemi olduğunu,bluetooth 3.0 versiyonu olduğunu bilmez ama iphoneda ios olduğunu veya jailbreak işleminden en azından haberi vardır.Haydi biz aptalız wave 2 almadık peki milyonlarca iphone kullanıcısıda mı iphone almış??Bu arada sağına soluna iyi bak belki çöp cebinde duruyodur[/QUOTE
yahu badayı kendi kulvarında en çok savunan biriyim ve badayla ilgili konularım da var gelişmelerini an ve an takip eden biriyim badayı kötülemiyorum aksine bende yeri ayrı o bebeğin ama adam biraz bilgisiyle smartphone işletim sisteminin kralı olan iosa çöp diyor ya war mı böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?