birincisi şurda anlaşalım ben wave kötü demedim
ilk divx sertifikasından tut ta grafik gücüne kadar herşeyi biliyorum emin ol teknik bilgim çok fazla ve bir yıl boyunca iki kere samsung wave 1 kullandım ilk wave mi bir kaza sonucu bozdum gittim yine wave aldım samsung wavemde en sağlam bada 1.2 olarak kabul edilen xxjl2 sürümünün modifiyeli sürümünü kullandım aydın hocanın düzenlediği.. ilk spoofla uğraşanlardan oldum hem bada hem android olarak kullandım telefonda angry birds oyununu oynadım telefonu sonuna kadar zorladım
süper amoled in renklerdeki canlılığı bambaşkaydı ama sen nasıl olurda 480x800 çöznrlüğe 640x960 retina ekran çözünürlüğünden daha net dersin hay Allah ım ya
artı 5.1 inden tutta hoparlör sesinin yüksekliğine kadar iphone de aradığım en çok eksikliklerdi burda hem fikiriz
samsung wave de flash lite 4.0 desteği geldi adobe flash player 10.1,2,3 ile flash lite 4.0 aynı şeyler değildir önce bunu bir araştır
iphonede flash player yok tamam ama bir çok siteye direk bağlantı kuran ve download yapan programlar var şimdi diyeceksin ben uğraşamam diye adobe flash player iphone 4 yaz google ye bir bak bakalım adobe iphone için ne hazırlamış
need for speed daha akıcı oynanıyor dedin tamam itiraz etmiyorum hatta bilmezsin belki asphalt5 htc,iphone4 samsung wave karşılaştırması var en erken wave açıyor burda da anlaştık
önemle şunu eklemek istiyorum hd çekimi kamera performansı wave nin bir başkaydı ve oyunlara gelince hızlı oynatabildiği ve çabuk açtığı
need for speed ,asphalt5
ve ne yazıkki bir kaç oyun ve uygulama toplamda 6000 6500 kadar uygulama sayısı görünüyor yarısı tema zaten
senin fifa 2011 den fifa 2012 den (bilgisayar versiyonuyla aynı) real racing 2 den (telefonlarda şimdiye kadar ki en gerçekçi yarış oyunu) modern combat 2 den infinity blade oyunundan 9 mm den nova 2 den gangstar miami vice den need for speed in bir çok serilerinden viberden çok gelişmiş pro uygulamalardan
skype den photo2funHD den adobe photoshop tan eğlenceyse talking tom serilerinden adını sayamayacağım 350 000 tane oyun ve uygulamadan
haberin var mı
bir kaç uygulamadan oluşan bir çöp demek ha iphone

) işte buna herkes güler senin bilgin bu kadar kardeş seninle neyi tartışayım ben salla yine bu yazdıklarıma cevap olarak
wavenin donanımı yeterli ama yazılım desteği yok 1080p oynatamıyor iphone 4 oynatabiliyor bundan haberin var mı
benim derdim wave yi kötülemek değil sadece öyle güçlü bir telefon koşturulmuyor resmen emeklettiriliyor
bada 1.0 bada 1.2 hatta bada 2.0 bir çok kullanıcı çıktığından haberi yokken kullnn biriyim bada symbian kadar kasmıyor ama ios kadar akıcı değil daha dediğim uygulamayı bir yükle ondan sonra yaz olur mu
ayrıca bir saat telefon konuşmasıyla senin telin 3 te bir şarjı gidiyosa o da sana sattıkları telefonun sıkıntısındandır böyle bir sıkıntıyı sadece senden duyuyorum
gel gelelim senin sallama laflarına son diyebileceğime
böyle yazan biriyle tartışmam sadece gülümserim sen haklısın doğru söylüyorsun