Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
beyler şimdi jb de resmi olarak en stabil rom hangi sürüm

resmi olarak derken kastın türkiye güncellemesi iyi değil en stabil jelly bean şuan XXLQE almanya sürümü o da işe yaramadı light jb kur

- - - Eklendi - - -

bana sorcak olursan Gingerbread iyi ise kal derim jb çok da iyi değil yani stabil dememize rağmen ara sıra tutukluk yapmıyor değil haberin olsun yani

darkleader

darkleader

Üye
Arkadaşlar, cocore 6.0 dan 6.8'e geçtim, push bildirimler geç gelmeye başladı.Sizce bir ilgisi olabilir mi

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaslar contractkiller2 de belirli bi sure oynadiktan sonra oyundan atiyor

- - - Eklendi - - -

şu telefondan bir kurtulsam

- - - Eklendi - - -

gbye dönmek vardı şimdi ama o kadar oyun yükledik

iOSait

iOSait

Üye
ben bu light jb yi sevdim ama garantiyi götürmesi hoşuma gitmedi XXLQB rom deniyen varmı stabilse yüklücem onu

darkleader

darkleader

Üye

kaan256

Üye
arkdaşlar bu telefon jb ye uyumlu değil ne yaparsanız yapın hep kasma olacaktır.. gb demode jb kasar yapacak bişeyde yok. satıp en az 2 gb ram olan telefon almaktan başka çare yok..

iOSait

iOSait

Üye
arkdaşlar bu telefon jb ye uyumlu değil ne yaparsanız yapın hep kasma olacaktır.. gb demode jb kasar yapacak bişeyde yok. satıp en az 2 gb ram olan telefon almaktan başka çare yok..

yok ya biz light jb kullanıyoruz mis gibi ama ben garantinin gitmesinden huzursuzum güncelleme orjinal olsa daha iyi olurdu light jb iyi birsürü oyun yükledim kasma hiç yok oyunların bazılarında azcık kasıyor problem değil ama bi orjinal güncelleme stabil olsa iyi olurd

- - - Eklendi - - -

Lite Jb de isen gerek yok gecmene, onlar daha kötü çünki

light jb de garantiyi götürdü işte bana şöyle kernelsiz rootsuz cwm olmayan stabil oyunlarda sorun çıkarmayan adam gibi bi yazılım lazım

darkleader

darkleader

Üye

2gb diyorsunda 1gb lık iphone galaxy s4'e kafa tutuyor.Birde ios7 de gelince tam olur.
Samsung mühendislerinin sorunu android'i yeterince stabil hale getirememeleri ve gpu ve ram'ı yüksek tutarak sorunları aşmaya çalışmalarıdır.Belkide onlarında bu konuda suçu olmayabilir. Android'in temelinden gelen ve geriye dönüşü olmayan sorunlarda olabilir,bildiğimiz gibi linux çekirdeği üzerine kurulmuş bir sistem, temelinde onarılamayan sorunlar olabilir.
Ama herşeye rağmen Android'i seviyorum :D

darkleader

darkleader

Üye
light jb de garantiyi götürdü işte bana şöyle kernelsiz rootsuz cwm olmayan stabil oyunlarda sorun çıkarmayan adam gibi bi yazılım lazım

İyide dostum hepimizin telefonları garantili ne yapalım, Ya onların verdiği rom'u kullanacaz sinirlenip telefonu kıracaz yada bu şekilde resmi olmayan romlarla çözüm arayacaz.

iOSait

iOSait

Üye
İyide dostum hepimizin telefonları garantili ne yapalım, Ya onların verdiği rom'u kullanacaz sinirlenip telefonu kıracaz yada bu şekilde resmi olmayan romlarla çözüm arayacaz.

light jbde samsung apps i silmişler acaba internette varmıdır apk ?

