Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy S2 vs HTC Sensation vs HTC İncredible vs İphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babasto4

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 vs HTC Sensation vs HTC İncredible vs İphone 4
Arkadaşlar ben bu yıl başı şu dört telefondan birini alacağım benim düşümcem galaxy s2 sizde fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Birde iphone 4 de programlarda var kurulan iphone storede dierlerinde de böyle bir şey varmı , birde video filan izlersem hangisinin şarzı daha fazla dayanır..

babasto4

Üye
    Konu Sahibi
beyler neen cewap yokk admin sendemi???

Lenneth

Üye
Galaxy S2 yi tercih ederdim. En iyi dualcore smartphone.

babasto4

Üye
    Konu Sahibi
hmm saol lenneth ama benimde kafama takılan şu cebe vodafone ile internet alacam normal internet hızı çok yavaş gözüküyor dierlerine göre sonuç olarak hep wifi kullanamam ... bu konuyada bi el at :sarıl:

bir de iç donanımı ram işlemci o konulardan anlamıyorum dierlerine göre iyimi bi anlatsan...

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
ya bilader bîrakn su iphone 4 ü Allahn emri gbi yazp durmayn bi cacığı yok iphone un hicbi zmnda olmadi zamanin galaxy s i bile ezdi gecti s2 Allahina kadar gider iphone 4 ne ya o ne telefonmu ?

Consul9

Consul9

Üye
kullandınız mı böyle rahat yapıyorsunuz ki kullandınızsa iphone 4 verip samsung wave 2 almak ne kadar mantıklı bilinmez.Bu arada böyle kışkırtıcı mesajlar yazmaya devam ederseniz tekrar şartları kabul etmeniz gerekebilir :)

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
bak ip4 tr ye gelmeden elimdeydi amerikadan getirttim gayette biliyorum vidget geçişlerinde kasıyo telefon anten sorunu şarj sorunu sorunda sorun wave 2 bnce kat kat daha iyi iphone 4 ten sarjı yarı yolda bırakır orda burda çekmez etmez arada kasar ekranı daha ufak kameraları aç yan yana ekran parlklğını fulle bak bakalm hangisi daha net gösteriyo bana böyle şeylerle gelme ayrıca burda konu wave 2 vs ip4 değil adam s2 diyo ya özellikleri gömer bırakır ip4 ü hala ip4 diyolar s2 ancak htc evo3d veya ip5 le karşılaştırılır anladn şmdi hadi şimdi ;)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
iphoneyi telefon olarak kıyaslayan arkadaşa hak veriyorum telefon ve donanım olarak tek bir pencereden bakılırsa iphone fiyatını hak etmeyen bir telefon ama şunu hep unutuyorlar arkadaşım iphone telefon değil ki telefon özelliği olan bir bilgisayar!!!

ya Allah aşkına biri bana anlatsın dinlediği radyo kanallarında hem radyo dinleyip hem radyonun sohbet odasında muhabbet edip istek isteyen telefonu salladığında müziğin tarzını değiştirip başka radyo kanalına geçen yada viber gibi uygulama ile internet üzerinden tek kuruş fatura ücreti ödemeden telefonlaşıp mesajlaşan daha bilgisayar versiyonu yokken fifa 2012 oyununu pcdeki gerçek görselliğiyle telefon hizmetine sunan EA firmasının kıyağını gören

içindeki sayısız programlarda kaybolunan, bilgisayardaki fotoshop programlarını telde anında uygulayıp hayran bırakacak fotolar çıkartan
park 4u gibi gelişmiş programlarla park sensörlü arabaları telefondan park edebilen
2gb lık gerçeğine birebir uyumlu 3D navigasyon programları sunan
birebir uçak simülatörü bulunan büyük ekran lcd tvye bağladığınızda sizi gerçekten uçak kullanıyo hissine yönelten
Herkesin inancı kendine ama müslümanlar için söylüyorum hem kuran dinleyip hem anlamını hem türkçe ve arapçasını okumanızı sağlayan
pocket pond gibi programlarla gerçek doğa seslerini veren ve telefonun ekranına dokunduğunuzda gerçekte suyun yüzeyine dokunma hissi veren terapi programları sunan vs... vs.... bir tane daha telefon söyleyin

