Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S2 I9100G Root nasıl yapılır ? Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
sonerozmen
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 I9100G Root nasıl yapılır ? Yardım
Merhaba arkadaşlar ben başlıkta dediğim gibi i9100g nin root dosyasını bulamadım size zahmet upload eder misiniz ?
SAMSUN3G 9100 ROOT YAPMAK ICN
1 TELEFONU KAPAT
2 TELEFONU ORTA SINA BASIK TUT SES DÜMESINE BASIK TUT -:+ BUDÜMELERDEN BIRI
3 ACMA DÜMESINE BASIK TUT 3 DE BASIK TUT ELICEKME SANA YAZI GELDIMI CEK ORDAN BAK DiKKAT BUNU YAPARSAN TELEFON TEKRA YA ACIL BELKIDE ACILMAZ BU
YAPTIK LARDAN SORUMLU DEGILIM
SAMSUN3G 9100 ROOT YAPMAK ICN
1 TELEFONU KAPAT
2 TELEFONU ORTA SINA BASIK TUT SES DÜMESINE BASIK TUT -:+ BUDÜMELERDEN BIRI
3 ACMA DÜMESINE BASIK TUT 3 DE BASIK TUT ELICEKME SANA YAZI GELDIMI CEK ORDAN BAK DiKKAT BUNU YAPARSAN TELEFON TEKRA YA ACIL BELKIDE ACILMAZ BU
YAPTIK LARDAN SORUMLU DEGILIM
1. Düzgün yaz.
2. Öyle yaparsan ya recovery menüsüne ya da download bölümüne girer
metin1365
Üye
4.0.3 LPQ için hangi kerneli kullanıcam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu alur mu ?
Ali58_58
Üye
kardeşlerim hiç uğraşmayın ya marketten superuseri indirin bu kadar herşeyin kolayı çıkıyo eğer recovary menüden anlamıyosanız girmeyin zaten oralara teliniz brick olur
kardeşlerim hiç uğraşmayın ya marketten superuseri indirin bu kadar herşeyin kolayı çıkıyo eğer recovary menüden anlamıyosanız girmeyin zaten oralara teliniz brick olur
vallahi ben indirdim hiç bi kötü yanıda yok gayet güzel oc bile yapabiliyorum
ataoglu34
Üye
merhaba arkadaşlar bende I9100G 4.0.4 modeli var ekran kilidi ve power düğmesi problemi var onu halledeceğim de root işlemini hiç bir yerde bulamadım
anabant sürümü I9100GXXLPV dir...