Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
ben yüklemedim ddulp8 costun rom bizim laght jb gibi ama iyi costum romların yanında 5 yıldız oluyor bunda yok ya yeni çıktı yada tutulmadı bir şey diyemeyeceğim

- - - Eklendi - - -

bizim cocoore kernele rakip iyi bir kernel daha var siri kernel buda çok tutuldu tavsiye eden çok bunu da deneye bilirsin ama terminetör ile yüklüyorsun bu kerneli

ok ben garanti kapsamına çıkmak istemiyorum şuan bu romda stock kernel ile XXLQG de antutudan 6889 aldım gayet iyi bence oyunlarda nerdeyse hiç kasma yok menü geçişleri ara sıra sapıtıyor 1 ay kullanacam bunu

- - - Eklendi - - -

gb ye döndüm arkadaşlar bir daha jelly bean yüklemiycem zaten 5 ay içinde telefonu satmak istiyorum gb ile idare etcez artık ne yapalım oyunların bazıları gb de kasıyor nedense cihazın alışma sürecini beklemem lazım sanırım bide şu csc yi değiştirmeye gerek varmı ???

iOSait

iOSait

Üye
konuda bir durgunluk var gelen giden yokmu arkadaşlar ? :)

fsagcan

Üye
jb de sorun cok bende dahil millet gb donmus durumda ondandir

darkleader

darkleader

Üye
Birileri 4.2.2 yi uyumlu hale getirse bizim telefonlarada birde onun tadina baksak :)

fsagcan

Üye
cynogenmod falan gelecekti bir haber yok

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
cynogenmod falan gelecekti bir haber yok

aslında costum romlar var bu konu hakkında 4.2.2 bu linkleri müsait bir zamanda denemek isterdim

• Beğen
Tepkiler: muratena

emretamgoz

Üye
Light jb kullananlar 3G hızınız nasıl? Benim ki avea'dan mıdır nedir çok yavaş. Gerçi önceden aynı yerden 3 mbit civarında hız veriyodu ama şimdi 1 mbit'i bile zor veriyor.

Bi de şu taşınabilir wi-fi yani telefonun netini pc'ye paylaştığımda 5 dk sonra bağlantı kopuyor, mobil veriyi kapatıp açınca düzeliyor. İşin aksi yani light jb'den önce ginger bread'deyken falan hiç denememiştim verimli çalışıp çalışmadığını.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
İşlerim dolayısıyla aranızdan uzak kaldım ama bu süreçte bir sürü oyun oynadım telefon ile hiç sorun yaşamadım birsürü rom denedim ama şuan almanya sürümü kullanıyorum orjinal kernel ile
3g hızım 12 11 de çok gördüm

Antutu skorum stock rom

İyi forumlar

karakalpakli

Üye
arkadaşlar cümleten iyi geceler en son lightjb romunu yuklemek istediğimde verification error veriyo sanırım telefonumda root yokmus.bu işe ilk defa başlıyorum napmam lazım yardım edebilcek olan var mı? root yapma ile ilgili konular var ama kafam cok karıstı kerneller siyah kerneller odin üstünde yükleme falan.basitce anlatabilecek bir arkadaş var mı :S

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cümleten iyi geceler en son lightjb romunu yuklemek istediğimde verification error veriyo sanırım telefonumda root yokmus.bu işe ilk defa başlıyorum napmam lazım yardım edebilcek olan var mı? root yapma ile ilgili konular var ama kafam cok karıstı kerneller siyah kerneller odin üstünde yükleme falan.basitce anlatabilecek bir arkadaş var mı :S

hayırlı geceler kardeşim 1 sayfaya bak oradan anlattım

karakalpakli

Üye
kardeşim teşekkür ederim ama telefon sanırım brick oldu.light jb kurdum ama nerde hata yaptım anlamadım.imei silindi şebeke gitti.daha sonra 2.3.6ya dönmeye kalktım telefonum hiç açılmadı. :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim teşekkür ederim ama telefon sanırım brick oldu.light jb kurdum ama nerde hata yaptım anlamadım.imei silindi şebeke gitti.daha sonra 2.3.6ya dönmeye kalktım telefonum hiç açılmadı. :)

hocam profilinden i9070p yazıyor sende nfc özelliği olan i9070p advance mi var eğer öyle ise telefonun çökmesi normaldir ben konunun en başına yazmıştım buradaki uygulamar p modeli için değildir diye p modeli için orjinal yazılım yüzlemen gerek

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cocore kernelin 7.0 ı çıktı ama 2 versiyon olarak geldi en çok touch.zip olan indirilmiş diğeri 6.0.2.8 sonradan 6.0.3.4 e yükseltilmiş tam olarak ne olduğunu çözemedim sanırım nfc için galiba neyse ben 7.0 touch.zip olanı ve 7.0 twpr yi yükledim sorun yok değişiklikleri zaman gösterecek hadi kolay gelsin

- [Click for QR Code] (9.06 MB, 7 views)
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 29 views)
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 53 views)
- [Click for QR Code] (10.06 MB, 63 views)

artist0064

artist0064

Üye
arkadaslar p modelu için jely bean gelecekmi geleceksexe ne zaman geelecek

loneely42

loneely42

Üye
arkadaşlar cocore kernelin 7.0 ı çıktı ama 2 versiyon olarak geldi en çok touch.zip olan indirilmiş diğeri 6.0.2.8 sonradan 6.0.3.4 e yükseltilmiş tam olarak ne olduğunu çözemedim sanırım nfc için galiba neyse ben 7.0 touch.zip olanı ve 7.0 twpr yi yükledim sorun yok değişiklikleri zaman gösterecek hadi kolay gelsin

- [Click for QR Code] (9.06 MB, 7 views)
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 29 views)
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 53 views)
- [Click for QR Code] (10.06 MB, 63 views)

Sağol hemen yükledim bakalım neler getirecek bize :thumbup::thumbup::thumbup:

iOSait

iOSait

Üye
iyi günler arkadaşlar

7günlük yediğim banın ardından tekrar geldim GB'deyim S Advance benim için kötü bir deneyim oldu inşallah bayram sonrası yeni bir telefon almayı düşünüyorum 1200tl maksimum limit var seçnekler S3,S4mini,Galaxy Mega,Sony Xperia SP var hangisini önerirsiniz ? şu var ama darkleader'ın dediği gibi S4mini ara model olması sebebiyle bizim yaşadığımız gibi güncelleme sorunu yaşar mı ?

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
Cevabini s serisi kullananlar klübüne yazdim iosait orada aormussun seni grubuma almak isterim s serisi kullananlar klubune gel

iOSait

iOSait

Üye
eyvallah zeus

Üst Alt