- - - Eklendi - - -

ok buldum tamam

- - - Eklendi - - -

ace 2 cilerde de bu laney jb sorunu var custom rom diye uğraşıyor zavallılar bizim gibi

- - - Eklendi - - -

XXLQG sürümü yükledim arkadaşlar antutudan 7159 aldım gerçekten en iyi sürüm bu gibi üstelik kernelsiz kullanıyorum sıkıntı çekenler yüklesinler hatalar tamamen arındırılmış diye biliriz şuan için oynadığım oyunların hiçbirinde kasma olmad

- - - Eklendi - - -

2gb da çözüm değil konu donanımda değil stabilizasyonda adam gibi yazılım yapsalar isterse 500mhzlik telefon olsun yinede kasmaz firmaya bağlı birşey bu ayrıca s4 kullanıcların bir numara belası ısınma sorunu

darkleader

darkleader

Üye
2gb da çözüm değil konu donanımda değil stabilizasyonda adam gibi yazılım yapsalar isterse 500mhzlik telefon olsun yinede kasmaz firmaya bağlı birşey bu ayrıca s4 kullanıcların bir numara belası ısınma sorunu

İphone 5 mi alsak acaba.ios7 de güzel birşeye benziyor.İphone 5 de çok pahallı ya o kadar para telefona verilmez.

iOSait

iOSait

Üye
İphone 5 mi alsak acaba.ios7 de güzel birşeye benziyor.İphone 5 de çok pahallı ya o kadar para telefona verilmez.

ios farkı ama kasma filan öyle bi durum yok ben şuan XXLQG kernelsiz kullanıyorum son sürüm olduğu için hataların en aza indirildiğini umuyorum insallah problem çıkarmadı şu ana kadar tabi açılışta biraz kasiuor

iOSait

iOSait

Üye
Bu arada elinde tek parca modern combat 4 sd data + apk olan varsa paylasirsa çok iyi olur@

- - - Eklendi - - -

son çıkan sürümler genelde iyi oluyor arkadaşlar dolayısıyla XXLQG son çıkan galiba bir tane daha var ama belirtilmemiş hangi bölgeye ait olduğu

- - - Eklendi - - -

beyler avea iiçin ücretsiz hergün 250mb sahur paketi var isteyenler

SAHUR yaz 5555e gönder

gece 2-6 arası 250mb internet hergün aynı saatlerde bedava

- - - Eklendi - - -

ramazan boyunca

• Beğen
Tepkiler: darkleader
loneely42

loneely42

Üye
Bu arada elinde tek parca modern combat 4 sd data + apk olan varsa paylasirsa çok iyi olur@

- - - Eklendi - - -

son çıkan sürümler genelde iyi oluyor arkadaşlar dolayısıyla XXLQG son çıkan galiba bir tane daha var ama belirtilmemiş hangi bölgeye ait olduğu

- - - Eklendi - - -

beyler avea iiçin ücretsiz hergün 250mb sahur paketi var isteyenler

SAHUR yaz 5555e gönder

gece 2-6 arası 250mb internet hergün aynı saatlerde bedava

- - - Eklendi - - -

ramazan boyunca

Degerli musterimiz bu kampanyaya sadece faturasiz abonelerimiz katilabilirler. Size ozel kampanyalar icin

loneely42

loneely42

Üye
Gönderdim böle msj geldi :p:p:p:screwy:

loneely42

loneely42

Üye
Gönderdim böle msj geldi :p:p:p

iOSait

iOSait

Üye
Gönderdim böle msj geldi :p:p:p

Kampanya Faturasız hatlar için arkadaşlar belirtmeyi unutmusum

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar şu modern combat 4 ü nasıl yüklücez data dosyaları şuan iniyo ama bi anlatırmısınız

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
bu linkdekileri denedin mi? bir bak istersen

iOSait

iOSait

Üye
india sürümü DDULP8 i kuran varmı xda da en stabil yazılımın o olduğu söyleniyor

- - - Eklendi - - -

XXLQB-DDULP8 gönüldostu bilir belki bu ikisinin arasında hangisi daha iyi yoksa benim şuan kullandığım mı daha iyi (XXLQG)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
india sürümü DDULP8 i kuran varmı xda da en stabil yazılımın o olduğu söyleniyor

- - - Eklendi - - -

XXLQB-DDULP8 gönüldostu bilir belki bu ikisinin arasında hangisi daha iyi yoksa benim şuan kullandığım mı daha iyi (XXLQG)

ben yüklemedim ddulp8 costun rom bizim laght jb gibi ama iyi costum romların yanında 5 yıldız oluyor bunda yok ya yeni çıktı yada tutulmadı bir şey diyemeyeceğim

- - - Eklendi - - -

bizim cocoore kernele rakip iyi bir kernel daha var siri kernel buda çok tutuldu tavsiye eden çok bunu da deneye bilirsin ama terminetör ile yüklüyorsun bu kerneli

Üst Alt