Samsung Galaxy S III mü HTC One X mi alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yav bari alıntı yapmayın mobilden en aşağı inene kadar elim ağrıyor :D

serkan719

serkan719

Üye
Galaxy S III & One X

karar vermek cok zor. ama ben olsam sunu alirdim bile diyemiyorum. herhalde S III alirdim
cunku htc nin son modeli one S cikti

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
tmm en son olarak one x mi diyorsunuz

codblackops2

codblackops2

Üye
tmm en son olarak one x mi diyorsunuz
ben olsam s3 alırdım ama objektif olarak bakınca one x derim :)

neden s3 dersen bataryanın değişebilme özelliğinin bulunması one x'e göre tasarımı daha güzel (:p)

El-CD

El-CD

Üye
Fatih'i microsoftta copy-paste bölümüne alıyorlarmış (Y)

Symbianize

Symbianize

Üye
Amma elestirdiniz ya adam kopyala yapistir yapsa bile dogrulari yazmis sizin yorumlarinizida goruyoruz adam s3 mu one x mi demis kopyala yapistir yapanlari elestirelim dememis

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

en azından one x :p
one x yok şu an elinde nokia 2690 var :D one x olsa iş tek harekete bakar :D

- - - Eklendi - - -

Amma elestirdiniz ya adam kopyala yapistir yapsa bile dogrulari yazmis sizin yorumlarinizida goruyoruz adam s3 mu one x mi demis kopyala yapistir yapanlari elestirelim dememis
ben eleştirmedim bunu nereden çıkardın? Aramızda ne derece samimiyet olduğunu biliyormusun?

- - - Eklendi - - -

Galaxy S III & One X

karar vermek cok zor. ama ben olsam sunu alirdim bile diyemiyorum. herhalde S III alirdim
cunku htc nin son modeli one S cikti
kardeş one s one x ile aynı anda çıktı ki one x daha iyi zaten.

El-CD

El-CD

Üye

takılıyoruz bir problem varsa konuşalım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

biraz sakin ol. Böyle konularda hep tartışma çıkıyor, biz de ortamı yumuşatmak için bi şeyler yazıyoruz :D Fatih rahatsız olursa yapmayız:ehe

• Beğen
Tepkiler: El-CD
GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
nese beyler biz one x te karar kıldık sizde sukunette karar kılsanız iyi olur bu mübarek günde kalp kırmak hoş bişe değil teşekkürler verdiğinız bilgiler için

15097

15097

Üye
nese beyler biz one x te karar kıldık sizde sukunette karar kılsanız iyi olur bu mübarek günde kalp kırmak hoş bişe değil teşekkürler verdiğinız bilgiler için
Şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun :)

TheMadness

TheMadness

Üye
s3 :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
hayırlı olsun arkadaşına şöyle geldiği gibi güncellesin teli:good: