cliolar
Üye
Eski kepler mimarisi ve veri işlemesi ? Nasıl bağlantı kurduğunu anlamadım ama ikisi de Nvidia'nın en yeni teknolojisini kullanıyorlar.LG nin optimizesinden bahsettim ben..Elindeki çekirdekler ile One X kadar veri işleyemiyor..Bunun nedeni LG olması..Batarya performansı olarak önde sadece..Görüntü kalitesi demişsin ama IPS LCD ve Super IPS LCD2 nin farkı var ? One X de boşuna Super ISD ekran kullanılmamış ve LCD2 nin LCD ye göre 2 kat daha keskin yazılar gösterdiğini bilmen gerekiyor..LG nin kullandığı ve Nvidia dan aldığı çekirdeği HTC gibi optimize edememesi diyorum sen yanlış anlıyorsun beni..Son gelen 4.0.4 güncellemesini görmüşsündür umarım..Bitrate değerlerine dediğim gibi gerek yok zaten..S3 den de kaliteli gösteren bir cihaz..HD ye girmeni tavsiye etmem çünkü LCD2 teknolojisi var..Optimize konusuna tekrar geri dönersem demek istediğim Linux tan farklı bir şey..Dalvik ile bağlantılı beni yanlış mı anladın bilemiyorum..HTC nin optimize olarak Dalvik denen makinada Java kodlarını daha hızlı işlediğini biliyor muydun ? Nedeni ise LG nin yıllardır bitmek bilmeyen optimize sorunu..Üstelik 4.0.4 ile de One X bunları aşmış durumda..Sana elinde seçici olarak istediğini getiren ama bunun yanında sistemin optimizesine göre sistemi sömüren bir sanal makina önüne sunuyor..Android'de bunlara da dikkat ediliyor..Sadece çekirdek mimarisi de değil..iOS değil çünkü Android ve çekirdeği direk kullanmıyor..LG yi yıllardır tanıyoruz ve bu da aynısı yabancı sitelerde yüzlerce bilgi var kardeşim bunun çekirdeğine ve kullanımına giren..Neden şu anda 2 dev s3 ve One X diyoruz ? LG nin bu telefona yapması gereken yeni güncelleme ile optimize..Çünkü bunun yanında batarya kapasitesi olarak rakiplerinin önünde bir telefon ve önüne geçme adına bu yapılmalı..Ama LG bildiğimiz LG her ne kadar kadro da değişse görüyoruz kardeşim.Telefon olarak yaptıklarını bir yere taşıması için bir kere bunun teknolojisini diğer dev şirketler gibi kavraması lazım.Bu kadar iyi telefona 16 GB hafıza koymak ? Neyse bunu katmıyorum bile.Sağlamlık konusuna girmek istemiyorum tamamı polikarbon bir telefon ile straner karşılaştırmak yanlış gibi ki 4x in kenarları sakt duruyor nasıl yapmışlar anlamış değilim.4X i kötülemedim kardeşim farkındasındır umarımsadece bu kadar güzel donanım ile One X e nasıl yetişemediğini anlattım.Yazdıklarım umarım faydalı olur umarım anlatabildim şu an için neden üstün..
Siz yanlis anlamissiniz
soylediklerim s3 le arasindaki farklar.ayrica one x in ekranini kotulemedim hic ir yazimda?boyle soyledigimi nerden cikardiniz?Ayrica verdigin bilgilerde htc nin cok iyi optimize ettigini soyluyorsun peki ben kullanirken niye bunu fark etmiyorum(o seviye bir telefona gore)
Web performansi iyi degil(tekrar soyluyorum o seviye bir telefona gore)
Multitasking basarisiz,cogu uygulamada.
Sarj konusuna girmiyorum,istedigi kadar iyi optimize etsin okadar enerji sarf eden teknoloji parcalarina 1800 mAh olmamis,yani olmusta olmamis

Saglamlik konusuna gelirsek one x in saglam olmasi cok dogal
cunku soyledikleriniz dogru ama benim aksini soyledigimi nerden cikardiniz yine anlamadim
diger yazilarimi bi okuyun isterseniz.Ayrica verdiginiz bilgilerde ikiside nvdia nin yeni teknolojisini kullaniyor demissiniz,hangi yeni teknoloji?
Zira benimde cok begendigim tegra 3,2 nin gelismisi,isleme,uygulama ve goruntulemede bir yeni teknoloji yok,gelisim var.
Optimizasyon konusuna gelirsem cihazin adi kullanim sartlarinda inceledigimi belirttim,bu sartlarda iki cihazinda tam performansda ne verdigini nerden bile bilirim veya bilebilirsiniz,kagit uzerindeki bilgilerle konusmayin,yok cihaz elinizde mevcutsa amenna bisey diyemem ozaman.
Bunda kernellerinde etkisi var
S3 ile browser'ı arasında 1-2 saniye fark var zaten bunu dert edecekse biri s3 almalı
Ben 4X ile karşılaştırdım s3 ile karşılaştırmam 1 veya 2.sayfada yazmıştım zaten