Yav bari alıntı yapmayın mobilden en aşağı inene kadar elim ağrıyor![]()

ben olsam s3 alırdım ama objektif olarak bakınca one x derimtmm en son olarak one x mi diyorsunuz

)one x yok şu an elinde nokia 2690 var
en azından one x![]()
one x olsa iş tek harekete bakar 
ben eleştirmedim bunu nereden çıkardın? Aramızda ne derece samimiyet olduğunu biliyormusun?Amma elestirdiniz ya adam kopyala yapistir yapsa bile dogrulari yazmis sizin yorumlarinizida goruyoruz adam s3 mu one x mi demis kopyala yapistir yapanlari elestirelim dememis
kardeş one s one x ile aynı anda çıktı ki one x daha iyi zaten.Galaxy S III & One X
karar vermek cok zor. ama ben olsam sunu alirdim bile diyemiyorum. herhalde S III alirdim
cunku htc nin son modeli one S cikti
Amma elestirdiniz ya adam kopyala yapistir yapsa bile dogrulari yazmis sizin yorumlarinizida goruyoruz adam s3 mu one x mi demis kopyala yapistir yapanlari elestirelim dememis
Amma elestirdiniz ya adam kopyala yapistir yapsa bile dogrulari yazmis sizin yorumlarinizida goruyoruz adam s3 mu one x mi demis kopyala yapistir yapanlari elestirelim dememis
Fatih rahatsız olursa yapmayız
Şimdiden hayırlı olsun yeni telefonunnese beyler biz one x te karar kıldık sizde sukunette karar kılsanız iyi olur bu mübarek günde kalp kırmak hoş bişe değil teşekkürler verdiğinız bilgiler için

Şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun![]()
O zaman onun telefonu hayırlı olsun
bana değilde arkadaşa alacaz inşallah memnun kalır

one x'te karar kılmış adamlar

one x'te karar kılmış adamlar![]()
S3 de karar kilmasi daha iyi olurdu bence,soyledigim tecrubeyle sabit
Tabi one x de muazzam cihaz

4.0.4 bildiğim kadarıyla son update one x için.kamera özellikleri artıyormus sanırımhayırlı olsun arkadaşına şöyle geldiği gibi güncellesin teli![]()