şimdi diyeceksiniz bunları telefonun donanımı yapmıyor diye tamam yahu telefon yapmasın uygulamadan dolayı olsun sonuçta insanı hayrete düşürecek programlar ve sonuçta siz bunları kullanabilme imkanına sahipsiniz

galaxs 2 donanım olarak telefon canavarı kabul ediyoruz hd 60 fps 1.2 ghz dualcore süper amoled plush vs.. vs... tamam ama android market sıkıntılarını birbir yazalımmı ve ve 270 000 kadar android uygulaması varken iphonedeki bir çok kaliteli program ve oyun hala androidde yokki
ayrıca iphonenin bir tuşu bile bozulsa düşürme kırma gibi kullanıcı hatası yoksa hemen yenisi ile değiştiriliyor hangi firma tamir etmeden değiştiriyor ?
samsung son yıllarda atağa kalktı kabul ama yazılım desteği ne kadar mükemmel bu sorgulanır ve siz hiç samsung teknik servisleriyle uğraştınız mı ben çok uğraştım zamanında bilgi vermezler hizmet sıfır şikayetçi olursunuz şikayet için aradığınız müşteri hizmetleri dalga geçer gibi sizi tekrar servise bağlar

----------Eklendi @ 14:13:33 ---------- Yazıldı @ 14:02:20 ----------

bak ip4 tr ye gelmeden elimdeydi amerikadan getirttim gayette biliyorum vidget geçişlerinde kasıyo telefon anten sorunu şarj sorunu sorunda sorun wave 2 bnce kat kat daha iyi iphone 4 ten sarjı yarı yolda bırakır orda burda çekmez etmez arada kasar ekranı daha ufak kameraları aç yan yana ekran parlklğını fulle bak bakalm hangisi daha net gösteriyo bana böyle şeylerle gelme ayrıca burda konu wave 2 vs ip4 değil adam s2 diyo ya özellikleri gömer bırakır ip4 ü hala ip4 diyolar s2 ancak htc evo3d veya ip5 le karşılaştırılır anladn şmdi hadi şimdi ;)

işte detaylı anlattığım yazıda bunu kanıtlıyor iphoneyi kötüleyenler sadece kamera çekimi vs.. telefon özelliklerini kötülüyor
iphonenin bu kadar popüler olmasıda sadece telefon özelliğiyle olsa imkansızdı zaten

çekim problemi hepsinde yok ben telefonu avucumun içine hapsettim maşallahı var bir çubuk düşüremedim
widgette kasmaya gelince eğer telefona jlbrek yapıp farklı bir uygulama yükleyerek kasabildiysen lafım yok yoksa donanım özelliği çok üstün olmadan bu kadar stabil olan ve yağ gibi akan appleden başka firma yok ben badadan daha yeni iosa geçtim badayı kulaktan duyma laflarla kötülemiyorum kendim kullandığım için biliyorum tamam stabil bir işletim sistemi telefonlrn donanımıda çok iyi ama tema çöplüğünden başka bir sistem değil ne yazıkki artı balıklı bir widget var onu bir yükle kullanılan cpu % 50 yi buluyo telefona bak bakalım nasıl donup yırtıyo kendini

YİNE VURGULUYORUM İPHONE KUSURSUZ TAPILACAK BİR TELEFON DEĞİL BAZI ARKADAŞLAR ÖYLE GÖRDÜĞÜ İÇİN TEPKİ GÖSTERİLEBİLİR AMA ÖYLE BİR KAÇ OLUMSUZ YANIYLADA SALLAMA BİR TELEFON DEĞİL MİLYONLARCA İPHONE KULLANICISI VAR HEPSİMİ ÖZENTİ HEPSİMİ AKILSIZ ?

• Beğen
Tepkiler: Consul9
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
nerde yırtınıyo ya hayalmi görüyrosun sen badanın ilk versiyonunu diyorsan bişe diyemem 1.2 nin son güncellemesinde hiçbişe yok ip4 bile shiftte arada azda olsa takılma yaparken wave 2 yağ gibi kayıp gidiyo ben daha wave 2 nin takldğını kitlendiğini duymadım ayrıca burda telefonları knşyrz ve şarjı o kadar çbk biten pc de görmedm 1 saat knşysun şarjının 3 te biri gidiyo ... ekran kalitesi dedğim gibi o kdar piksel olmasına rağmen wave 2 nin ekranı yemin edermki belirgin şeklde daha canlı ve net ... o saydıkların hepsi tırt .. niyemi ? programlamayla yapılıyorda ondan snçta telefonun değil işletim sisteminin yani ios 4 ün marifeti ;) dha bluetoothla veri alşverişi yapamyrsunuz ;) ekranınız ufacık ;) telefon kapalı alanlarda çekmiyo yada az çekiyo ;) adam gibi video araması yapamyrsunuz wifi üstünden o da ip4 ten ip4 e ... söylermsn iki üç iyi programı var die böyle bi çöpü niye alayım ;) ?

ALINTI ;)

GSMArena.com'un iPhone OS4 için hala eksik olan özellikler listesi, buyrun bakın ve artık kimse Wave mi iPhone mu diye sormasın.

What’s still missing:
-No Flash support in the web browser (Wave'de var)
-No true multitasking for all applications (Wave'de var)
-iOS4 for iPhone 3G has limited new feature set
-Poor performance on iPhone 3G
-No quick toggles for Wi-Fi, Bluetooth or 3G
-No social networking integration (Wave'de var)
-No info widgets on lockscreen or homescreen (Wave'de var)
-SMS tones are still not customizable (Wave'de var)
-No mass mark emails as read
-No proper f browser or access to the file system
-No USB mass storage mode (Wave'de var)
-No vibration feedback when touching the screen
-No Bluetooth file transfers to other mobile phones (Wave'de var)
-Contacts lack a swipe-to-delete or mass delete feature
-No SMS/MMS delivery notifications (Wave'de var)
-No smart dialing (but Spotlight is a somewhat of a substitute)
-No DivX or XviD video support and no official third-party application to play that (Wave'de var)

Samsung Wave piyasada en fazla 3d triangle(üçgen) çizebilen cihaz.
Samsung Wave Dünyanın ilk Divx sertifikasına sahip cihaz
Samsung Wave Dün ilk bluetooth 3.0 ı sunan cihaz
Samsung Wave Dünyada ilk Super Amoled ekranı sunan cihaz

Daha da istersen sayarım ;)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
birincisi şurda anlaşalım ben wave kötü demedim

ilk divx sertifikasından tut ta grafik gücüne kadar herşeyi biliyorum emin ol teknik bilgim çok fazla ve bir yıl boyunca iki kere samsung wave 1 kullandım ilk wave mi bir kaza sonucu bozdum gittim yine wave aldım samsung wavemde en sağlam bada 1.2 olarak kabul edilen xxjl2 sürümünün modifiyeli sürümünü kullandım aydın hocanın düzenlediği.. ilk spoofla uğraşanlardan oldum hem bada hem android olarak kullandım telefonda angry birds oyununu oynadım telefonu sonuna kadar zorladım

süper amoled in renklerdeki canlılığı bambaşkaydı ama sen nasıl olurda 480x800 çöznrlüğe 640x960 retina ekran çözünürlüğünden daha net dersin hay Allah ım ya :)
artı 5.1 inden tutta hoparlör sesinin yüksekliğine kadar iphone de aradığım en çok eksikliklerdi burda hem fikiriz :oke:

samsung wave de flash lite 4.0 desteği geldi adobe flash player 10.1,2,3 ile flash lite 4.0 aynı şeyler değildir önce bunu bir araştır
iphonede flash player yok tamam ama bir çok siteye direk bağlantı kuran ve download yapan programlar var şimdi diyeceksin ben uğraşamam diye adobe flash player iphone 4 yaz google ye bir bak bakalım adobe iphone için ne hazırlamış

need for speed daha akıcı oynanıyor dedin tamam itiraz etmiyorum hatta bilmezsin belki asphalt5 htc,iphone4 samsung wave karşılaştırması var en erken wave açıyor burda da anlaştık

önemle şunu eklemek istiyorum hd çekimi kamera performansı wave nin bir başkaydı ve oyunlara gelince hızlı oynatabildiği ve çabuk açtığı
need for speed ,asphalt5
ve ne yazıkki bir kaç oyun ve uygulama toplamda 6000 6500 kadar uygulama sayısı görünüyor yarısı tema zaten

senin fifa 2011 den fifa 2012 den (bilgisayar versiyonuyla aynı) real racing 2 den (telefonlarda şimdiye kadar ki en gerçekçi yarış oyunu) modern combat 2 den infinity blade oyunundan 9 mm den nova 2 den gangstar miami vice den need for speed in bir çok serilerinden viberden çok gelişmiş pro uygulamalardan
skype den photo2funHD den adobe photoshop tan eğlenceyse talking tom serilerinden adını sayamayacağım 350 000 tane oyun ve uygulamadan
haberin var mı

bir kaç uygulamadan oluşan bir çöp demek ha iphone :)) işte buna herkes güler senin bilgin bu kadar kardeş seninle neyi tartışayım ben salla yine bu yazdıklarıma cevap olarak

wavenin donanımı yeterli ama yazılım desteği yok 1080p oynatamıyor iphone 4 oynatabiliyor bundan haberin var mı

benim derdim wave yi kötülemek değil sadece öyle güçlü bir telefon koşturulmuyor resmen emeklettiriliyor
bada 1.0 bada 1.2 hatta bada 2.0 bir çok kullanıcı çıktığından haberi yokken kullnn biriyim bada symbian kadar kasmıyor ama ios kadar akıcı değil daha dediğim uygulamayı bir yükle ondan sonra yaz olur mu

ayrıca bir saat telefon konuşmasıyla senin telin 3 te bir şarjı gidiyosa o da sana sattıkları telefonun sıkıntısındandır böyle bir sıkıntıyı sadece senden duyuyorum

