samsung galaxy s2 gt-i9100G root yapmaya çalışırken açılış ekranı ünlemde kaldı yardım...!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 gt-i9100G root yapmaya çalışırken açılış ekranı ünlemde kaldı yardım...!!!!!
arkadaşlar i9100G modeli telefonuma root yapmaya çalışırken açılış ekranında ünlemde kaldı.
bazı yerlerde root yükleyin, bazı yerlerde fc-root yükleyin, bazı yerlerde de kernel yükleyin diyor.
ancak birçok dosya yüklememe rağmen düzelmedi.
350mb büyüklüğünde dosyalar var, onları yüklerken odin "fail" hatası veriyor.
8mblık da bir sürü dosya bulup yükledim ama düzelmedi.
sanırım i9100 ve i9100G versiyonları arasındaki farklılıktan kaynaklanıyormuş. benimki i9100G ama nette çoğunlukla i9100 bulunuyor.

arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı
i9100G için rom, root, kernel, fc-root artık her ne gerekiyorsa
bilen varsa yardımcı olabilir mi, çok zor durumdayım lütfen

----------Eklendi @ 12:23:16 ---------- Yazıldı @ 11:16:12 ----------

arkadaşlar telefonun arkasında I9100GGSMH yazıyor
googlede aradım, çince sayfalar çıkıyor hep.
yardım lütfeeeeeeeennnnnnnn =((

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Telefon açılmıyor ise brick olmuştur. Ünlemde de zaten açılmaz,usb'yi tanımaz tekrardan d. Mode'a alıp normal bir şekilde açılıyor mu ona bak,yoksa one-click unbrick programı var,nette ararsan bulursun. O da olmaz ise jtag yapılıcak.

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oneclick unbrick programına baktım netten.
programın üzerindeki o işaret telefonda çıkıyor ama odin ile dosya atabiliyorum o çıksa da
sonra tekrar download moda geçiyor.
ancak bazen odin fail veriyor yüksek boyutlu dosyalarda (350mb civarı)
ufak boyutlu dosyaları o, telefon pc arasındaki ünlem işareti çıksa da atabiliyor.
ama sonradan açılış ekranında sarı ünlemde kalıyor, devam etmiyor. download moda geçebiliyorum o durumda

MAFİA.

MAFİA.

Üye
d.mode'a alınıyor ise bir başka fw yüklüyerek telefonunuz düzelir.

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
tekrar bi fw indirdim internetten, bu seferde download moda da girememeye başladım
omap4430 sürücüsü yüklemeye çalışıyor pc, yükleyemiyor.
internetten aradım bulamadım. jtag mı gerekiyor o sorunu çözmek için :D

klongs

klongs

Üye
tekrar bi fw indirdim internetten, bu seferde download moda da girememeye başladım
omap4430 sürücüsü yüklemeye çalışıyor pc, yükleyemiyor.
internetten aradım bulamadım. jtag mı gerekiyor o sorunu çözmek için :D

jtag gerekiyor ama çok karışık bence ana kartı değiştirmek için para topla :D

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
servisine göndersek yapmazlar mı :D
eğer yapmazlarsa da şu topla dediğin para ne kadar :D

klongs

klongs

Üye
servis yaparda para ister google e yaz sancakgsforumda biri orada yaptırmış 60 tl ödemiş

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ben bi aldığım yerle konuşup şansımı deneyeyim. o kadar para verdik tekrar para almasınlar ya öğrenci adamız :D
niye bu telefonları root yetkileri kapalı yollarlar ki, telefon benim değil mi arkadaş size ne :D
sağol yardımların için arkadaşım :)

klongs

klongs

Üye
mediamarkttan falan aldıysan şikayet et ben gt-i9100 istedim bu gt-i9100g verdiniz de

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
pinti.net den istedim. O fikir benim de aklımda var ama bozduktan sonra mı aklına geldi demez mi adamlar :D
pinti.net sitesinde de I9100 görünüyor G değil çünkü =))

klongs

klongs

Üye
faturada ne yazıyor gt-I9100 ise söyle değiştirmezseniz tüketici mahkemesine şikayet ederim de

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
faturasında G yazıyor ancak sitelerinde alışveriş sepetimde G siz modeli var.

klongs

klongs

Üye
bir şikayet et ben I 9100 istemiştim de

mancukya

Üye
Telin brick falan olmamis Brick olan cihaz hic acilmiyan cihazdir.
Senin sorunun hatali rom atmaya kalkmissin 9100 ve 9100g islemcileri, Gpu farkli senin yapman gereken 9100g icin orjinal bir rom bulup kurmak sonrasinda zaten tel calisacaktir. XDA sitesine girersen aradigini bulursun. Tel download moda alamiyorsan bu is icin Samsunglari download mode alan ufak bir usb aleti var site icindede birisi satiyordu.
Telin acildigi sürece Brick denilen bir olay yoktur.

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
Telin brick falan olmamis Brick olan cihaz hic acilmiyan cihazdir.
Senin sorunun hatali rom atmaya kalkmissin 9100 ve 9100g islemcileri, Gpu farkli senin yapman gereken 9100g icin orjinal bir rom bulup kurmak sonrasinda zaten tel calisacaktir. XDA sitesine girersen aradigini bulursun. Tel download moda alamiyorsan bu is icin Samsunglari download mode alan ufak bir usb aleti var site icindede birisi satiyordu.
Telin acildigi sürece Brick denilen bir olay yoktur.
xda sitesinde sürekli multiupload veriyorlar, bende açılmıyor o site. sizde açılıyor mu multiıpload.
telefonun şarjı bitti, şarj olmuyor. şarjı olsa alırım belki download moda. şimdiye kadar sorun çıkmadı download modda

mancukya

Üye
Multiupload hic bir yerde acilmiyor cünkü kapattilar korkudan Mega sonrasi.

Burda önemli olan senin telin hangi models oldugu GT-I9100 GT-I9100G GT-I9100P GT-I9100T GT-I9103 GT-I9108 cünkü liste baya karisik.
G versiyonu oldugunu düsünürsek

zaten 3 rom var listede bunlardan birini dene ama bence sen modelin icin emin ol Samsung bu seferki olayad oldukca sacmaladi cünkü.

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
bataryasını çıkartınca arkada
GT-I9100G yazıyor
birde snn:I9100GGSMH
bu bilgiler var.
şu 9100GGSHM ismini googlede arayınca sırf çinçe yazılar çıkıyor :D

neyse bugün servise yolladım bakalım ne diyecekler.il
gilenen herkese teşekkürler :))

honolo

Üye
Merhaba

Aynı sorun bendede vardı dostum. Şu sayfadaki yönergeler işe yaradı.

samanasu35

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum, servisten geldiğinde tekrar bozulursa bi denerim ki sanırım bozarım :D
root ayarlarını yapmak istiyorum ya, niye telefonu root yetkileri olmadan verirler ki anlamıyorum :/

Üst Alt