Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hgaziyilmaz

Üye
Heyooooo :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

hgaziyilmaz

Üye
Kanallarımı kaydettim. Çalışıyor calışıyor. Cm 11 in yeni versiyonu cıkmış. Nasıl kursak mı?

esokmen

esokmen

Üye
Selamın Aleyküm dostlar, yine ben. Şimdi 9070p ye rom kurmak istiyorum rom dosyaları falan o konuyu buldum fakat twrp diye recovery mod yüklemeliyim anladığım kadarıyla bide root dosyası lazım biri bana yardım edebilir mi?@gonuldostu82 Kardeşim bir yardımcı olma şansın var mı?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Kanallarımı kaydettim. Çalışıyor calışıyor. Cm 11 in yeni versiyonu cıkmış. Nasıl kursak mı?

yok artık sakın deneme bozulur cihaz biz bu slimkat ile ayrıldık cm11 den tamamen sıfırlaman gerek cihazı üstüne slimkatı kuramaya kuramayabilirsin
Selamın Aleyküm dostlar, yine ben. Şimdi 9070p ye rom kurmak istiyorum rom dosyaları falan o konuyu buldum fakat twrp diye recovery mod yüklemeliyim anladığım kadarıyla bide root dosyası lazım biri bana yardım edebilir mi?@gonuldostu82 Kardeşim bir yardımcı olma şansın var mı?

hocam size linkleri vereyim ama p modeli için sorun çıkartır mı bilmiyorum isterseniz 2 dk kayıt olun sorun mille p modeli için sorun olur mu diye?

root;

cm(zipli dosya yükleme):

bunlar işini görür 4.1.2 içindir ama yine sorun yardımcı olacaktırlar

esokmen

esokmen

Üye
Bir sorun oldugun da odin ile donerim olmadi gb ye yapacak birseyvyok

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorun oldugun da odin ile donerim olmadi gb ye yapacak birseyvyok

bak bu kişi cm11 ile uğraşan biri p modeli için geçerli diyor bu adam sana yardımcı olabilir

bu sitede p modelini kullananlar vardı ama hep bıraktılar artık sora sora öğreneceğiz :)
ben bir denemek istiyorum bakalım ne olacak ;

hımm buda iyimiş adamlar aşmışlar artık ya tüm her şeyi silip sıfırladıktan sonra yükledim şimdilik iyi soruları alabilirim :)

Son düzenleme:

hgaziyilmaz

Üye
Üstüne slimkat kurdun mu?

hgaziyilmaz

Üye
cm 11 rom yükledikten sonra herhangi bir gaps yükleniyor mu?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
cm 11 rom yükledikten sonra herhangi bir gaps yükleniyor mu?

evet 1. sayfaya ekledim anlatımı filan yaptım sanki biraz kasma var gibi geldi bana ? ama oldukça sade ve tr dil desteği daha iyi silimkatta yabancı kelime çok bunda yok gibi

sanalmerak

Üye
bu cm güncellestirmeleri calısmıyormu ben hic gormedimde calıstıgınıne zaman sorsam yok diyorbu arada gönüldostu radyo icin tesekkür ederim

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
bu cm güncellestirmeleri calısmıyormu ben hic gormedimde calıstıgınıne zaman sorsam yok diyor

evet kesinlikle dostum katılıyorum bende o yüzden güncellemeleri kapattım ve bir çok çalışan uygulamaları sekronizasyonları filan hepsini kapattım şimdi şarj çok iyi gidiyor zaten güncellemeler çıktığında takipteyim bilgilendirir

rica ederim o bant olayı 200 de yapabilirsiniz daha iyi kanal çekiyor

sanalmerak

Üye
eyw

Son düzenleme:

hgaziyilmaz

Üye
Cm11 de supersu yu cwm den güncellemek gerekiyor mu?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 de supersu yu cwm den güncellemek gerekiyor mu?

:) hayır yok cm11 kendisi rootlu geliyor, hatta the shadow ile bunun muhabbeti olmuştu neden 2 tane üst üste root dosyası kuruyorsunuz diye slimkat süpersu ile çalışıyor adam öyle ayarlamış o yüzden bunu yükleyin diyordu normalde slimkatta da root romda vardı ama sorun çıkartıyordu süpersu yükleyince düzeliyor yani tamamen costum rom ile alakalı özel bir durum neyse gerek yok

hgaziyilmaz

Üye
Cm11 çok kasıyor slimkat da mı iyiydi acaba?

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 çok kasıyor slimkat da mı iyiydi acaba?

evet kesinlikle dostum ben 2 gün dayanabildim şimdi tekrar slimkat roma geçtim , boş verim cm11 i , slimkat çok çok daha iyi tavsiye ederim hemde yüklemesi çok kolay

t. beckap ile tüm oyun ve uygulamalarınızı yedekleyin
ilk önce sadece;
wipe data/factory reset sonra wipe carce yapıp verileri silin
daha sonra slimkat build 4 ü direk yükleyin
cihazı açın biraz kurcalayıp fabrika ayarlarına dönün
sonra tekrar recoveri mod ile gapps dosyasını yükleyin
hepsi bu kadar t. beckap ile yedeklerinizi geri yükleyin kurtulun

not :cm11 in son versiyonun daki root slimkatı destekliyor (bir daha üstüne root kurmanıza gerek yok)

ertanboyer

Üye
HarshJelly romun yeni sürümü çıkmış yükledim ve çok beğendim stabil arkadaşlar tavsiye ederim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
valla Ertan hocam ben onu yüklemiştim bir alt versiyonu o kadar beğenmedim çünkü 4.1.2 üzerinde ne kadar performans olabilir ki benden sana tavsiye slimkat 4.4.3 e geç harika kusursuz bir yazılım şiddetle tavsiye ederim

Üst Alt