Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

ertanboyer

Üye
Cm lerde opertör üzerinden görüntülü arama olmadığı için yüklemiyorum olsa keşke
harsy de var

hgaziyilmaz

Üye
yeni slimkat ı yükledim.Ayarlar>uygulamalar kısmında uygulamayı seçtiğimizde uygulamayı telefon ve sd karta taşı seçeneği vardı. şimdi yok. Bir yerde hata mı yaptım?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
yeni slimkat ı yükledim.Ayarlar>uygulamalar kısmında uygulamayı seçtiğimizde uygulamayı telefon ve sd karta taşı seçeneği vardı. şimdi yok. Bir yerde hata mı yaptım?

ben onunla hiç uğraşmıyorum nova thor ile hafıza kartını dahili hafıza yapıyorum bir de bu yeni güncelleme çok canımı sıkıyor wifi sorunu reset atma filan carbon roma geçmeyi düşünüyorum o romda sorunlar düzelmiş daha iyi olduğunu söylüyorlar

hgaziyilmaz

Üye
Wifi ve kamera için ayrı ayrı iki küçük yama yayınlamışlar.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Wifi ve kamera için ayrı ayrı iki küçük yama yayınlamışlar.
zaten o wifi tether dosyası bozdu benim wifi yi iyice bozdular slimkatı neyse ben carbon roma geçtim üstüne de nova yı kurdum süper oldu biraz yabancı kelime çok ama artık idare edeceğiz

hgaziyilmaz

Üye
bende carbon a geçeceğim ama şu yedekleri kurmak çok yoruyor beni.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
bende carbon a geçeceğim ama şu yedekleri kurmak çok yoruyor beni.
T.beckap ile yedekle wipe data ve carce bunlari silmen yeterli direk üstüne karbon romu kur sonra cihaz acildıktan sonra gaps lar kur

hgaziyilmaz

Üye
carbon rom a geçtim. Gönüldostu nova yı nereden yükledin?

hgaziyilmaz

Üye
Carbon romda yeni bir uygulama yüklerken bellek dolu hatası alıyorum.Novathor>gelişmiş>depoların yerlerini değiştirin i işaretledim. yeniden de başlattım... Hata nerde anlamadım. Ana belleğin yerini alan external kartta 5gb boş alan var...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Carbon romda yeni bir uygulama yüklerken bellek dolu hatası alıyorum.Novathor>gelişmiş>depoların yerlerini değiştirin i işaretledim. yeniden de başlattım... Hata nerde anlamadım. Ana belleğin yerini alan external kartta 5gb boş alan var...

oyun ve uygulamaları kaldırırken verilerini silmiyorsun galiba! yada lucky patcher uygulamasını kurduysan o da yapmış olabilir yada büyük bir ihtimal ile wipe data ve carce nin dışında diğer verileri silmeden yükleme yapıyorsundur

şimdi size tavsiyem en son çıkan cm11 4.4.3 ü kur ama cecoveri mod ile wipe ye girdiğinde karşına 4 seçenek çıkacak onların hepsini silmen gerekiyor şimdi resim ile gösteremiyorum müsait değilim akşam yardımcı olurum

bir de romda ki sorunu buldum radio yapıyormuş rom radiyo için uyumlu değil sorun çıkartan bu ben tekrar slimkata geçtim radio yu ve wifi tether kurmadım şimdi hiç sorun yok onu da belirteyim dostum hadi kolay gelsin

hgaziyilmaz

Üye
Factory reset, vipe data, vipe cache yaptım. Uygulamaları googleplayden kurdum. 30 uygulamadan sonra sd kartta boş yer olmasına rağmen tekrar bellek dolu hatası verdi. Anladığım kadarı ile kurulan oyun ve uygulamaların bir kısmı ana belleğe (dahili bellege) kuruluyor. Ayarlar>depolama kısmında dahili bellek kullanim durum görülüyor. 3 tane hafıza görulüyor. Dahili bellek, dahili depolama birimi, sd kart. Eski romlarda telefon hafizasından (dahili bellek) sd karta (dahili depolama birimi) taşıma yapabiliyorum. Yeni romlarda novathor>gelismiş>depolarin yerini degistirsem bile yani dahili depolama biriminin yeriyle sd kartın yerini degistirsem bile kurulan uygulamanin cok küçük bir kısmını dahili bellege kuruluyor. Slimkat ın ve karbon romun son versiyonlarinda dahili bellekten taşıma secenegi yok. Cm11 in son versiyonunda var. Ustüne carbon veya slimkatin son versiyonunu (20140619) kurunca ayarlar>uygulamalar>herhangi bir uygulama>sd karta taşı veya telefon hafizasına (dahili bellek) taşı sekmesi kayboluyor. Su an cm11son versiyon+slimkat0205+slimgaps aop full versiyona dondum…

Son düzenleme:

hgaziyilmaz

Üye
Slimkat 20140627 çıkmış. Kuran var mı?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Slimkat 20140627 çıkmış. Kuran var mı?

yok daha kurmadım ama kurmayı düşünüyorum şimdi su soruna gelelim
evet şimdi bende fark ettim bu sorunu doğru dahili bellek 2 gb ama biz daha önce d.bellek deki uygulamaları taşıyorduk sd karta ama şimdi taşınmıyor t.beckap ile menüde taşı bölümü var oradan taşıma işlemlerini yaparsan herhalde sorunun çözülecektir

hgaziyilmaz

Üye
T.backup ile denedim iki saniye taşıyormus gibi yapıyor ama taşımıyor:(

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
T.backup ile denedim iki saniye taşıyormus gibi yapıyor ama taşımıyor:(
kardeş o depolama bölümünün fotosunu çekip yayınlaya bilir misin dolu olan kısımı xda dan bildirelim bakalım ne diyecekler

hgaziyilmaz

Üye

Sd karta taşı sekmesi carbon janice ve slimkat 20140619 sürumlerinde yok. Ekran görüntüsü slimkat 20140502 sürümüne (su an kullandığım sürüm) ait.

hgaziyilmaz

Üye

Bunlarda depolama göruntuleri. (Slimkat 0502)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
maalesef dostum xda dan sordum doğru imiş o özellik yokmuş slimkat da üzgünüm

biraz saçma olmuş dediğin gibi ayarlar uygulamalar oradan uygulamayı sd karta taşıma özelliği vardı bunda yokmuş fm radiyo yüklediğinde rom bozuluyor anlayacağın bunun 4.4.2 olanı çok güzeldi o romda hiç sorun yoktu istersen ona geri dön yada hafıza kartını bölüp öyle kullan biraz karışık ama yapa bilir misin ?

hgaziyilmaz

Üye
Şimdilik 4.4.2 de kalayım en iyisi. Hafıza kartı bölme işini biraz araştırayım.Anlamadığım bu sorunu nasıl çözecekler?Belki sorun dalvik tedir diye düşündüm çalışma zamanı olarak art yi seçtiğimde ART ana bellekte daha çok yer kapladı. Daha fazla uygulama yüklenmedi. Dalvik e dönüp reboot yaptığımda normale döndü.

Üst Alt