gel gelelim senin sallama laflarına son diyebileceğime

böyle yazan biriyle tartışmam sadece gülümserim sen haklısın doğru söylüyorsun

Consul9

Consul9

Üye
iphone bilmediğin belli keşke iphone 4ü satmadan önce bluetooth celeste programını yükleseydin ben diğer cihazlarla nasıl bluetooth alışverişi yapacağınızı gösterirdim.Ayrıca sadece kağıttaki verilere balarak telefon alıyosan vay haline...Sen al wave 2 yi bende 4ü alayım ikimizde elimizde sokaktan rasgele birine gösterelim kimse senin wave 2nde bada işletim sistemi olduğunu,bluetooth 3.0 versiyonu olduğunu bilmez ama iphoneda ios olduğunu veya jailbreak işleminden en azından haberi vardır.Haydi biz aptalız wave 2 almadık peki milyonlarca iphone kullanıcısıda mı iphone almış??Bu arada sağına soluna iyi bak belki çöp cebinde duruyodur ;)

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
iphone bilmediğin belli keşke iphone 4ü satmadan önce bluetooth celeste programını yükleseydin ben diğer cihazlarla nasıl bluetooth alışverişi yapacağınızı gösterirdim.Ayrıca sadece kağıttaki verilere balarak telefon alıyosan vay haline...Sen al wave 2 yi bende 4ü alayım ikimizde elimizde sokaktan rasgele birine gösterelim kimse senin wave 2nde bada işletim sistemi olduğunu,bluetooth 3.0 versiyonu olduğunu bilmez ama iphoneda ios olduğunu veya jailbreak işleminden en azından haberi vardır.Haydi biz aptalız wave 2 almadık peki milyonlarca iphone kullanıcısıda mı iphone almış??Bu arada sağına soluna iyi bak belki çöp cebinde duruyodur ;)[/QUOTE

yahu badayı kendi kulvarında en çok savunan biriyim ve badayla ilgili konularım da var gelişmelerini an ve an takip eden biriyim badayı kötülemiyorum aksine bende yeri ayrı o bebeğin ama adam biraz bilgisiyle smartphone işletim sisteminin kralı olan iosa çöp diyor ya war mı böyle birşey :)

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
bilader bi yuru git aynya bak cop gor direk ikisinide kullndim dyrum hala kagt ustunde diyo ya ... olay prgrmla ypmk dgl o kdar para verip bide niye prgrmla ugrasyimki ... bn n dedim sen n yazmssin bn ios umu kotuledm ? bn sisteminize dgl telfnun eksileri yuzunden cop ddim millte glnce kimin neyi bildgi bni ilgilndrmez bn elimdeki teknolojiyi yasarim ayrca millt salakligindam dgl bicogu hawa atma mhbbtine aliyo ... msjimi iyi oku ona gore yrum yap en iyi isletim sistemi anketinde ios dedim fruma bi bak oyle kns bna ;) biraz bilgsyle diye bahsttgin bnm kullnmdgim ust model tel kalmadi ... hadi sagdan sagdan simdi ;)

• Beğen
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
her neyse herkes bildiği kadarını paylaşır tabiri caizse herkes telefon verilerini ve yapabildikleriyle gövde gösterisi yapar kimi elindekiyle karşı tarafın sunduklarını karşılaştırıp eksiklerini kabullenir kimi tek doğru kendini görür tatlı bir atışma havasında ama çok ta uzadıya gitmesine gerek yok

iphone de wave de çöp olamayacak kadar üstün telefonlardır

donanım ekran canlılığı ses yüksekliği kamera vs.. de wave ağır basar
yazılım müşteri hizmeti, ekran netliği oyun ve uygulamalarla bir telefonda yapılabileceklerle iphone ağır basar

kullanıcının biri telefonu kamera ve multimedia ile şow yaptırır
biri de herkesi şaşırtacak prolarla şow yapar

tercih meselesiiii

Consul9

Consul9

Üye
Bir kere benim bir sürü konum var hangisine kimin ne zaman ne yazdığını takip etmem çok zor.Ya o kadar para verip niye uğraşiyim diyosun.Hangi telefonda ücretsiz oyun program yükleme için işlem yapılmıyo ki?Bunun adı İphoneda jailbreak;android de root;symbianda hack;badada da wave spoofer programını kullanırsın.O kadar para vermişsin niye bu işlemlerele uğraşasın ki???Lütfen iphone 4g ile wave 2 yi kıyaslamayın cidden komik duruma düşüyosunuz.Sana ve badalı wave 2ne ömür boyu mutluklar diliyorum.:bye2:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
pardon ? Ne kdar bildgin 4G demenden belli 4G dgl 4.nesil ogrende gel hadi sanada sabhtan aksama sarji biten bi telefnla mutluluklr diliyrum ;) saej aletini ynndan ayirma sarjsiz kalma ;)

• Beğen
burakcan3434

burakcan3434

Üye
ahhahahahaha 4g ha o da güzel :ehe :ehe :ehe :alkis

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...