Onlardada aicp var az once s3 için ararken görmüştümS Advanceciler ne durumdasınız güzel bi rom varmı ?eskiden bende bunu kullanıyordum buranın ekmeğini baya yemiştim geçerken uğrayayım dedim
@gonuldostu82 hocam nasılsıngüzel rom varmı sizin makineye

eyvallah kardeşim teşekkür ederim sizleri sormalıyız ara sıra takılıyorum artık buralarda siz olmayınca tadı tuzu kalmadıS Advanceciler ne durumdasınız güzel bi rom varmı ?eskiden bende bunu kullanıyordum buranın ekmeğini baya yemiştim geçerken uğrayayım dedim
@gonuldostu82 hocam nasılsıngüzel rom varmı sizin makineye
belki 30-40 sefer rom yüklemişimdir yok arkadaş bozulmuyor bu velet
yalnız çok güzel sorunsuz problemsiz kaliteli bir rom buldum ben şuan carbon rom 4.4.2 build 8 i kullanıyorum bunu tavsiye ederimeyvallah kardeşim teşekkür ederim sizleri sormalıyız ara sıra takılıyorum artık buralarda siz olmayınca tadı tuzu kalmadı
neyse ben daha satmadım yada satamadım daha doğrusu bozamadım telefonubelki 30-40 sefer rom yüklemişimdir yok arkadaş bozulmuyor bu velet
yalnız çok güzel sorunsuz problemsiz kaliteli bir rom buldum ben şuan carbon rom 4.4.2 build 8 i kullanıyorum bunu tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tanıdım tanıdım , iyi Allah a şükür bir yaramazlık yoksiz yine iyisiniz hocam bizde rom da yok geliştirici kitligi var. tanıdınizmi beni KernelTeam![]()
tanıdım tanıdım , iyi Allah a şükür bir yaramazlık yok
allah sabır versin ikimizederecovery mode yükseltme nedir ? nasıl yapılır açıklarmısınız arkadaşlar ?
Tesekkurler gormemisim o konuyu. Ya biraz once 4.4.2 carbon yukledim. Simkartimdaki numaralar gorunmuyo. 3g ye baglanip nete girebliyorm. Arayabliyorm fakat numaralar yok. Nasil duzelticem bilmiyorm :/zipli costum rom dosyaları yüklemek için kullanılır, normalde recoveri mod ile yükleyemez sin costum romları yani amaç orj yazılımdan sıkıldın değişik rom arıyorsun bu şekilde yükleme yapabilmen içindir ben mesela 4.4.2 slimkitkat ı kullanıyorum çok güzel çok memnunum
kullanımı;Bu tip kernel dosyaları yüklemek recoveri mod ile yapılır yalnız recoveri modun yükseltilmesi lazım bunun için linkteki dosyayı indirin zipli bir şekilde yine telin hafıza kartına atıyoruz ve recoveri mod ile yüklüyoruzcwm6.0.2.8:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu işlem bittikten sonra artık kernel dosyasını yükleye biliriz
Tesekkurler gormemisim o konuyu. Ya biraz once 4.4.2 carbon yukledim. Simkartimdaki numaralar gorunmuyo. 3g ye baglanip nete girebliyorm. Arayabliyorm fakat numaralar yok. Nasil duzelticem bilmiyorm :/
Tesekkurler gormemisim o konuyu. Ya biraz once 4.4.2 carbon yukledim. Simkartimdaki numaralar gorunmuyo. 3g ye baglanip nete girebliyorm. Arayabliyorm fakat numaralar yok. Nasil duzelticem bilmiyorm :/
Tamamdir hallettim. Fakat pek menmun kaldgim soylenemez. Menudeki gecislerde takilmalar var. Neyse bir sey sormak istyrm. Galaxperia mod var onu yuklesem performansta dusus olurmu ? Eger olucaksa 2.3.6 gb ye donucem. Olmayacaksa onu denicem :/daha önceden Google'den rehber sekronizasyon yaptıysan Google play a giriş yaptığında otomatik rehber gelir , eğer hiç senkronizasyon yapmadıysan rehberden ayarlar kısmında içe dışa aktarma diye bir bölüm var oradan işini hallet
Tamamdir hallettim. Fakat pek menmun kaldgim soylenemez. Menudeki gecislerde takilmalar var. Neyse bir sey sormak istyrm. Galaxperia mod var onu yuklesem performansta dusus olurmu ? Eger olucaksa 2.3.6 gb ye donucem. Olmayacaksa onu denicem :/
siz nereden neyi yüklüyorsunuz bilmiyorum ama benim şu an kullandığım rom kusursuz ve sorunsuz hem pil iyi gidiyor hemde çok hızlı bir yazılım aynı konudan mı bahsediyoruz öncelikle şu konuda bir anlaşalım ben bu link deki konuyu takipteyim ve kullanıyorum oldukça memnunum;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda bir konuda gormustum xperiamodu. Onu deneyecektm. Eger dediginiz gbiyse slimkati denerim bugunsiz nereden neyi yüklüyorsunuz bilmiyorum ama benim şu an kullandığım rom kusursuz ve sorunsuz hem pil iyi gidiyor hemde çok hızlı bir yazılım aynı konudan mı bahsediyoruz öncelikle şu konuda bir anlaşalım ben bu link deki konuyu takipteyim ve kullanıyorum oldukça memnunum;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

evet mevcut yalnız cm tabanlı romların hiç birinde telefon rehberinden 3g görüntülü arama olmaz bu samsung a özel bir yazılım sony de bile yok ama çok da önemli değil çünkü bizde çok kullanılan android işletim sisteminin proğramı hangout var bu uygula ile bir çok kez görüntülü arama yaptım.görüntülü arama mevcut mu bu romda
peki hangout la internet üzerinden mi arama yapılıyor yoksa operatör üzerinden mi
Cm11 den onceki gappslerde yok. Sadece samsung stocklarina koyuyor.her ikisi de sizde yok mu kurulu olması lazım hangi romu kullanırsanız kullanın bu uygulama tüm android işletim sistemini kullanan telefonlarda var
evet haklısın ama o kadar önemli değil hocam sonuç da marketten ücretsiz indiriliyorCm11 den onceki gappslerde yok. Sadece samsung stocklarina koyuyor.
Aynenevet haklısın ama o kadar önemli değil hocam sonuç da marketten ücretsiz indiriliyor